Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by luciferin91
moja ce to saznati tek nakon shto odem u inostranstvo.shto je sigurno, sigurno je
![]()
Originally posted by Zwezdica
Autovana sam mami svoje devojke toliko, da mojoj nema ni potrebe da se autujem..![]()
Originally posted by poslednjalaticaReci im, možda se iznenadiš.
Samo mi još to fali!
Da kažem roditeljima da sam bi![]()
Originally posted by LeDeNa_
![]()
NARAVNO....Posle dugog cutanja i nejavljanja sad su poceli da me zovu i kazu-BUDES LI OTISLA NA PARADU NISTA NECES DOBITI OD NASLEDSTVA![]()
A ako izadjes u novinama slucajno bolje da te ne vidimo....eto...hvala
Originally posted by FantasyDobro je sto sam ja danas extra raspolozena, tj malo popila...a da ti kazem...nemaju oni ni sta da mi daju osim nekog stana....ma briga me...znaci ZNAJU I ZOVU ME LIZOPICAČICA
Originally posted by LeDeNa_
![]()
NARAVNO....Posle dugog cutanja i nejavljanja sad su poceli da me zovu i kazu-BUDES LI OTISLA NA PARADU NISTA NECES DOBITI OD NASLEDSTVA![]()
A ako izadjes u novinama slucajno bolje da te ne vidimo....eto...hvala
a ko zna zassto je to dobro:dance:
Originally posted by Vetur úlfurzakuni se!
Saznala keva juce, zahvaljujuci onoj logcini na vrhu. I bilo je:
- Gej? Ko je gej? Ti si gej?
- Ma ne, to je samo...
- Zakuni se da nisi.
- Necu.
- Zakuni se!
- Necu!
I onda je samo otvorila usta i otvorenih ustiiju izasla iz sobe.
Pravi se da se nista nije desilo, a mene i dalje ignorise, no, sacekacu da je prodje sok, ako ne nastavi da se pravi kao da se nije nista desilo.
Originally posted by LeDeNa_o
ZNAJU I ZOVU ME LIZOPICAČICA![]()
Originally posted by PopeyeNe guraju nos u moj zivot,vode svoj punim plucima.Bitno im je da sam srecan,kad kako i sa kim ih se ne tiche. Cak i devojku, sa kojom sam bio godinama,slucajno su upoznali btw sve se okonchalo predstavljanjem i to je to.
kladim se da taurus nije outan roditeljima.![]()
Originally posted by taurus
Originally posted by ~ Le Saint X ~je l ti to dao Amfilohije da nabijes u dupe?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by taurusso i was right.
Originally posted by PopeyeNe guraju nos u moj zivot,vode svoj punim plucima.Bitno im je da sam srecan,kad kako i sa kim ih se ne tiche. Cak i devojku, sa kojom sam bio godinama,slucajno su upoznali btw sve se okonchalo predstavljanjem i to je to.
![]()
Originally posted by Popeyeu were,so?
Originally posted by taurusso i was right.
![]()
![]()
Originally posted by Popeyeaj prekini da izigravas teroristu
ormaruša.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!