Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Sheytan
Peđa je zaista zaslužio mnogo više poena.
Ne znam, ja bih morao da probam sva ta jela tako kako su ih oni probali da bih mogao da kažem koliko koje jelo zaslužuje poena. Meni su Aleksandrovi rezanci sa belim mesom preko televizora izgledali sasvim fino, a očigledno je da su svima bili suvi(?) i nisu hteli ni da ih liznu. Tako su recimo i Peđine korpice, koje isto tako super izgledaju, možda imale neki loš ukus (bar dva paradajza su ostala negricnuta u tanjirima)
Korisnikov avatar
By anche
pedja je majstorski izdubio paradajz za predjelo.

ako se ne varam, zalili su se da je neslano, a nikome ne pade na pamet da dosoli. ma, skandal!
By Glasnik
Ma dajte, nije važno koliko je poena dobio. Važno je što neko reče pre, da se LGBT ljudi pojavljuju u emisijama najrazličitijeg kalibra da bi ''običan svet'' lagano počeo da uviđa da mi nismo monstrumi.

Čuo sam komentar od jedne homofobične osobe (koja ne zna da sam gej): ''E gledala sam onu emisiju ''Dođi na večeru'' na Prvoj i kuvao onaj peder Azdejković, al brate, šta je ono od salveta napravio, ja sam se oduševila! Svaka mu čast.''

E to je ono što nam treba! Lagana promena slike... A ako se pritom i samopromoviše - PA ŠTA? Mislim da ćemo svi od ovoga imati koristi jednog dana... Prvi koraci su najteži...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Glasnik88

Čuo sam komentar od jedne homofobične osobe (koja ne zna da sam gej): ''E gledala sam onu emisiju ''Dođi na večeru'' na Prvoj i kuvao onaj peder Azdejković, al brate, šta je ono od salveta napravio, ja sam se oduševila! Svaka mu čast.''
Ovo je stvarno ovako bilo? Pomenuta homofobična osoba stvarno postoji i rekla je ovo?
Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by Glasnik88

Ma dajte, nije važno koliko je poena dobio. Važno je što neko reče pre, da se LGBT ljudi pojavljuju u emisijama najrazličitijeg kalibra da bi ''običan svet'' lagano počeo da uviđa da mi nismo monstrumi.

E to je ono što nam treba! Lagana promena slike... A ako se pritom i samopromoviše - PA ŠTA? Mislim da ćemo svi od ovoga imati koristi jednog dana... Prvi koraci su najteži...
Upravo tako.

Gay aktivista u gledanim emisijama sa osobama koje predstavljaju našu svakodnevnicu u malom.

Tako se polako ali sigurno pomeraju granice tolerancije prema GLBT osobama.

Bravo za Peđu! Samo napred. To je najbolji način da se razbijaju predrasude o homoseksualcima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!