Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Već je prošlo 10 godina od pobede kandidata DOS-a Vojislava Koštunice nad crvenim krvnikom sa Dedinja! Bez obzira što je Geda odbio da prizna poraz, šut u dupe je svakako dobio šestog oktobra.

Nepunih 6 godina od tog događaja, crko je u tuđini bez igde ikog! Sahranjen je mimo svih narodnih običaja, u sumrak, uz zvuke ruskih romanski kao kozački ataman.

U to ime

Slika

Slika

Slika

''

''

''

Slika
Korisnikov avatar
By Suki
Mozes li da navedes zbog cega si ga ovako ispljuvao?
Korisnikov avatar
By ns.happy
nije on gotov, uopste. mi smo gotovi. nacisto.
Korisnikov avatar
By confinatti
sa ove distance videsmo da ima i dest puta gorih od njega!
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ova tema i ovaj emocionalni naboj demonstriran u uvodnom postu su jedan od onih tragikomičnih dokaza da se nije daleko odmaklo od vremena vladavine "crvenog krvnika sa Dedinja". :krezavi:

Poslednja latice, šta je tebe održalo svih tih deset neprimetnih godina? :novinar:
Korisnikov avatar
By Tungi
Slavicu 10-godisnjicu pada Kostunicine vlade.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
E moj Tungi, slavlje je skupo...
Nego, 'aj'mo nas dvoje u narikače. Tu leži i para i koncept.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Nista nije gotovo - samo njega nema ostalo je sve iso uz male male skoro neosetne promene... :(
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Deset je godina kasnije a ekipa koja ga je "skinula" se sada međusobno "skida" i napada. Neki su tu, neki nisu. Imamo bolje sudstvo, manje haških optuženika na slobodi i dosta nejasnu prošlost i mutniju i neizvesniju budućnost. Imamo manje stanovnika no pre 10 godina i definitivno manju teritoriju. Opšti životni standard je u jednom momentu skočio, ali je i pao. Isto tako imamo veći broj nezaposlenih i jako loše sprovedenu privatizaciju. Nema više viza, ali ni mogućnosti. Bolje nam je? "Krvnik" je pao, ali ga drugi smeniše.. Ne treba zaboraviti da je "krvnikova" stranka jedna od vodećih u zemlji koja će gotovo sigurno učestvovati u formiranju i sledeće Vlade. Napravili smo pomak? Sadašnju Vladu čine oni koji su "skidali" i koji su "skidani". Postali smo svesniji i zreliji (kao društvo)? EU nam je na još dobrih 7 godina udaljenosti, a sve je manje novih mogućnosti za zaposlenje i napredovanje. Imali smo 2 pokušaja prajda i oba neuspela, a pomak je što u drugom pokušaju nije pala krv, ali tu je i treći za neke 2 nedelje. Jesmo li tolerantniji? Na kraju, ima li zaista razloga za slavlje? Hmmmm.... Imamo i 5 oktobar, ali i 13. mart
Korisnikov avatar
By mili86
Jedna narodna poslovica, bar je mi juznjaci koristimo, kaze: Sjasi Kurta da uzjaze Murta.

U nasem slucaju je: Sjasi Kurta da uzjase i Kurta i Murta

:wtf:
Korisnikov avatar
By Elena
Bolje bi nam bilo da ga nismo dirali ... to tvrdim sa stanovista nekoga ko nikada nije niti bi glasao za SPS ...
By LeDeNa_
Meni kao da je on i dalje na vlasti :lol:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ja sam tada bio u Grčkoj. Cele noći smo skidali vesti sa B92 i ništa se nije činilo izvesnim. Veze sa Srbijom bile su u prekidu.

U 6 ujutru otišao sam u pekaru po doručak. U sitničarnici na uglu (psilikatzidiko, u Srbiji nema takvih radnji) bile su okačene jutarnje novine. Ogromni natpisi na naslovnim stranama: ΕΠΕΣΕ Ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ (pao je Milošević). Nisam mogao da verujem svojim očima. Još čuvam negde te novine.

Bilo je jakog emotivnog naboja tada, samo što to neki zaboravljaju.

Njegov pad je imao simbolično značenje i predstavljao je konačni raskid s komunističkom prošlošću u jugoistočnoj Evropi. Sve što je došlo iza toga, došlo je silaznom putanjom.

I kako god bilo u Srbiji, ne može se reći da nije bolje nego što je bilo pod njim. Srbija je izašla iz međunarodne izolacije, životni standard se višestruko poboljšao, vize su ukinute, politički sistem se koliko-toliko demokratizovao. 90-ih se iz Srbije bežalo glavom bez obzira, a sada ljudi već mogu da zamisle neki svoj život tamo.

A što su političari šljam, pa jebiga, političari su svuda šljam (u Srbiji malo veći nego drugde, doduše).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!