Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Sixto
Originally posted by superfly
Originally posted by Sixto
Originally posted by superfly
Originally posted by BellyButton
Ja volim momke KOJI SU MI SLICHNI... Da li sam narcisoidan?
i ja sam onomad dobio isti kompliment od jednog forumaša, pošto sam mu se požalio da sam odlepio na tipa sa slike [bez zlobnih komentara, molim!]

Slika
Pa znas kako i ja bi odlepino na njegovu vizu elektron! Bio bi mu vjerna penelpoa koja strika i para vunene tangice svako vece! Nis ni ti siso vesla!
ali to ne znači da mi se recimo sviđa delta mišković! dapače.
jebeš vizu elektron i slična pomagala! ko još gleda na te sitnice.....
Ehej, pa Miskovic je za ovog inkasant u opstini!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by decko
...jer se lakse onda dopunjujemo na tim nekim talasnim duzinama nego kada smo previse slicni
nije li to kontradiktorno? dve slične osobe se teže razumeju nego dve različite?
Korisnikov avatar
By unic0rn
neki minimum slicnosti mora da postoji, ali "potpuna" (x -> max) slicnost bi bila vise nego monotona.

generalno volim kolicinu razlicitosti koja prija a ne opterecuje ili sputava nekoga
Korisnikov avatar
By Dirrty
Verovatno je mislio... ono sto ja ne umem, razlicita osoba od mene ume... te se tako dopunjujemo medjusobno.

Ne verujem da je mislio dovrsavanje recenica :)
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Pa da, zamena osiguraca ume da bude skroz zajebana ponekad :tuc:
Korisnikov avatar
By Galadriel
bitno mi je da se povezem i da se razvije kvalitetan ravnopravan odnos

nemam neki profil u glavi sta bi mi se dopalo
postoje samo odredjeni kvaliteti koje cenim kod osobe, a previse ih je da bih ih nabrajala
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by arwen_evenstar
bitno mi je da se povezem i da se razvije kvalitetan ravnopravan odnos

nemam neki profil u glavi sta bi mi se dopalo
postoje samo odredjeni kvaliteti koje cenim kod osobe, a previse ih je da bih ih nabrajala
Bas tako:)
A fizicki me privlace dijametralno razlicite osobe od mene :kosa:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Mahnitu
Pa da, zamena osiguraca ume da bude skroz zajebana ponekad :tuc:
:lol:

E vidis ja umem da radim i to! :P
A ti koristi automatske... ili kako se vec zovu! :durenje:
By Snow_Crystal
:pucaodsmeha: Snow + Snow -- ova kombinacija NIKAKO neide zajedno.Mislim da bih poludela da imam jos jednu kao ja...
Moja sadasnja devojka ima neke slicnosti samnom (kad se salimo kaze da je pocela da lici na mene) ali hvala bogu ima puno puno i suprotnosti zbog kojih smo toliko dugo zajedno i zbog kojih je TOLIKO VOLIM... Smiruje moju ishitrenost i brz jezik,naucila me je da prvo dobro razmislim pa tek onda uradim nesto i jos brdo stvari na koje sam sad itekako ponosna.... Hvala mrvice zbog toga.. :kiss:
Korisnikov avatar
By Galateja

Pitanje za vas:
Da li vishe volite da je vash partner slichan vama (bilo fizichki ili psihichki), ili pak trazite u njemu (njoj) svoju suprotnost? I shta mislite da to govori o vama?
Nemam ništa protiv fizičke sličnosti, štaviše poželjna je (ali ne i obavezna). Pretpostavljam da svako od nas ima neki ideal lepog pa onda teži da mu bude što bliži, od tena do odevanja. Tako da pretpostavljam da se svako gradi u nekom pravcu da se sebi dopadne. Otud zdravi narcizam.

Psihička sličnost nije nešto što mi odgovara, zato što bi bila u opticaju neka nenamerna borba i nesklad. Valjda postoji neka apstraktna celina kojoj težimo. I onda tragamo za osobama koje imaju ono što mi nemamo (i obratno) kako bi se uspostavila pomenuta celovitost.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ne, volim bas suprotnost...

ja bucka, smedja niska.. preferiram vise plave mrsavice..

a i sto se psihe tice.. ja sam dosta impulsivna, brzopleta, dominantna, i treba mi osoba koja moze da spusti loptu i natera me da predahnem i dva puta razmislim :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Hmmmm, ja mislim da ima neke veze. Mislim da bi suštinski trebale osobe biti slične, da bi funkcionisale. Jer mi najpre gledamo druge ljude, i gledamo osobine koje nas oduševljavaju i pokušavamo da ih imitiramo i da i sami poprimimo i imamo te osobine drugih ljudi kojima se divimo. Samim tim i mi poprimamo tu osobinu. A pošto u drugom partneru gledamo takođe osobine koje nas oduševljavaju, koje smo možda poprimili već pre tokom našeg života ili koju ćemo poprimiti tokom druženja sa tom osobom. Kao, npr. što je i snow_crystal postala manje ishitrena, pošto joj je i devojka takva i naučila nešto od nje, tj. poprimila tu osobinu u određenoj količini.

Sa druge strane, kontam da postoje neke osobine koje su dobre da su slične, a postoje neke za koje bi bilo dobro da su različite, te samim tim da se uspostavlja ravnoteža. A postoje i one osobine za koje nas iskreno zabole briga.

Dakle, zavisi o kojoj osobini mi ovde pričamo.

Evo, proporcionalna osobina bi bila npr., hajde da lupim: načitanost. Osoba koja je načitanija će više tražiti osobu koja je isto toliko načitana, jer će između sebe bolje komunicirati, imaće više tema o čemu će pričati, dok sa ovom "nenačitanom" će moći samo biti "neshvaćena" ili još gore ispašće da se "pravi pametna" i/ili da "sere".
Dok primera radi temperamentnost nije osobina u kojoj se traži sličnost. Temperamentnoj osobi je potrebna najčešće smirujuća da se postiže ravnoteža i da ne bi bilo svađe - i obrnuto.
A osobine za koje nas zabole briga jeste npr.: da li ta osoba ume da zameni osigurače. ^^
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ah, da, što se fizičkih osobina tiče, pojma nemam. To mi varira. Postoji jako velika paleta različitih fizičkih osobina koje mi se sviđaju, tako da mi je to zaista individualno i nije uopšte nešto na osnovu čega se navodim.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja ne gledam to, moze da mi se dopadne svakav sklop licnosti, bez obzira na to da li smo slicni ili ne. To je kod mene nebitan faktor.

A kad bih trazio nekog kao ja, ostao bih :opatica: do kraja zivota jer sam ja jedinstven, neponovljiv, fascinantan, i najvise od svega EVENTUALAN! :awesome:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jao jeste, jako sam skroman, ali to je glupo napominjati jer je nemoguce recima docarati mene, tako da sta god napisem sam skroman!
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by KorvinOdAmbera

Evo, proporcionalna osobina bi bila npr., hajde da lupim: načitanost.
Načitanost nije osobina, već posledica učestalog čitanja koje najčešće prizilazi iz ljubavi prema toj aktivnosti. Tako da je tu reč o interesovanju. :awesome:

Osobine tvore temperament i karakter.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by Galateja
Originally posted by KorvinOdAmbera

Evo, proporcionalna osobina bi bila npr., hajde da lupim: načitanost.
Načitanost nije osobina, već posledica učestalog čitanja koje najčešće prizilazi iz ljubavi prema toj aktivnosti. Tako da je tu reč o interesovanju. :awesome:

Osobine tvore temperament i karakter.
Da li je to da neko ima plavu kosu možemo da okarakterišemo kao osobinu, tj. fizičku osobinu?
Korisnikov avatar
By Heartkiller

Pitanje za vas:
Da li vishe volite da je vash partner slichan vama (bilo fizichki ili psihichki), ili pak trazite u njemu (njoj) svoju suprotnost? I shta mislite da to govori o vama?
Hm...
Koliko god da mi biramo partnere, toliko i oni biraju nas. Moze se desiti da nailazimo na slicne, jer svi mi biramo manje-vise istu osobu sa kojom bismo da budemo. Neke osobe su prihvatljive kao partneri za sirok dijapazon razlicitih tipova licnosti, pa samim tim imaju mogucnost izbora izmedju veoma udaljenih opcija, a neki pak' nemaju toliku slobodu izbora...
:)
By ~ Le Saint X ~
Idealno bi bilo
da on bude deo mene
i ja deo njega

neka trecina

suvise slicnosti bi odvelo u monotoniju
suvise razlicitosti u prebrz kraj
Korisnikov avatar
By Blady
Tema iz 2007, ali ajde da odgovorim..
Volim slicne meni, mora da postoji neka slicnost da bi funkcionisale, medjutim, jedina stvar koju ne mogu da smislim, da sam sa jos jednom impulsivnom osobom, to nikako.
By dukkehjem
ja u nekim stvaima bih voleo slicnosti...
tipa da je osoba sportski(ji) tip, da je inteligentna, fura zdrav zivot itd.
ali to ne zato jer su u neku ruku moje ili meni slicne osobine, vec zato sto mi odgovaraju.
sad, naravno, nisam takvu jos upoznao :smeh: ali generalno mi s osoba svidi u celini, pa me onda zabole sto pusi, ili prezire spot ili takvo nesto...
neka interesovanja svakako je dobro da se poklapaju u odredjenoj meri (ako se o vezi govori naravno), ali ubio bih se kad bih naleteo na klona, to tako moze da ubije coveka u pojam i da zamori.
inace, da trazim nekog skroz slicnog sebi, za pocetak, to bi bio neko pasivan. :lol:
By loreenche
simply put, someone like me, who shares my interests and thoughts ;)
By Speculum Columbae
Mislio sam da ću moći da uspem sa ljudima koji su moja suprotnost, ili onako slični meni, ali to je bilo zavaravanje. Suprotnosti funkcionišu vrlo kratko.
Dakle - zaključak je da ne mogu i ne želim da budem više sa osobama koje nisu kao ja i sa kojima ne mogu da pričam.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nemoj biti kao ja, samo me razumi i podrži.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Dirrty

Nemoj biti kao ja, samo me razumi i podrži.
Da, skroz se slažem sa ovim :)

Ja volim što je moj dečko drugačiji od mene. Naravno imamo dosta dodirnih tačaka, ali nas često fasciniraju međusobne razlike. Upotpunjujemo jedno drugo i dosta smo jedno od drugog naučili :)

Fizički mi uopšte nije bitno da je neko sličan meni pošto nemam određeni tip dečka koji mi se sviđa. Mnogo različitih momaka me mogu privući, svaki na svoj jedinstven način.

I primetio sam da je dosta pedera opsednuto pronalaženjem svog klona, što mi nikako nije jasno. Živela različitost! :zastava:
Korisnikov avatar
By Dina
Slicnost. Govori o meni da sam narcis :zvezda: Salim se, ali jeste uglavnom slicnost u nekim stvarima, npr da se drzi dogovora. To ovako ne deluje mnogo zahtevno ali je Loni mozda jedina osoba koju sam ja u zivotu srela da ispunjava taj uslov. I tako jos neka poklapanja u gledistima, u stvarima koje su mi bitne, npr ne moze da bude homofob ili neko ko se ne zalaze za prava zena ili neko ko diskriminise ljude po boji koze i sve tome slicno. A van toga razlike su inspirativne, iz njih moze da se sazna i nesto novo o drugom, o sebi...
Korisnikov avatar
By Galadriel
slicnost, osim u temperamentu, jer u praksi ne pashe nikako :hvala:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!