Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Šta da radim...!?

1. Bez dvoumljena vratio bih vlasniku izgubljene pare
2
17%
2. Baš bi bila velika muka, ni ja nemam dovoljno para, ali bih ipak vratio izgubljeni novac
2
17%
3. Zadržao bih pare bez razmišljanja
4
33%
4. Dvoumio bih se, ali bih ipak zadržao pare jer mi trebaju
4
33%
5. Ne znam, ne interesuje me
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By Sheytan
Policajac Dragan Nikolić pronašao je na bankomatu 8.000 evra i vratio ih vlasniku, ruskom državljaninu koji je izgubio taj novac.

Nikolić je službenik stanice policije Vračar, a novac i svesku sa papirima na ruskom jeziku našao je na bankomatu u hotelu "Park" dok je obezbeđivao učesnike Svetskog prvenstva u kik boksu.

On je prijavio slučaj recepciji hotela, a zatim je nađene stvari predao policijskoj stanici Vračar.

Novac je vraćen istog dana vlasniku.

* Šta biste vi uradili kada bi pronašli 8.000 evra - klik u anketi!
Korisnikov avatar
By IriS
bući bući slamčica sa četiri rupe.

- fali mi smajli gde nekog štipam za obraz da mu se trese glava-
Korisnikov avatar
By hlaefdige
upravo sam zakljucila da je u mom uvrnutom moralnom sistemu sasvim ok da ja nekome sa razlogom razbijem glavu, ali da bih vratila 8000e koje nadjem na ulici...cak i toj istoj osobi kojoj sam malopre razbila glavu.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ukradeno mi je skoro 300 evra prekjuce, ne osecam se sposobnom da odgovorim na temu:slinavko:
Korisnikov avatar
By bothways
Glasao za 2, ali, realno, sve zavisi od situacije. Ako vec postoje clue-ovi kome pripada novac, sigurno bih ga vratio. Ali, ako bih nasao negde novac bez ikakvih drugih dokumenata okolo, ne bih se sad bas trzao da pronadjem vlasnika (ili prijavljujem policiji).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!