Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By LeDeNa_
VANGEL

Cula sam Cosmetic Lad...to je krema za decake.

izvrsna je, nezna, fino navlazi kozu, nahrani je, koza je meka, glatka, a ne sjaji se....inace je izvrstan aftershave :D
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by LeDeNa_

VANGEL

Cula sam Cosmetic Lad...to je krema za decake.

izvrsna je, nezna, fino navlazi kozu, nahrani je, koza je meka, glatka, a ne sjaji se....inace je izvrstan aftershave :D
Nisam je probao tako da nz i ne mogu dati bilo kakav komentar....
Korisnikov avatar
By Inkognito147
ja imam unuka od 22 godine, od 15 godina njemu izbijaju bubuljice po licuuuu po vratuuu po ledjimaaa. on mi je tako grozan bio da mi je prosto bilo, zao njeeega da gledam. sa ovim preparatom sam ja njega spasla! mene dete sada cisto lice, cisto telo kao papir :D

Nego salu na stranu najbolje za lice je BiMask koju mozes naci u apoteci za 500 dindzi! za sve tipove koze je i STO JE NAJVAZNIJE ZAPRAVO POMAZE!!!
oh da zaboravih "Kupujmo Domace|"
By LeDeNa_
Originally posted by Inkognito147

ja imam unuka od 22 godine, od 15 godina njemu izbijaju bubuljice po licuuuu po vratuuu po ledjimaaa. on mi je tako grozan bio da mi je prosto bilo, zao njeeega da gledam. sa ovim preparatom sam ja njega spasla! mene dete sada cisto lice, cisto telo kao papir :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ja crkem od smeha kad vidim tu reklamu :lol:

:up:

Hvala za ovo drugo...Proba LeDeNA :D
Korisnikov avatar
By Inkognito147
Baba debil kontam da taj njen UNUK nije izlazio mesec dana nakon sto je reklama pustena!!! Ova reklama i reklama za "ABA Tel" su 2 najjace reklame na TV trenutno!
By LeDeNa_

Baba debil kontam da taj njen UNUK nije izlazio mesec dana nakon sto je reklama pustena!!! Ova reklama i reklama za "ABA Tel" su 2 najjace reklame na TV trenutno!
Moram ovoriti temu nasjmesnije reklame...setila sam se jos jedne :lol:
By LeDeNa_

plava tubica Garnier ok

:zongler:
Buduci da nesto posebno nisam verovala u delotvornost tih nekih preparata pa nisam ni kupovala iste (taj Garnier mi sestra pokloni), prijatno se iznenadih.
Smiruje nadrazaj, hladi i isusuje bubuljicu.
Mada, bubuljica je bubuljica i dok ne "istera" svoje, ne vredi.Jedino mozes skratiti taj proces a nikako ga potpuno zaustaviti.
Mislim da bi trebalo da smisle nesto sto ce tu odvratnu pojavu regulisati koliko za noc :D
By LeDeNa_

KOJE KOJE KOJE?!?! :veverica:
:lol:

Ne znam kako tacno ide...RAdi se o detetu koje nije htelo da jede i kad je pocela sam preparatom mama kaze-Nije htela nista, terala je, mucila a sad samo ZVACE :lol:
By LeDeNa_
Ovo sam pre koristila i odlicno je

kremice za lice - eucerin ili vichy, zavisi kako mi dune lol
kosa - tigi ili keune straight
makeup - manhattan, samo je maskara max factor 2000
shower gel - ponekad hugo boss deep red ili neki narandzasti sa bademima, nemam pojma ciji...
trackanje nakon kupanja - Q10

trenutno dilema oko kreme za lice - sisheido ili sisley za posvjetljivanje

e tako :D
Korisnikov avatar
By Inkognito147

KOJE KOJE KOJE?!?! :veverica:
:lol:

Ne znam kako tacno ide...RAdi se o detetu koje nije htelo da jede i kad je pocela sam preparatom mama kaze-Nije htela nista, terala je, mucila a sad samo ZVACE :lol:
BIOOMEEEEEED "molila sam je,kaznjavala,ugadjala I NISTA A SADAAA SAMO ZVACE !!!!" da da definitivno nam treba tema "Najsmesnije reklame"!:D
By Swanheart
jooooooooooj
znam da cu nesto zaboraviti al` aj da probam da odgovorim
1.KOSA:
-Paul Mitchell Lemon Sage Thickening Shampoo i Lemon Sage Thickening Conditioner
-Wash & Go Reviva

2.LICE:
Neven krema Josif Pancic, sadrži ekstrakte nevena i divlje ruže, ulje avokada, vitamin E, elastin, komponente prirodnog vlažećeg faktora, UV filtere.

3.MLEKO ZA TELO
uglavnom Dove klasicno

4. KUPKE
hmm uglavnom kupke jakih i ostrih mirisa, ne volim teshke vocne kupke

mislim da ne bih mogla bez Garnier Pure 3in1 deep cleanser maske
imam utisak da sam nesto zaboravila, dopisacu kad se setim
By LeDeNa_
Originally posted by Swanheart

2.LICE:
Neven krema Josif Pancic, sadrži ekstrakte nevena i divlje ruže, ulje avokada, vitamin E, elastin, komponente prirodnog vlažećeg faktora, UV filtere.
Ja sam koristila i odlicna je :D
By Swanheart
Originally posted by Swanheart

2.LICE:
Ja sam koristila i odlicna je :D
super je
mada ja pu pu :pljuje: nemam nekih problema sa kozom tako da mi skoro svaka krema odgovara
Korisnikov avatar
By Sunce
Swan, napisi citav sastav ako te ne przi. Ako sadrzi parafin, metilparaben itd, mozes slobodno da je bacis. :P

Moja preporuka:

Marigold bademova hidrantna krema jer je prirodna.

Logona, Sante kozmetika.

Kopirano sa druge teme:
Originally posted by Sunce
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Sunce

cista hemija.
a hemija je losa zbog...?
Kumulativnim dejstvom pojedine supstance mogu da dovedu do jakih nezeljenih efekata. Svasta se stavlja u kozmeticke proizvode, pre svega derivati nafte. Potvrdjeno je da mnogi sastojci imaju kancerogeno ili toksicno dejstvo.

Recimo Methylparaben:

wikipedia kaze:

Studies indicate that methylparaben applied on the skin may react with UVB leading to increased skin aging and DNA damage.

Pogledajte preparate i videcete da cesto sadrze methylparaben.

Od prirodne kozmetike preporucujem:

"Suncokret"

"Marigold":

http://www.marigoldlab.com/
http://www.marigoldlab.com/proizvodi.php

"Dar kozmetik"

Od stranih:

"Logona":

http://prirodnakozmetika.com/logona-nat ... ame=logona

"Sante":

http://prirodnakozmetika.com/logona-nat ... Name=sante

Preporucujem radnju:

http://www.011info.com/view_details.php ... 787&sid=90
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
VANGEL,

videla sam onaj tvoj predlog za piling sa zutim secerom i brasnom, pa mi nesto ne ide bas secer (hrana za bakterije) na kozu koja se upravo tretira fizicki
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!