Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Sheytan
Startovala ''Prva srpska televizija'' (ex-Fox)

Fox više nije Fox.

U ponedeljak, u 18 sati Himnom PRVE Srpske Televizije "Moja PRVA", koju je otpevala naša PRVA u Evropi, Marija Šerifović, startovala je nova programska šema i naziv.

Kao što je poznato krajem decembra prošle godine, ova kompanija je prodala 49 odsto svojih akcija grčkoj ''Antena grupi'', pa je u skladu sa tim promenjena ne samo uredjivačka politika, već i naziv tv kuće.

- Izabrali smo taj naziv zato što ćemo svim snagama, idejama i sadržajem koji želimo da prikažemo pokušati da publici, odnosno gledaocima budemo na prvom mestu'', kazao je direktor za marketinga i komunikacije ove televizije Aleksandar Radoš.

Prva srpska televizija će svakako biti prva - kako tehnički, tako i produkciono, ali osnovni je cilj da bude i prva po gledanosti, ocenio je Radoš.

Prema njegovim rečima, ''Fox'' je i prva televizija koja je osnovana od kada je Srbija samostalna država.

Televizija ''Fox'' je rad počela u aprilu 2007. godine, a osnivač je bila američka kompanija Njuz Korporejšn (News Corporation).

Već u 18:45 startovao je prvi blok nove emisije - Dođi na večeru.

Petoro kuvara - amatera, koji se od ranije ne poznaju, svakog radnog dana od 18:45 do 19:40 okuplja se na večeri koju svaki put sprema jedan od njih. Na kraju večeri daju se ocene domaćinu, a na kraju bloka - u petak proglašava pobednik.

Večeras je domaćin bio Nebojša Cocić (48) po profesiji vajar.

U utorak, od 18:45 domaćin je Predrag Azdejković (32) jedan od najistaknutijih gej aktivista, novinar - urednik gay portala.

Ostali učesnici ovonedeljnog bloka "Dođi na večeru" su:

Milica Paligorić (20) koja već dve godine živi u Njujorku gde studira ekonomiju i igra košarku za koledž. Bavi se fotografijom, obožava da čita i gleda filmove. Kuva za sebe jer živi sama i trudi se da se hrani zdravo.

Aleksandar Gligorić (37) po profesiji je glumac. On je veseo i duhovit, surovo iskren i intrigantan, pravi majstor provokacije. Ne zna da kuva, i ne kuva, ali prihvatiće izazov i kuvaće iz čiste dosade. Obećao je da će čak i da pobedi.

Tu je i Zorica Blagojev, montažerka. Ona je iskusna kuvarica i najavila je da će svojim protivkandidatima zabiberiti i zakuvati čorbu.
By loreenche
A to dodji na veceru je tako originalno...

RTL - Večera za 5
OBN - Stol za 4

pretpostavljam da su i oni kopirali... Fox gledam samo zbog Shehrezat i Seks i Grad :lol:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nije nikakva novost da se ćapi tuđ format i profura kao originalan. Za ove znam da su maznuli, a za OBN i RTL nemam pojma... nisam obratila pažnju, ali moguće je da imaju licencu.

Nego, kako sam se ja danas ispalila...

Menjam kanale i naiđem na Šerifa kako peva:

"Moja prva... moja najlepša... samo za mene stvorena..."

Ono, lezbejska ljubav i u duru i u molu, pršti sa TV-a. Ja reko' - "Opa! Najzad se autovala."

Kad nastavlja ženska:

"Moja... prva srpska televizijaaaa!"

Ja se pokrijem naivnim ušima.
By loreenche
Originally posted by Dzelajza Rouz

Nije nikakva novost da se ćapi tuđ format i profura kao originalan. Za ove znam da su maznuli, a za OBN i RTL nemam pojma... nisam obratila pažnju, ali moguće je da imaju licencu.

Nego, kako sam se ja danas ispalila...

Menjam kanale i naiđem na Šerifa kako peva:

"Moja prva... moja najlepša... samo za mene stvorena..."

Ono, lezbejska ljubav i u duru i u molu, pršti sa TV-a. Ja reko' - "Opa! Najzad se autovala."

Kad nastavlja ženska:

"Moja... prva srpska televizijaaaa!"

Ja se pokrijem naivnim ušima.

:lol: :roflmao: :rotflmao: :smeh: :krezavi: *trazi temu najsmesniji postovi*
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
jaooo boze krasni, a ja serem kad me neko pita zasto je to "moja prva" da je verovatno po anketi najgledanija bila prosle godine.. :kesa: gde je puska? :cekam:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne podnosim kuvanje, a jos manje emisije u kojima se sprema hrana. Pre cu da mirisem zeleni Domestos u romanticno-prljavom kupatilu nego da gledam taj tres. :snupi:
Korisnikov avatar
By erkondisn
oh, kao i kod rvackog RTL-a, i oni su zapoceli pederizaciju nacije :)

inace, direktor Dejan Jocic je bio direktor pro7 prije 5-6 godina, otud i ovakav 'njemacki' program :lol: a za rebranding angazirana je svapska ekipa koja je bila odgovorna za Pro7 ;)
Korisnikov avatar
By Nikodim
Dal su mogli gore ime od "Prva"???
Korisnikov avatar
By Dirrty
I kada radimo po licenci, radimo mnogo bedniji program.
Tako da bih rekao da smo uvek jedinstveni! :awesome:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da neće možda Fox Life i Fox Crime postati Druga i Treća?
Korisnikov avatar
By Mahoney
peđa, osvetli nam obraz, skuvaj nešto da gosti prste poližu!

:vegi:
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by colonia_boy

tema otvorena vec sat i po a jos niko nije pljuvao Peđu? :giggle:
Evo da se i to dogodi.
Jutros odem na Fejs kad ono žestoka se galama digla oko one debilne slike što je na gayeho sajtu objavljena gdje se žena moli i drži dildo! :pljuje: Mnogi sa kojima sam razgovarao, a i na Fejsbuku su mi rekli da "su do sada podržavali paradu i prava gay ljudi, ali kad vide kako se na ovako bezobrazan način rugaju pravoslavlju i hrišćanstvu, bi najradije išli sa huliganima protiv tog okupljanja"!
Ko je tom Peđi uopšte dao mandat da govori u ime gay populacije? Ima li iko da demantuje te njegove ispade retardiranosti i da kaže kako to nije stav svih gay ljudi u Srbiji i da gay ljudi poštuju sve društvene skupine, baš kao što i za sebe očekuju da budu ispoštovani u društvu?

Sve u svemu: još jedna Peđina neukusna provokacija upućena prema 90% ljudi u Srbiji i još manje onih koji paradu podržavaju.. Tužno.. :(
P.S. Izvinjavam se na off-u.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Nisam gledao, bacio sam pogled nekoliko puta. Peđa je :sweet:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by burak-BL

Ko je tom Peđi uopšte dao mandat da govori u ime gay populacije? Ima li iko da demantuje te njegove ispade retardiranosti i da kaže kako to nije stav svih gay ljudi u Srbiji i da gay ljudi poštuju sve društvene skupine, baš kao što i za sebe očekuju da budu ispoštovani u društvu?

Sve u svemu: još jedna Peđina neukusna provokacija upućena prema 90% ljudi u Srbiji i još manje onih koji paradu podržavaju.. Tužno.. :(
pedja ne govori u ime gay populacije, nego u svoje ime... to je pod jedan
pod dva, mozesh slobodno ti da 'demantujesh njegove ispade retadiranosti'... samo treba imati muda i uchiniti to javno. pod svojim imenom i prezimenom
Korisnikov avatar
By Srklet

Mnogi sa kojima sam razgovarao, a i na Fejsbuku su mi rekli da "su do sada podržavali paradu i prava gay ljudi, ali kad vide kako se na ovako bezobrazan način rugaju pravoslavlju i hrišćanstvu, bi najradije išli sa huliganima protiv tog okupljanja"!
ljudi koji vide jedan banner i od podrzavatelja pridea i prava gay ljudi postanu zestoki protivnici su totalni retardi.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by spliff

pedja ne govori u ime gay populacije, nego u svoje ime... to je pod jedan
pod dva, mozesh slobodno ti da 'demantujesh njegove ispade retadiranosti'... samo treba imati muda i uchiniti to javno. pod svojim imenom i prezimenom
Upravo to i činim, samo što jačina mojih argumenata je jako mala i čuje ih svega par mojih prijatelja/poznanika dok o Peđinim provokacijama pišu i novine, internet i čuje ih mnogo veći broj ljudi.
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by Popeye

Mnogi sa kojima sam razgovarao, a i na Fejsbuku su mi rekli da "su do sada podržavali paradu i prava gay ljudi, ali kad vide kako se na ovako bezobrazan način rugaju pravoslavlju i hrišćanstvu, bi najradije išli sa huliganima protiv tog okupljanja"!
ljudi koji vide jedan banner i od podrzavatelja pridea i prava gay ljudi postanu zestoki protivnici su totalni retardi.
:up:
Korisnikov avatar
By Burak

Maco, da si ti vjernik i pripadnik jedne religije. I da vidis da tu tvoju religiju tamo neko izvrgava ruglu,.. i ti bi zauzeo prema tome ako nista negativan stav.
Korisnikov avatar
By *deni*
Odlično. Obožavam da gledam emisije u kojima se kuva, tim pre što i sam volim da se bakćem po kujni i pripremam egzotične obroke.
:mljac: :vegi:
Korisnikov avatar
By Srklet

Maco, da si ti vjernik i pripadnik jedne religije. I da vidis da tu tvoju religiju tamo neko izvrgava ruglu,.. i ti bi zauzeo prema tome ako nista negativan stav.
zbog jednog pedera su zauzeli negativan stav prema svim pederima i njihovim pravima. totalni retardi, jel.
Korisnikov avatar
By *deni*
Jao, dosta više sa tim svadjama i prepucavanjima !!!!
Šta će svet misliti o nama, kad ne možemo da se složimo ni oko toga da je belo belo, a crno crno ?!
Jebem mu oca, stavite malo te vaše sujete pod guzicu i priznajte i drugima da su nekad u pravu.
Ne možete samo vi uvek biti u pravu.
Utuvite to u svoje lude glavudže !
By Speculum Columbae
Originally posted by AbortiraniTerorista

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dosta trolovanja... Imate već dve teme o bannerima...

Ova tema je o meni... ČUJETE, o meni i samo o meni i mom kuvanju...

I kakva sam velika domaćica i onda ću da nađem muža... kome ću da kuvam i da kuvam...

JEL JASNO!!!!
Domaćice manje zbori da ti ručak ne zagori!

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!