Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By J...
Slika

Ovo mi se vec dopada, vidi se da je dama sa stilom. :predsednik:
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by Dirrty

Ali odbijam da učestvujem u nečemu tako nepromišljenom i neorganizovanom.

Znas li sta je nepromisljeno i neorganizovano?
Kada se je posle pola sata chat-a odem u sred noci na nekom mracnom mestu da se nadjem sa nepozntim koga sam 'upoznao ' na chat-u.
A znas li zasto ja to radim?Zato sto sam peder i volim da se kah-kah.
To jeste nepromisljeno i neorganizovano,do duse je i (ludo)hrabro,nebitno(za tebe).

A ti ako zelis da budes promisljen i organizovan ti promisljeno nadji devojku,organizovano je ozeni u neprovokativnom obredu vencanja(moze i u crkvi i nikako nemoj da nosis dildo,jer je to provokativno,a ti neces da provocirs).
I onda te bes briga i za gej paradu i za gej prava i za bilo sta sto ima gej predznak(spreda ili od pozadi.sve jedno).
Korisnikov avatar
By Dirrty
Prekini da dosađuješ.

Čitaš, ako uopšte i čitaš, samo ono što želiš da vidiš.

Zaboga.
Korisnikov avatar
By Srklet
samo malo. :shmi:

meni fakat nikako nije jasno kakve konkretne veze imaju ovi banneri s gayecha s bilo cime? :hmm:
raspravljate o bezveznim bannerima s jednog bezveznog sajta (za koji i otvaracica topica i sama veli da ga nije posjetila mjesecima) kao da je to najvaznija stvar na svijetu oko ove povorke ponosa.
to su azdejkovicevi banneri na azdejkovicevom sajtiću s azdejkovicevim jaranima. who cares. :roll:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Dina
Originally posted by jukie

Slika

Ovaj prvi nam kazuje da je parada ponosa kao mehur od sapunice koji treba probiti prstom? Možda je to poziv homofobima da razbucaju prajd?

Slika

Ovaj drugi je zanimljiv, podseća nas da i deca sa posebnim potrebama mogu istovremeno da budu i gej (twice exceptional)
:giggle:

Meni prvi govori da neki strejter dolazi na prajd. A drugi je malo provokativan jer nije svakidasnje da muskarac nosi lepezu, Tako da ona izrazava nesto drugacije ali nikoga ne vredja. Tu su i dugine boje da se vidi na koju manifestaciju se odnosi.
Tačno.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Originally posted by Popeye

to su azdejkovicevi banneri na azdejkovicevom sajtiću s azdejkovicevim jaranima. who cares. :roll:
I ja se slažem. Azdejković je tako nebitan, niko ga ne sluša, niko ga ne čita, niko ga ne posećuje, niko ne obraća pažnju šta on priča :zvezda:

(Ljubavi, znam da ne voleš, ali mnogo je zabavno pričati o sebi u trećem licu) :lepeza:
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by AbortiraniTerorista

Slika

Meni se ovaj najviše sviđa :domino: :federi:
Provociras borce za prava gumskih suma!
Sram te bilo.Oni se bore za nase ugrozene sume gume,a ti ih provociras.
Nikada nece da te prihvate.
Ovo si namerno napravio da bi fabrika guma iz Pirota bila sponzor Parade?Sponzoruso!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ovo sa lycra/rubber fetish je već sprdnja.

_miki_ javi se kada ti ovakve fotke budu sevale javno na Fejsu, na profilu koji je otvoren za sve posetioce...

Slika

Slika

Podržavam fotografiju svake vrste.
Ali to je moj profil, dakle samo moja stvar.
Promocija Pride-a nije samo moja stvar.

Ja sam svoje rekao.
Ti očigledno odbijaš da shvatiš.
Ne citiraj me više, naporan si!
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by AbortiraniTerorista

Azdejković je tako nebitan, niko ga ne sluša, niko ga ne čita, niko ga ne posećuje, niko ne obraća pažnju šta on priča :zvezda:

nikako da razlucis tabloidsku popularnost i aktivisticku vjerodostojnost. potonje ti trajno izmice.
Korisnikov avatar
By *deni*
:klap: :klap: :klap:

Drtinu na bilbord ! Obavezno !

Em je odvažan i dovoljno drzak, em je zgodan, pa je zgodan.
By J...
Originally posted by _miki_

Kada se je posle pola sata chat-a odem u sred noci na nekom mracnom mestu da se nadjem sa nepozntim koga sam 'upoznao ' na chat-u.
To jeste nepromisljeno i neorganizovano,do duse je i (ludo)hrabro,nebitno(za tebe).

Ti si otvarao neku temu o nedostatku samopouzdanja?
Sad razumem zasto tog nepoznatog ne smes da upoznas u sred dana nego se krijete u mraku. Da vas ljudi ne bi slucajno videli i provalili sta ste? :comingout:
Korisnikov avatar
By _miki_

Ovo sa lycra/rubber fetish je već sprdnja.

_miki_ javi se kada ti ovakve fotke budu sevale javno na Fejsu, na profilu koji je otvoren za sve posetioce...

Podržavam fotografiju svake vrste.
Ali to je moj profil, dakle samo moja stvar.
Promocija Pride-a nije samo moja stvar.

Ja sam svoje rekao.
Ti očigledno odbijaš da shvatiš.
Ne citiraj me više, naporan si!
Posle ovih slika ukapriao sam da si u pravu.
Kada bi se ti javno slikao kao podrska Paradi,to bi bilo kontraproduktivno,cisto sa estetke tacke gledista.

Ali to je daleko od moguceg posto je fejsbukovska hrabrost vocka cudnovata,koja je hektarima udaljena od hrabrosti ljudi koji javno podrzavaju Paradu,svojim imenom i likom.

I u pravu si da promocija Parade nije samo tvoja stvar.
Evo,Abortirani je promovise na svoj nacin.
Ti verovatno to radis na neki drugi nacin(ili mozda samo sedis kod kuce i kuckas ove postove,a od drugih ocekujes da rade tvoj posao,ali samo uz tvoj blagoslov,ne daj boze ako uradi neko nesto sto nije po tvom ukusu).
Korisnikov avatar
By Dirrty
Svi moramo početi od negde... javi se kad i ti počneš. :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by J...

Ti si otvarao neku temu o nedostatku samopouzdanja?
Sad razumem zasto tog nepoznatog ne smes da upoznas u sred dana nego se krijete u mraku. Da vas ljudi ne bi slucajno videli i provalili sta ste? :comingout:
U stvari to je zbog toga sto danju imam neke obaveze vezane za fakultet,teretana radi samo danju,i jedino slobodno vreme je posle zalaska sunca.
By J...

U stvari to je zbog toga sto danju imam neke obaveze vezane za fakultet,teretana radi samo danju,i jedino slobodno vreme je posle zalaska sunca.
A vikendom porodicni rucak obavezan?
Korisnikov avatar
By _miki_

Ne zelim nikoga da povociram! :)
Zar ovde nisu svi protivnici povokacije?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma prvo postavi svoju fotku na bilo kom mestu povezanom sa LGBT zajednicom, pa ćeš onda možda i imati pravo da prozivaš one koji ne dele tvoje mišljenje.
By J...

Ne zelim nikoga da povociram! :)
Zar ovde nisu svi protivnici povokacije?

A koga to provociras? Mamu i tatu ako preskocis rucak ili ljude na ulici ako te vide dok ides da se nadjes s nepoznatim?

Ja nisam protiv provokacije samo je ne smatram korisnom u svakom trenutku.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista

Ma prvo postavi svoju fotku na bilo kom mestu povezanom sa LGBT zajednicom, pa ćeš onda možda i imati pravo da prozivaš one koji ne dele tvoje mišljenje.
A zašto bi to radio?

Istom logikom mogu i ja da kažem: Dok ti ne izađe slika na naslovnoj strani Kurira nemaš pravo da me prozivaš!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja ni ne prozivam tebe već tvoj aktivizam.
Postoji razlika.

Ja nisam protiv provokacije samo je ne smatram korisnom u svakom trenutku.
Tačno.
By Swanheart
Slika

ne razumem, ali stvarno ne razumem potrebu za ovakvim banerima

sta je cilj?
pokazati da smo sprdacina i da je istina sve ono sto pricaju o nama?
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Originally posted by Swanheart

pokazati da smo sprdacina i da je istina sve ono sto pricaju o nama?
A zar nije istina?

Ovaj čika na banneru ne postoji? To je plod moje bolesne mašte i photoshopa?

Oni telefoni i oglasi na vratima WC-a na autobuskoj stanici su isto izmišljotina?

Oni oglasi na smokvi.com i ostalim sajtovima su isto nepostojeći?!

I šta je uopšte istina o nama?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Popeye

Kampanja „Ja znam gde ću biti 10. oktobra“ nije zvanična kampanja Parade ponosa

:party:
Možda ali je njihov tvorac jedan od aktivista koji učestvuju u tome.

Inače, stvar privlačnosti (prema istom polu) je ono što bi trebalo Pride da promoviše, a ne individualno sexualno ponašanje.

Kada Pride prestane da bude borba, a postane zabava, onda podržavam i prikazivanje svih vrsta fetisha.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!