Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By LeDeNa_
Ne znam gde da stavim temu pa moderatori pomozite :D

Ajd da pocnem..

Ej zene...sta koristite od kozmetickih preparata?
Da pocnem redom :D

KOSA: Ima li neka blesava poput mene pa se blajhala i time popila suvu i ostecenu kosu? Naravno da nema, kapiram odmah, nego zna li koja za neku masku koja moze biti od pomoci? Narocito me interesuju one iz "kucne radinosti" buduci da mi je majonez pomogao vise od Loreal Anti-Casse sampona i regeneratora, kao i S.O.S. ampula za brzu regeneraciju kose.

LICE: Imam kombinovanu kozu.Koristila sam mali milion krema ali sam najzadovoljnija Loreal Happyderm kremom upravo za takav vid koze.
Mogu reci da nije losa jedna kremica iz kolekcija Nivea Visage - Pure Energy.Pristojna cena za sasvim solidan kvalitet.
Sto se nocnih tice, nisam srela nista bolje od Vichy kolekcije.Ima jedna posebno dobra, zapravo izuzetna - za izbacivanje toksina iz koze i regeneraciju tokom noci.

TONIK: Kupujem svakakve, narocito Nivea Visage i Garnier.

ANTIRID: Sto skuplji, to bolji, to mi je nekakva filozofija.Nisam u tom fazonu sto se ostalih preparata tice ali kod antirida sam izricita.Jedino ne koristim one za zatezanje a sto zene ispod 33 cesto kupe i samim tim pogrese.
Od onih iz srednje klase pohvaljujem Green Line Regenerative Multi Activ Cream.

MLEKO ZA TELO: Nivea.Pohvalila bih Garnier (zuta bocica, tj. pakovanje) sa limunom za zatezanje koze.

Imate li svoje omiljene proizvode koje mozete pohvaliti? Preporuciti?

I obavezno....ako neko zna za bilo kakvo pakovanje za kosu, lice.....piling, masku....a moze se napraviti, zamolila bih za recept.
Imam i ja nekoliko ali da ne pisem unapred.

Zene...dajte neki savet... :D

Mada i muskarci verovatno znaju :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Maska za lice, ublazava bore :lol:

Kasicica meda, zumance i nekoliko kapi maslinovog ulja, jednom sedmicno :D
By LeDeNa_
skuvaj pivo da se skroz zgusne i ispari mu alkohol pa to stavi. Extra stvar...KAZU :D
By LeDeNa_
Evo par saveta iz "kucne radinosti":

Antirid maska sa zelenom salatom:

Izmiksirajte nekoliko listova zelene salate sa jednim zumancetom i decilitrom jogurta.Stavite masku na lice i isperite posle 15 minuta.
Ova maska sadrzi antioksidativna svojstva zelene salate i hidrantna svojstva zumanceta dok jogurt suzava pore i hidrira kozu.

Skidanje sminke:

Za glatko lice i transparentni ten ocistite lice jednom dnevno vatom natopljenom svezim mlekom.

Ritual za kosu:

Tradicija kineske lepote uverava da 100 pokreta dnevno cetkom kroz kosu garantuje predivnu kosu i dusevni mir.

Hidrantna maska sa jagodom:

Izgnjecite tri jagode sa kasicicom meda i kasicicom neutralne hidrantne kreme (tipa-Nivea).Mesajte sve dok ne dobijete kompaktnu masu i stavit eje na lice.Neka stoji 15-20 minuta a onda isperite vodom.

Za sjaj kose:

Kuvajte punu saku cveta od lipe u litri hladne vode oko 30 minuta.Iscedite vodu i dobro ohladite.Zatim kosu prelijte i ne ispirajte.Kosa ce dobiti veci sjaj i bice cvrsca.

Losion za cvrste grudi:

Zahvaljujuci mesavini 2/3 soka od limuna i 1/3 ruma, grudi ce sacuvati ili povratiti svoju cvrstinu.Ovim losionom svakodnevno masirajte grudi kruznim pokretima.

Za bore:

Maska od belanaca! nanesite dobro ulupano belance na lice i nakon 20 minuta delovanja dobro isperite.

Mocna maska:

Pomesajte kasiku meda i kasiku limunovog soka pa ovu masku stavite na ocisceno lice.Posle 20 minuta isperite masku mlakom vodom i dobro utapkajte tuferom od vate losion od ruzmarina.
Losion napravite svez, potapanjem grancice ruzmarina na pola sata u vrelu, prokuvanu vodu.

Piling:

Da bi koza bila cista, bez obzira na tip piling od grozdja cisti kozu i vraca sjaj.Izgnjecite 5-7 zrna i pomesajte sa kasikommekinja.Smesu nanesite na vlazno lice kruznim pokretima pa isperite mlakom vodom.

Za svaki ten:

Hranljiva maska koju cete dobiti kada umutite jaje, dodate 3 kasike svezeg mleka, sok od pola limuna i 7-10 dobro izgnjecenih zrna grozdja.
Masku nanesite na lice i ostavite 30 minuta pa isperite mlakom vodom.Ponavljajte postupak jednom nedeljno.Sitne bore oko ociju se smanjuju.

:D
Korisnikov avatar
By Seaman
A ja mislio da pijem :lol:

Salim se.

Moracu da probam :D
By LeDeNa_
Zivota mi odlicno :D

Ima svasta...cekam ove zene ako znaju :D
Korisnikov avatar
By erkondisn
steta piva :lol:

jel se tko maze pantenolom navecer? dobri stari pantenol regenerira kozu, a ionako je i u sastojcima mnogih razvikanih i skupih krema :)
By LeDeNa_
Jedan poznati doktor koji gostuje kod Opre Vinfri rece da se na ranu ili posekotine ne stavlja nista sto ne stavljas u oko, na primer.Logicno, zar ne? Jer, pobijes sve....i sto trebas i sto ne. :lol:

joj odoh ja iz teme

znaci zene dajte savet neki :lol:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja se secam da sam negde procitala kako zene u Indiji stavljaju mokracu na kosu kako bi bila sjajna :lol:
Korisnikov avatar
By erkondisn
pa gdje's nasla postaviti temu samo za zene.

ko da sladoledom pred djetetom mases, a ne das :lol:
By LeDeNa_
Originally posted by simarrgL*

ja se secam da sam negde procitala kako zene u Indiji stavljaju mokracu na kosu kako bi bila sjajna :lol:
:lol:

meni madjarica rekla kako treba da se mazem mokracom....bljaaaaaaaaaaak :lol:
By LeDeNa_
Naprimer ne volim Dove-Imam alergiju kad god vidim reklamu za Dove.Ali, ok, kazem sebi-isprobaj.I probam antiperspirant-prejak.Ovaj losion za telo je ok ali sto ima neki jak a neprivlacan miris....uhhh....Uglavnom, ja imam neku odbojnost prema Dove-u, ranije ne znajuci zasto, ali sada bar znam da sam dobro pretpostavila.

Happyderm jeste za leto.To je lagana emulzija za toplije dane, sada kozu treba nahraniti te mi je i ova Nivea Pure Energy (sem sto mi se svidjaju sitne sljkocie i sjaj koji proizvodi) takodje lagana.Cak mi malo zategne lice od nje.

E, da.Najvise mrzim Cera di Cupra kreme za lice.Uzas.

Da ne govorim o onim jeftinijim glupostima iz Poljske i tako tih zemalja....mislim da se Soraja zove.To je tek katastrofalan proizvod.

Jos nesto....Garnier kreme za lice su ok (srednja ka nizoj klasi) ali jedno 10 dana.Nakon tog perioda koza se jednostavno "zasiti" kreme.

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Shiseido je meni do sada bio najbolji, i to i sto se sminke tice i sto se tice proizvoda za negu koze i kose.

Probala i ostale.

Zakljucak je da ne mora biti skupo da bi bilo dobro.

One varijante domace radinosti nesto ne preferiram. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ne

osim krema od lekovitog bilja i trava i tih cudesa. i meda na usnama.
na to stvarno padam :pastirica:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ih, koliko filozofije na ovoj temi, ti si bre Ledena neka zahtevna.. :giggle:

Ne koristim nista vecno, volim da menjam i isporobavam. Nikada necu kupiti dva puta istu kremu, dva puta isto pakovanje ili istu kupku, sto ne znaci da se necemu sto mi je ok necu vracati...

Jedino sto eto koristim vec sigurno godinu dana je L'oreal za oblikovanje ove moje shume i to posle pranja i moze i na suvu i na mokru kosu, to mi je super i to necu da menjam (marku, ali varijacije na temu oooooo da).
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by LeDeNa_

Ne znam gde da stavim temu pa moderatori pomozite :D

Ajd da pocnem..

Ej zene...sta koristite od kozmetickih preparata?
Da pocnem redom :D

KOSA: Ima li neka blesava poput mene pa se blajhala i time popila suvu i ostecenu kosu? Naravno da nema, kapiram odmah, nego zna li koja za neku masku koja moze biti od pomoci? Narocito me interesuju one iz "kucne radinosti" buduci da mi je majonez pomogao vise od Loreal Anti-Casse sampona i regeneratora, kao i S.O.S. ampula za brzu regeneraciju kose.

LICE: Imam kombinovanu kozu.Koristila sam mali milion krema ali sam najzadovoljnija Loreal Happyderm kremom upravo za takav vid koze.
Mogu reci da nije losa jedna kremica iz kolekcija Nivea Visage - Pure Energy.Pristojna cena za sasvim solidan kvalitet.
Sto se nocnih tice, nisam srela nista bolje od Vichy kolekcije.Ima jedna posebno dobra, zapravo izuzetna - za izbacivanje toksina iz koze i regeneraciju tokom noci.

TONIK: Kupujem svakakve, narocito Nivea Visage i Garnier.

ANTIRID: Sto skuplji, to bolji, to mi je nekakva filozofija.Nisam u tom fazonu sto se ostalih preparata tice ali kod antirida sam izricita.Jedino ne koristim one za zatezanje a sto zene ispod 33 cesto kupe i samim tim pogrese.
Od onih iz srednje klase pohvaljujem Green Line Regenerative Multi Activ Cream.

MLEKO ZA TELO: Nivea.Pohvalila bih Garnier (zuta bocica, tj. pakovanje) sa limunom za zatezanje koze.

Imate li svoje omiljene proizvode koje mozete pohvaliti? Preporuciti?

I obavezno....ako neko zna za bilo kakvo pakovanje za kosu, lice.....piling, masku....a moze se napraviti, zamolila bih za recept.
Imam i ja nekoliko ali da ne pisem unapred.

Zene...dajte neki savet... :D

Mada i muskarci verovatno znaju :D
Evo malo pomoci i saveta sa moje strucne strane.
Sto se tice blajhane kose - ona je suva i puna vazduha ispucala itd da skratim treba je osisati onoliko koliko je i ostecena ukoliko nezelite taj efekat onda evo jedan prirodan melem ili maska za suvu ispucalu kosu:
SVEZ KVASAC - 50 do 100g u zavisnosti od gustine i duzine kose
AD ULJANE KAPI - dve tri supene kasike
EXTRAT OD KOPRIVE - jedna do dve supene kasike
MASLINOVO ULJE - jedna do dve supene kasike
BALZAM - od prilike on se stavlja radi homogene mase
1 do 2 JAJETA
Sve to lepo sjedinite i mazete ispucali deo mada je preprucljivo da namazete od korena do samih vrhova kako bi bolje upilo-to odstoji 2 do 3h i posle operete.
Korisnikov avatar
By VANGEL
P.S
Da to radite 2 do 3 puta mesecno .
Korisnikov avatar
By mitrandir
Moraću da probam ovaj losion za čvrste grudi.
A jel će od njega i da mi porastu? Oduvek sam želeo da imam :sise:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by mitrandir

Moraću da probam ovaj losion za čvrste grudi.
A jel će od njega i da mi porastu? Oduvek sam želeo da imam :sise:
STa ceti losion koristi sojno mleko i spoji ruke kao da ces da se molis i stiskaj tako vezbas taj pektoralni misic a sojno mleko ce uciniti da one nabubre ili vec to je kod mnogih upalilo.
Korisnikov avatar
By VANGEL
OPet se zajebah ti si musko zar ne :D
Kteni u teretanu pa se zatezi i radi benc.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by VANGEL

Ma mislio sam na sise-sise, na samo na pektoralise. Sve kompletno - i više kože, i masne ćelije i mlečne žlezde....Ups, kad ovako napišem, više ih ne želim :alexis:
Korisnikov avatar
By VANGEL

Ma mislio sam na sise-sise, na samo na pektoralise. Sve kompletno - i više kože, i masne ćelije i mlečne žlezde....Ups, kad ovako napišem, više ih ne želim :alexis:
Ok aj se uozbilji imas ginekomasiju li si elegantno popunjen pa su to sad kao neke sise ili uzimas hormone :D
By LeDeNa_
hvala...Ja sam svasta probala,,,npr

Lice: Loreal Happyderm dnevna krema kao i Nivea Visage Pure Energy Energizing Nutrition care with Apricot Extract, Vitamin C i Lightreflecting Pigments (preporucujem!)., a kao nocna Garnier Nutritionist Regeneractiv.

Tonik: Nivea Visage za kombinovanu kozu Mit Vitaminen i Algenextrakten.

Piling: Florena face care Sanftnes mit provitamin B5.

Maska za lice: Oriflame, Rose Face Mask with rose hips.

Telo: Dove Beauty Body Lotion Fresh Touch.
Najgore mleko za telo na svetu (kategoricno tvrdim) je Balea Body Milk for Trockene Haut.Koliko god su im ostala mleka i losioni ok toliko je ovo masno i zapusava pore.

Antiperspirant: Dove (mada mislim da je prejak i da prilicno zapusava pore, no ta prica sa antiperspirantima je strasna jer gotovo svaki sadrzi onaj aliminium-nesto a sto ne bi smeo).

Sredstvo protiv celulita: Oriflame sa morskim algama i fitoplaktonom.Iako smrdi poput muskog after-shave-a :D izvrstan je preparat! Inace, u Srbiji postoji jedna linija proizvoda koja se zove "Ta-na-na" (imaju sve za mrsavljenje i te gluposti) ali sto imaju sredstvo protiv celulita-neverovatno dobro.

Intimni delovi tela: Oriflame Intimate Cream.

Stopala: Avon Foot Works Citrus Mint Coolong Foot Spray (to je za hladnjenje i osvezavanje stopala) i Oriflame Tender Care Protecting Balm (malo masnija krema koja se stavlja na stopala, kolena i laktove tako sto prethodno navlazite sake i rastrljate kremu po njima a onda po osetljivim podrucjima).

Korektor za podocnjake: Oriflame Flawless under eye concealer.

Puder: Max Factor u stiku.

Puder u prahu: Oriflame.

Rumenilo za lice: Oriflame Giordani Gold Bronzing Pearls.

Ruz za usne: Florena True Color, ruzicasti, PREPORUCUJEM! (naglasava i "puni" usne a ima miris kao decije zvake....hahahaha), Loreal Glam Shine Cooper Crystal, Loreal Glam Shine Trendy rose (preporucujem, takodje).

Olovka za usne:Miss Sporty, Cranbery Craze.
Prilicno jeftina a fantasticna olovka.

Parfem: Clarins, Elysium.

:kiss:
Korisnikov avatar
By mitrandir

Ok aj se uozbilji imas ginekomasiju li si elegantno popunjen pa su to sad kao neke sise ili uzimas hormone :D

:lol: :smeh: :lol: :smeh: :roflmao:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by LeDeNa_

hvala...Ja sam svasta probala,,,npr

Lice: Loreal Happyderm dnevna krema kao i Nivea Visage Pure Energy Energizing Nutrition care with Apricot Extract, Vitamin C i Lightreflecting Pigments (preporucujem!)., a kao nocna Garnier Nutritionist Regeneractiv.

Tonik: Nivea Visage za kombinovanu kozu Mit Vitaminen i Algenextrakten.

Piling: Florena face care Sanftnes mit provitamin B5.

Maska za lice: Oriflame, Rose Face Mask with rose hips.

Telo: Dove Beauty Body Lotion Fresh Touch.
Najgore mleko za telo na svetu (kategoricno tvrdim) je Balea Body Milk for Trockene Haut.Koliko god su im ostala mleka i losioni ok toliko je ovo masno i zapusava pore.

Antiperspirant: Dove (mada mislim da je prejak i da prilicno zapusava pore, no ta prica sa antiperspirantima je strasna jer gotovo svaki sadrzi onaj aliminium-nesto a sto ne bi smeo).

Sredstvo protiv celulita: Oriflame sa morskim algama i fitoplaktonom.Iako smrdi poput muskog after-shave-a :D izvrstan je preparat! Inace, u Srbiji postoji jedna linija proizvoda koja se zove "Ta-na-na" (imaju sve za mrsavljenje i te gluposti) ali sto imaju sredstvo protiv celulita-neverovatno dobro.

Intimni delovi tela: Oriflame Intimate Cream.

Stopala: Avon Foot Works Citrus Mint Coolong Foot Spray (to je za hladnjenje i osvezavanje stopala) i Oriflame Tender Care Protecting Balm (malo masnija krema koja se stavlja na stopala, kolena i laktove tako sto prethodno navlazite sake i rastrljate kremu po njima a onda po osetljivim podrucjima).

Korektor za podocnjake: Oriflame Flawless under eye concealer.

Puder: Max Factor u stiku.

Puder u prahu: Oriflame.

Rumenilo za lice: Oriflame Giordani Gold Bronzing Pearls.

Ruz za usne: Florena True Color, ruzicasti, PREPORUCUJEM! (naglasava i "puni" usne a ima miris kao decije zvake....hahahaha), Loreal Glam Shine Cooper Crystal, Loreal Glam Shine Trendy rose (preporucujem, takodje).

Olovka za usne:Miss Sporty, Cranbery Craze.
Prilicno jeftina a fantasticna olovka.

Parfem: Clarins, Elysium.

:kiss:
Srce mislim da ti se koza prezasitila ili neke stavri nekoristis u pravo vreme-obrati se kozmeticaru ili jos bolje kozmeto dermatologu.
By LeDeNa_
Originally posted by 4NY K3Y

Shiseido je meni do sada bio najbolji, i to i sto se sminke tice i sto se tice proizvoda za negu koze i kose.
Probala Senka za oci - najfantasticnije sto sam na oci stavila je Shiseido, monosenila, masna senka (kosta ko "Svetog Petra kajgana", ali traje sto godina i vredi svakog novcica)

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!