Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Auh, imala sam toga dosta, al ajd da pokusam.

10. sa skolom na kalishu, ja kazem nastavnici da mi se piski i ona me posalje u grmlje, gde me je sacekao chicha sa isukanom chunom u zasedi. isuse i marijo. u stvari traumaticnije mi je sto sam sledeci put umesto u zbunje otisla sama u skolu i dobila ukor. ko da sam ja kriva sto se u zbunju kriju manijaci. (doduse kod ovog sa chunom sam okupila 2 odeljenja da gledaju cicu kako ga baca u komu, pa ga je posle pokupilo obezbedjenje francuske ambasade)

9. neki manijak u dzipu me muvao i onda me pratio oko malog tasha i malo posle, a onda sam uspela da mu zbrishem. takodje neki ludak koji mi je pricao kako je jebao zenu svog caleta u dupe i kako bi mene jebao u dupe, pa me pratio posle po mracnim ulicamam palilule, i njemu sam zbrisala. i opet manijak koji me je kao klinku pratio knezom i govorio kako imam dobro dupe i kako bi ga rado proverio, i onda mi rekao 'sta sad da radim kad si mi ga digla?, na sta sam se ja prodrala 'odseci ga budalo glupa!' i onda je pobegao. i jos par tako manijaka, vecinu sam potisnula. ima i neki manijak u alfa taxiju koji me svaki put muva i gnjavi, pa da je popust 50% ne bih ih zvala. i onaj sa malim rukama koji bi da ga drugarica i ja kupamo, a ortakinja ne konta nista i prica s njim pola sata. i neki sto me zvao da mi prica kako medved nije video svoju senku, i neki bivsi desko koji mi se posle 9 godina pojavio na vratima sa cvecem.

8. operacija krajnika. imala sam 3 i po godine. dizali su mi onu masku 4x pre nego sto sam se onesvestila, a bas sam se trudila da ostanem budna. ona zena anesteziolog je vec coktala. i onda sam se probudila pre nego sto je trebalo. i drzali su nas po dvoje u krevetu pred operaciju i posle, a sa mnom je bila neka mala koja je pishala nocu, pa sam se budila mokra i mrzela co svet. i ona hrana, i cinjenica da su moji pametni roditelji dosli poslednji po mene.

7. kad me je napao copor kucica, a jedno kuce ujelo. nije sam ujed traumatican, nego setanje iz bolnice u bolnicu i cinjenica da mi niko nije ni pogleao nogu 24h.

6. pola razreda me je jurilo da me bije u 2. osnovne, valjda jer sam imala komplet od 36 flomastera.

5. eksplodirala nam guma na autu pri brzini od 140 km/h, sva sreca pa se nismo prevrtali. onaj koji je vozio je pritom popio 4 piva i radio mdma koji sat ranije. zapravo je imao pivo u ruci kad se to desilo, i ja najradije ne bih tako, al bih inace ostala solo u sumi na gochu.

4. tri najjaca lika u skoli su se tukla protiv mene odjednom, jedan me je tukao lancem, cela skola je gledala i navijala, nastavnici nisu reagovali, sva sreca pa su me spasli jedna drugarica iz razreda i jedan lik. (sad su 2 na dopu, treci mrtav)

3. smrt jedne drage osobe.

2. pokusaj silovanja, uspesno sam se odbranila, sva sreca, al je bilo traumaticno, pogotovu sto nije bilo u bg i bila sam sama.

1. radije ne bih da elaboriram.

0. tek ne bih da elaboriram.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Tungi
Originally posted by m..

6. pola razreda me je jurilo da me bije u 2. osnovne, valjda jer sam imala komplet od 36 flomastera.

:pucaodsmeha:
I smešno i jezivo.

Sad sam se setila dana kad sam prvi put u školi dobila trojku. Ajme opšte radosti u odeljenju... Na putu do kuće smo sreli moju baku i klinci su se sjatili oko nje i vikali "Dželajza je dobila trojku! Dželajza je dobila trojku!" :giggle:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by luciferin91

znaci, vecina nas je iskusila verbalno nasilje neko i fizicko. nisam jedini. na neki bizarni nacin, drago mi je. :obesen:
Nisi... bio je jednom topic gde smo pisali iskustva iz skole - osnovne, srednje, razne generacije - ali uvek horor... Neko je cini mi se Mars rekao da nije bilo takvih situacija u skoli i pitao nas kakve su nam to skole, kao zatvori... Deca su u tom dobu uvek okrutna, mozda su u nekim godinama u proslosti bila surovija samo u Beogradu nego u manjim mestima. Npr moja prijateljica u srednjoj je dosla iz Trstenika i uvek htela da se vrati tamo, Beograd joj je bio uzasan i stalno je zalila sto ja moram da zivim na tako uzasnom mestu sa tako uzasnim ljudima. Ali sad mi se cini da je i unutrasnjost sustigla sa surovoscu, bar po vasim postovima...

Setila sam se jos jednog dogadjaja koji mi je bio traumatican bas - kad su mi roditelji imali saobracajnu nesrecu i jedva se izvukli... U tom trenutku nisam ni znala ali sad kad god pomislim da smo sestra i ja mogli u trenutku tog dana da ostanemo bez oba roditelja uzas me spopadne...
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by Tungi
Originally posted by m..

:pucaodsmeha:
I smešno i jezivo.

Sad sam se setila dana kad sam prvi put u školi dobila trojku. Ajme opšte radosti u odeljenju... Na putu do kuće smo sreli moju baku i klinci su se sjatili oko nje i vikali "Dželajza je dobila trojku! Dželajza je dobila trojku!" :giggle:
potpuno sam razocaran
necu te vise ni pogledati da znas.
ni ni
:saksofon:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Dina
Originally posted by luciferin91

znaci, vecina nas je iskusila verbalno nasilje neko i fizicko. nisam jedini. na neki bizarni nacin, drago mi je. :obesen:
Nisi... bio je jednom topic gde smo pisali iskustva iz skole - osnovne, srednje, razne generacije - ali uvek horor... Neko je cini mi se Mars rekao da nije bilo takvih situacija u skoli i pitao nas kakve su nam to skole, kao zatvori... Deca su u tom dobu uvek okrutna, mozda su u nekim godinama u proslosti bila surovija samo u Beogradu nego u manjim mestima. Npr moja prijateljica u srednjoj je dosla iz Trstenika i uvek htela da se vrati tamo, Beograd joj je bio uzasan i stalno je zalila sto ja moram da zivim na tako uzasnom mestu sa tako uzasnim ljudima. Ali sad mi se cini da je i unutrasnjost sustigla sa surovoscu, bar po vasim postovima...
izbrojah oko 15 takvih postova vezanih za maltretiranje u skoli zbog toga sto je neko gej... a ima i onih gde maltretiranje nije nuzno vezano za to, nego su deca pronasla nesto drugo sto je 'drugacije'....
i moje uspomene iz osnovne nisu bas sjajne, iako nije bilo reci o seks. orijentaciji i slicno... ako se neko po necemu izdvaja (bilo to dobro ili lose, ili prosto drugacije), deca umeju biti stvarno surova...

sto se mene tice, nisam navela svoje skolske dane kao nesto sto spada u najgora iskustva, jer sam to prozivljavala na svoj nacin - odbacujuci one koji su odbacivali mene, prosto ne dozvoljavajuci da me dotaknu podrugljive reci ili ponasanje drugih...

ali nikada nisam bila zaista usamljena... sama da, ali ne i usamljena...takav mi valjda 'personality' ;) ... i mislim da me je to jedino i sacuvalo od pakla zvanog skola kroz koji su neki prosli....
Korisnikov avatar
By nsBeckie
...
vise od 2000 pregleda ove teme... ljudima izgleda ipak lakse da samo citaju, ali nisu spremni da pisu o svojim najgorim iskustvima... da li sam postavila previse bolno pitanje?...

...
bas sam danas pronasla neke stare papire i medju njima nesto sto sam pisala samo nekoliko minuta nakon jedne svadje sa ocem, kada me je udario (jedini put kako sam odrasla)... a onda sam trazeci neki fajl na kompjuteru, pronasla svoj elektronski dnevnik koji sam vodila u toku jedne veze...
nekako mi je uvek bilo potrebno da recima iskazem svoja osecanja (cak i kada mi se nesto lose dogodi... odnosno upravo zato...) za mene je pisanje oduvek bio ventil za sve... nisam bas redovna u vodjenju dnevnika (imam ih vise komada iz razlicitih perioda, razlicite duzine)... ali volim da napisem svoje misli i osecanja, i time cak i neka bolna iskustva kao da bivaju savladana, pokorena, mozda ne bas bez mogucnosti da ponovo zabole, ali sigurno postaju manje ostra...
By LeDeNa_
1.Ovo kad sam dozivela odmah sam napisala...Uzas jedan...

Pre nekoliko meseci dozivela sam napad bubrega; izbacila sam dva kamena. Oni koji su to proziveli imaju neku ideju o cemu se radi, a oni koji nisu, tesko mogu sebi stvoriti predstavu o cemu je rec.

Kada me je prvi put zabolelo, desilo se u voznji, imala sam tek toliko mogucnosti da stanem kraj puta. Jedino sa cime bih mogla uporediti taj osecaj je zabijanje imaginarnog noza...

Trenutak u kome je napad dosao je takodje izuzetno zanimljiv ali to cu preskociti.

Malo sta je u zivotu slucajno...

Da se vratim na bol. Svakoga je u zivotu nesto bolelo. Svako je prolazio kroz bolove manjeg ili veceg intenziteta. Mnogo puta tokom zivota sam se povredjivala, kidala kozu, lomila sam ruku, izvrtala zglobove...ali, u poredjenju sa ovim, sve je to bila sala.

Glavna karakteristika ove vrste bola je – sto ne prolazi. Napad traje (tj. trajali su, makar kod mene), izmedju 10 i 45 minuta, uglavnom.

Dok traje, to je cista agonija. Obicni bolovi najcesce zapocnu, pojacaju se, popuste, ponovo se pojacaju, te ti daju priliku da se barem malo opustis. Ovde to nije tako.
Ovaj bol nailazi odjednom, i traje. Intenzitet ni jednog jedinog trenutka ne popusta. Radi se u najcistijoj, sustinskoj agoniji.

To je bol koji oduzima dostojanstvo. Koji te obara na kolena, tera na valjanje, psovanje. Bol koji izaziva bes i nemoc.

Telo reaguje, adrenalin se luci, pocinje znoj, posle desetak minuta i drhtanje, ali je, u svemu tome, najinteresantniji psihicki momenat.

U trentuku kada bol zapocne, potpuno si svestan, kristalno ti je jasno, da te ocekuje period najcistije patnje. I to je kljucno.

Posle nekoliko napada, desavanja su se sa ciste fizike premestila u psihu. Bol priciscuje. Cisti um od drugih misli. Ostajete samo ti i on. Suocavate se.

Bol je veoma lican. Deluje duboko na emocionalnom nivou.

Naravno, ovde ne govorim o mazohizmu, o uzivanju u bolu. Mislim na dozivljaj cistog bola...orudja koje jaca psihu i omogucava sazrevanje na jos jedan specifican nacin.(ko konta ok, ko ne jbg...)

U zivotu najvrednije lekcije se sticu kroz patnju i bol. Tako se najbolje uci. Pre svega o sebii. Rekla bih takodje da je suocavanje sa smrcu i bolom je veoma bitno u procesu sazrevanja svake licnosti. A ona stara poslovica kaze, sto te ne ubije, ojaca te.

2.Reagovanje mojih roditelja kad su saznali da sam gay...

o tome mozda nekad....

od mene za sada dosta :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by blenta
Originally posted by Dzelajza Rouz
potpuno sam razocaran
necu te vise ni pogledati da znas.
ni ni
:saksofon:
:lol:

Tek sad vidim ovo.

Ni ja tebe neću. Otkad si obrijao zulufe, totalno si bezveze. :odbij:
Korisnikov avatar
By SabotagE
-Posledice prvog seksualnog iskustva.Ono samo po sebi nije ni malo bilo traumaticno,ali sve ono sto je usledilo posle toga,dovelo je do toga da budem ovakva kakva jesam,Nesigurna potpuno u sebe i puna nekih neobicnih stavova,samo meni jasnih.
-Trenutak kada sam potpuno postala svesna cinjenice da mog tatu vise nista ne moze vratiti.
Korisnikov avatar
By poslednjalatica

A nisi razmišljao da slučaj prijaviš policiji i obavestiš medije ?
Kakva bre policija, oni su još gori
Ovo ti je Srbija!

Evo kod mene u komšiluku u ogromnoj vili živi jedan bivši bokser, inače teški kriminalac, diler, kamatar i "građevinac". On je u mom gradu ono što je Čume bio u Beogradu ranih 00-tih. Lik nezvanično radi za policiju kao cinkaroš ostalih kriminalaca. Tako se stvara veza između mafije i policije. Policija ga ne dira, jer za uzvrat on policiji daje informacije o sitnijim mafijašima (koji su mu na neki način konkurencija).
Pre koju godinu vodio se sudski spor između njega i grupe stanara jedne zgrade, jer im je nelegalno zagradio jedan od ulaza!!! Želeo je da jedno od najatraktivnijih zemljišta u gradu prigrabi za izgradnju svoje zgrade. Sudski spor je naravno dobio, a predsedavajućoj sudskog veća je za uzvrat ustupio stan.

Sudstvo i policija su najkorumpiranije institucije ove zemlje.
Korisnikov avatar
By poslednjalatica
Originally posted by nsBeckie

zdravstveno... emotivno... shvatite to kako hocete... ali sta biste izdvojili kao nesto najgore sto ste doziveli i preziveli u svom zivotu?
Originally posted by VANGEL

Mije najgore iskustvo koje je moglo da se desi je zapravo ceo moj zivot - moja proslos je ruzna i tuzna sta me ceka nz niti zelim da znam samo znam da zelim da prestane .
Isto je i u mom slučaju.

Počelo je 2005. kada su mi u roku od 48 sati umrle obe bake.

Zatim:
http://www.depresija.org/forum/index.ph ... 80166&st=0 - moja prica
http://www.forum.hr/showthread.php?t=577293 - dodatak
:predaja:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kada sam shvatila da mi je tata sasvim obican Balkan boy kao i svi ostali iako je 30 godina proveo u inostranstvu...

kada je jednom dok smo se svadjali u svojoj 70toj godini smognuo snage i hrabrosti da digne ruku na mene, i na pola puta odustao da me udari.. mislim da bi mi mnogo lakse bilo da sam dobila samar kako treba...

kada su mu zasuzile oci pricajuci da je proganjan u nemackoj od strane takve grupacije kao sto je kod nas OBRAZ zato sto je iz inostranstva i doziveo diskriminaciju na svojoj kozi, a i dalje osudjuje grupe koje bivaju diskriminisane...

kada me je majka pogledala u oci i rekla da ako se mom ocu nesto desi da cu ga ja nositi na dusi, zato sto mu samo priredjujem stresove..

kada mi je na konto toga da mozda imam devojku rekla "ja sam ti dala zivot, jedino ja imam pravo i da ti ga uzmem"..

kada je moja sestra posumnjala da sam lezz rekla da ako se outujem da je vise nikad u zivotu necu videti, niti nju niti sestrica, niti ce on znati da ja postojim na ovom svetu...
By Speculum Columbae
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

kada sam shvatila da mi je tata sasvim obican Balkan boy kao i svi ostali iako je 30 godina proveo u inostranstvu...

kada je jednom dok smo se svadjali u svojoj 70toj godini smognuo snage i hrabrosti da digne ruku na mene, i na pola puta odustao da me udari.. mislim da bi mi mnogo lakse bilo da sam dobila samar kako treba...

kada su mu zasuzile oci pricajuci da je proganjan u nemackoj od strane takve grupacije kao sto je kod nas OBRAZ zato sto je iz inostranstva i doziveo diskriminaciju na svojoj kozi, a i dalje osudjuje grupe koje bivaju diskriminisane...

kada me je majka pogledala u oci i rekla da ako se mom ocu nesto desi da cu ga ja nositi na dusi, zato sto mu samo priredjujem stresove..

kada mi je na konto toga da mozda imam devojku rekla "ja sam ti dala zivot, jedino ja imam pravo i da ti ga uzmem"..

kada je moja sestra posumnjala da sam lezz rekla da ako se outujem da je vise nikad u zivotu necu videti, niti nju niti sestrica, niti ce on znati da ja postojim na ovom svetu...
Završi škole draga i napravi sama svoj dom i svoju porodicu. One koji će te voleti kako zaslužuješ.
Korisnikov avatar
By ns.happy

:-(
By dukkehjem
Originally posted by dukkehjem

^ :( (((((
:hug:
:kiss: :hug:

sad ce valjda neki koji su mi malo prebacili na temi outovanja shvatiti zasto sam svima outovana, osim svojoj porodici, but I will survive :kingkong:
:up:
btw, niko nema pravo nikome da prebacuje, svako ima svoj zivot i pravo da ga zivi kako zeli dokle god ne ugrozava druge, a ti nikoga ne ugrozavas.
btw, drzi se, siguran sam da hoces :kiss: :mazi:
By Glasnik
Pa ovako izdvojio bih dva.

1. U 4. razredu osnovne na ekskurziji zaradio sam meningitis (za one koji ne znaju-upala mozga) i bila je velika verovatnoća da ću da umrem ili (barem) ostanem mentalno oštećen. Ispostavilo se da nemam teži oblik istog, al svejedno sam mesecima bio u bolnici. Sećam se tog kako jedva otvaram oči u bolnici, ne osećam ništa u telu, kao da lebdim, gledam u kevu koja plače i pored nje doktora koji uzima špric s iglom od 20cm da mi zabode u kičmenu moždinu i uzme ''uzorak''. Verovali ili ne, potpuno svestan-nisam ništa osetio. Poptuna oduzetost. :(

2. Pre određenog vremena u punoj 95ici neki lik me ispipao samo tako. Fora je bila u tome što je bila tolika gužba da nisam mogao da se pomerim te sam ja bio ubeđen da mene dodiruje koleno lika ispred. Trajalo je sve max 5 min. (Sreća da u Despota Stefana nije bilo gužve) Kad sam izašao na stanici pomislio sam: Jbt, možda nije koleno nego te ovaj pored pipao. Al reko': De će to meni da se desi. Krenem niz ulicu i odjednom me neko uhvati za ruku otpozadi. I to taj lik izašao iz busa za mnom. :duh: Ja se oduzeo jer sam odmah skontao da nije bilo ''koleno'' u pitanju. I lik me pitao da li se ljutim što mi je ono radio. Ja ga odjebao odmah i rekao da zaboravi šta je god mislio da radi. Samo me pustio i posle malo još pratio, al u jednom trenu otišao na stanicu preko i opet ušao u 95. Nakon ovog ''iskustva'' nisam mogao da spavam.

Ali moram da naglasim nešto: Da mene taj lik nije ispipao i presreo na način na koji je to uradio, ja danas ne bih bio u procesu prihvatanja sebe i autovanja sve većem broju ljudi.

Zašto?

Kada je on mene uhvatio za ruku, tad sam ga tek van busa dobro pogledao, i u tom trenutku mi ga je bilo jako žao. Dečko jako dobro uzgleda i ne bi nikad ovako ''na pogled'' izvalio da je gej, ali činjenica da on takav ima potrebu da spopada ljude po autobusima i tako traži sex me je blago rečeno uplašila do srži. Do tog trenutka sam bio ubeđen da ću moći da živim s time da niko ne zna da sam gej, ali sam tad sebi rekao: '' Ti ovo nećeš da postaneš!''. I tako na jedan čudan način, mogu da kažem hvala tom nepoznatom beograđaninu. -.-

Ova priča je intimna, za mene bila potresna i malo ljudi je zna, ali sam ispričao u nadi da će nekom pomoći. Da ne mora svakom ponaosob da se desi ''perverznjak u 95ici'' da bi počeo da prihvata sebe. Ali eto, meni je to bilo potrebno...

Ljubav, ljudi. Ljubav.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Glasnik88, zao mi je sto ti se to dogodilo, ali moje misljenje je da ako se vec dogodi neka losa stvar, onda mora da je postojao neki (kosmicki ;) ) razlog za to - a tvoja prica je bas dobar primer ... mozda je to bas moralo tako da se desi, da bi ti krenuo u nekom drugom, boljem pravcu...

Sanja :(
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
thx na podrsci svima :hug:

ne dozvoljavam vise da porodica toliko utice na mene zato sto se bas za to borim sto je Dante rekao, da sama sebi stvorim porodicu i da shvatim smisao zivota...
oni su u svom dosta propatili i mene to naravno boli sto nisam uspela da ostvarim bar neki nivo povezanosti sa njima, ali iz gresaka starijih generacija valjda nesto naucimo i nadam se da cu moci mojoj deci da pruzim nesto vise :)
Korisnikov avatar
By Elena
Nisam ništa mnogo strašno doživela (ili sam potisnula) ali evo sad se sećam nečega što bi moglo da se okarakteriše kao gadno iskustvo ...

Naime, od prvog srednje me privlače isključivo devojke i od početka sam se pomirila sa tim ali iz nekog razloga sam imala strah da pređem sa reči na delo i upustim se u lez vezu. Bilo je nekih kombinacija ali ništa konkretno a ja sam sve vreme čekala da se pojavi neko muško koje bi me iole privuklo pa da prvo probam hetero vezu pa tek ako ne ide da definitivno pređem na žene ...

I dopao mi se jedan tip kog sam maltene jedva poznavala tj. susretali smo se nešto poslovno kad sam se tek zaposlila i to nam je bio jedini kontakt. Samo što ja uopšte nisam imala pojma kakav je on kao ličnost već mi se dopala slika koju sam u svojoj glavi formirala o dotičnom na osnovu njegovog ponašanja na poslu a to sve nije imalo veze sa pravom ličnošću tog tipa.

Dala sam otkaz tamo gde sam radila (prvi posao), pomerila nebo i zemlju da se zaposlim bliže njemu i kad sam počela da radim direktno sa njim shvatila sam da je nula od čoveka a da mi je i fizički nekako ljigav, da ne znam gde sam gledala kad sam ubeđivala sebe da mi se sviđa i da definitivno hoću devojku :mete: Sve to ne bi bio problem da mi dotični nije završio kao šef a posao ispao toliko idealan da nisam htela da odem ... i onda sam godinama prvo trpela neko njegovo suptilno nabacivanje izazvano idejom da se ložim na njega a kasnije i šikaniranje i proganjanje kad je ukapirao da me ne zanima :bundeva: :drama:
Korisnikov avatar
By Mariška

thx na podrsci svima :hug:

ne dozvoljavam vise da porodica toliko utice na mene zato sto se bas za to borim sto je Dante rekao, da sama sebi stvorim porodicu i da shvatim smisao zivota...
oni su u svom dosta propatili i mene to naravno boli sto nisam uspela da ostvarim bar neki nivo povezanosti sa njima, ali iz gresaka starijih generacija valjda nesto naucimo i nadam se da cu moci mojoj deci da pruzim nesto vise :)
:up:

:mazi:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by IriS

potiskivanja je meka. a ja sam kraljica potiskivanja, pa se mnogih gluposti ne sećam.
jbg, znam, umreću od srčke na sred ulice, ali ću bar umreti ne misleći o glupostima koje su mi se dogadjale.

:cvetduga:
hihihi zato me srce opasno zajebava ovih dana. ako krepam na ulici, poslaću nekog da vam javi gde sam krepala pa da postavite tu neku spomen ploču :sarana:
Korisnikov avatar
By pochi
ne samo da je najgore već se često ponavlja-neuspelo otvaranje tegle.
koliko mala stvar može da frustrira..neverovatno. :smeh:
Korisnikov avatar
By crni90
Smrt moje prababe koju sam jaaaako voleo :( Gledao sam kako umire :( Ugušila se od sekreta koji je navirao (imala je upalu pluća)! uffff Bio je jeziv prizor :(
:( Imao sam 13 godina tada. Najviše me je volela od sve dece jer sam bio jedino muško. Ona je imala veliku nesreću sa muškom decom. Naime, njoj su brat i sin umrli još kao mali, a muža joj sa trideset i nešto ubili Nemci.

Sa 12 ili 13, ne znam ni sam, dobio sam batine od društva jednog mog poznanika. Posvađali smo se dan pre, i ja ga umlatio. On sutradan skupio društvo, njih 10 na mene. Napravili mi sačekušu, sa'vatali i razbili me k'o slinu :nesiguran: mislio sam da će da me ubiju
Vratio sam se kući sav pocepan i krvav. Bilo me je sramota da kažem mojima da sam dobio batine, pa sam izmislio da smo organizovali fajt 10 na 10 i da sam ja najbolje prošao :rambo:
još sam dobio grdnju od keve
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!