Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ZwezdicaSaramagovo Slepilo? Hejt? Jesi ti pala s kruške? To je jedan od najboljih romana druge polovine XX veka. Ako ne i najbolji.
ONT: Pocela da citam Slepilo.. Neki hejt?
Originally posted by UlixProcitala sam svega 50-ak str., veceras pocela...
Originally posted by ZwezdicaSaramagovo Slepilo? Hejt? Jesi ti pala s kruške? To je jedan od najboljih romana druge polovine XX veka. Ako ne i najbolji.
![]()
Originally posted by Dante
Dante - Monarhija
Ibzen - Nora (opet)
Strindberg - Inferno i Izabrane pripovetke.
Originally posted by Zwezdicaa) Zato što je savršeno napisana. Saramagove rečenice teku bukvalno kao reke, ne možeš da prestaneš da čitaš. Malo pisca tako dobro vlada zanatom kao on. (To se vidi možda vidi još bolje u drugim njegovim romanima, posebno u Godini smrti Rikarda Reiša, obavezno pročitaj i to ako ti se dopadne Slepilo.) Meni se u toj knjizi možda najviše sviđa kako je upotrebljavao opise, koliko su u stvari kratki, a koliko su reči savršeno odabrane, tako da na momente bukvalno osetiš smrad govana čitajući o govnima. To treba znati uraditi.
![]()
Navikla sam da mi hejtuju knjige, pa zato rekoh..![]()
Znaci odlicna je knjiga?Zasto se tebi dopala?
Originally posted by UlixMorbidno? Dopada mi se..
Originally posted by Zwezdicaa) Zato što je savršeno napisana. Saramagove rečenice teku bukvalno kao reke, ne možeš da prestaneš da čitaš. Malo pisca tako dobro vlada zanatom kao on. (To se vidi možda vidi još bolje u drugim njegovim romanima, posebno u Godini smrti Rikarda Reiša, obavezno pročitaj i to ako ti se dopadne Slepilo.) Meni se u toj knjizi možda najviše sviđa kako je upotrebljavao opise, koliko su u stvari kratki, a koliko su reči savršeno odabrane, tako da na momente bukvalno osetiš smrad govana čitajući o govnima. To treba znati uraditi.
![]()
Navikla sam da mi hejtuju knjige, pa zato rekoh..![]()
Znaci odlicna je knjiga?Zasto se tebi dopala?
![]()
b) Zato što je njegova vizija sveta morbidna makar onoliko koliko je i moja.
c) Nije loše promisliti malo knjigu i u kontekstu njegovog političkog angažmana.![]()
Originally posted by ZwezdicaUvek. Od kad znam za sebe ne mogu da čitam po jednu knjigu. Čitam ja i po više knjiga istovremeno. Nemoj me tući, molim te.
Dante - Monarhija
Ibzen - Nora (opet)
Citas 3 knjige istovremeno?
Originally posted by DanteKoji si ti mozak..
Originally posted by ZwezdicaUvek. Od kad znam za sebe ne mogu da čitam po jednu knjigu. Čitam ja i po više knjiga istovremeno. Nemoj me tući, molim te.
Dante - Monarhija
Ibzen - Nora (opet)
Citas 3 knjige istovremeno?
Dostojevskog sam mogao svog da pročitam (tj. sve što je napisao) jedino tako.
Originally posted by ZwezdicaJa sam bio potpuno ravnodusan, valjda sam se toliko nacitao Koeljovih pisanija da sam otupeo na teme duhovnog prepoznavanja i opstenja.
Pocela sinoc Kolibu, videcemo, mada su je mnogo ishejtovali...
Originally posted by NikodimTu ima zaista lepih eseja. Posebno pamtim one o Marlen Ditrih, Merilin Monro, Misimi, Prustu, Kavafiju, Dirasovoj... Inspirativna knjiga, voleo bih da mi tako opet skilizne u ruke, potpuno slucajno, kao prvi put:)
"Bozanstveni bezboznici", Sanja Domazet
Originally posted by mili86Koelja ne volim, tako da nisam upoznata sa njegovim "radom"..
Originally posted by ZwezdicaJa sam bio potpuno ravnodusan, valjda sam se toliko nacitao Koeljovih pisanija da sam otupeo na teme duhovnog prepoznavanja i opstenja.
Pocela sinoc Kolibu, videcemo, mada su je mnogo ishejtovali...
Btw, ako se zanemari da se veci deo romana dogadja u raju ili kod Boga "na gajbi", postoje fine recenice o prastanju i uzvisenosti prastanja... Btw, ja nisam od tih ljudi...
Originally posted by LeDeNa_Evo da se pridružim preporuci.
GODINA SMRTI RIKARDA REISA, ZOZE SARAMAGO
Preporucujem![]()
Originally posted by NikodimBudi ljubazan pa javi utiske.
Uzecu da citam "Kultura i preobrazaj Srbije", Zagorka Golubovic.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!