Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
^sex, to ti hoces... i zato te kudim ! :lol:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Po stilu pisanja vidim da ćeš se na ovoj livadi dobro razumeti sa *deni*-jem.
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Chutzpah

Uhh ljudi.. Mnogo podrske.. Ne moram ni da se zahvaljujem, svi i sami znate koliko mi vase reci znace, i koliko mi je svaki savet bio kritican ili ne, potreban.. Nadam se tj. sigurna sam da cu vremenom, kako sam i sve u zivotu naucila, nauciti da plivam i ovim vodama.. Samo uz odredjeno vreme.. A kako citam, i uz bezrezervnu podrsku..
Hvala za savete o forumu.. :D Navici cu se ubrzo na sve, sta vise jedva cekam.. :)
I da, sto se tice nevinosti.. A jbg.. Da bilo ih je mnogo.. Muskarci kao muskarci.. Mogla sam, ali nisam htela.. Cekam da me nesto pomeri malo vise od trenutne napaljenosti.. :)
Mozda upoznam i nekog ovde, ko zna.. :yes: Svidja mi se sklop svega ovoga, i sto znam da ste svi prosli kroz isto (mozda i gore).. Te uopste ne moram da sumnjam da ste najiskrenije tu za mene i za sve ostale.. :) Nasi smo.. :)

Malopre sam se vratila iz grada.. Pao je dogovor sa drugaricom da odemo u neki gej klub u skorije vreme.. Tako da mozda bude nesto.. Pricale smo i na temu potpunog izlaska iz ormara i konstatovale da nema svrhe bar dok ne nadjem devojku i ne rascistim najpre sve sa sobom i svojim osecanjima..

Sta bih jos rekla.. Ma milion stvari.. Ali kuckacemo se mi jos, trenutno sam poput deteta koje ima bezbroj pitanja i samo trazi odgovore.. :) Cudna samoj sebi..

Pozdravljam vas sve, bolje vas nasla... I ne sumnjam da cemo svi uzivati na ovoj livadi..

:grouphug:

to i ja bas htedoh da ti kazem, jeste da si sad u euforiji posto ti je lakse jer konacno si priznala sebi sta je ono sto te privlaci ali mislim da nema jos potrebe za tim da se out-ujes svima ponaosob, pogotovu vidis sta se desilo u skoli, bar dok ne steknes prvo iskustvo, poljubac, vezu, sex, bla bla, i vidis kako se tebi sve to cini

u svakom slucaju srecno :)
Korisnikov avatar
By Dina
Dobro dosla :)

I ja mislim da mozes da se outujes kasnije, kada nadjes devojku i budes sama nacisto sa pitanjima koja ce eventualno doci.

Mada ja znam jedan sasvim drugaciji primer - jedan Lonijev bivsi se outovao prijateljima i prijateljicama pre nego sto je imao ijednog decka. Pri tome nije bio bas sasvim mlad, vec je bio zavrsio fakultet i do tog doba je imao vise devojaka. A onda je spoznao da je gay i to je odmah rekao strejt okruzenju i svi su normalno prihvatili. Kao da je rekao do tog dana je igrao fudbal a od tog tenis. Loni mu je bio prvi decko i izlazili su sa tim njegovim strejt prijateljima, kaze mi ponasali su se kao da su ceo zivot gledali gay parove. Sad vec duze ima nekog drugog decka. Eto ima pozitivnih primera i finih ljudi ali ti ne znas unapred da li ce tvoje okruzenje tako reagovati ili te jos vise opteretiti.

Odlazak u klubove i kafice je sjajna ideja. Ja takodje mislim da je vazan stalan kontakt sa forumom, lgbt osobama preko fb i na druge nacine, obavestenja i saznanja. To je hrana za duh. Ja znam neke gayeve koji se samo zabavljaju sa muskarcima ili imaju avanture, idu po klubovima ali niti citaju forum, niti ih bilo sta od aktivizma i desavanja ovde zanima. I mislim da je njima mnogo teze da se izbore sa predrasudama i negativnim ljudima. Naravno kazem ja to kad ih vidim, pozivam ih na forum, obavestavam ili tome slicno... ali ne mozes nikom nista nametnuti ako on to ne zeli.
Korisnikov avatar
By Loni
Ovo je tačno što je Dina rekla, no ipak treba da pomenem da je taj dečko pre autovanja zaista pažljivo birao prijatelje.
Ne znam da li sviimaju taj talenat.

On se nije nikad družio s ljudima iz njegovog sela već s ekipom s umetničkog fakulteta, a to ipak nije prosek.
No u svakom slučaju, autovanje je prilika da vidite ko vam je pravi, a ko lažan prijatelj. :-)
Korisnikov avatar
By starsailor
uzivaj u euforiji spoznanja :)
to je divan osecaj, i rado ga se secam :yes:

sve ce doci polako...lepo je biti ono sto jesi.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Chutzpah

Pao je dogovor sa drugaricom da odemo u neki gej klub u skorije vreme.. Tako da mozda bude nesto.. Pricale smo i na temu potpunog izlaska iz ormara i konstatovale da nema svrhe bar dok ne nadjem devojku i ne rascistim najpre sve sa sobom i svojim osecanjima..

Lepa iskrena priča. Čuvaj se. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!