Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by Marvin
Ma jeste. Iljadu ipo ću za kafu da im dam. :hand:
U onu verziju koju nam je čika Miško doveo nisam ni ušao.
:piroćanac:
Ni nemoj.Ja sam bio u nasem Costa coffe u Apolo centru na trgu i platio dve kafe 350 dinara.Srednji capucino koji sam narucio je bio ogroman bilo bi mi zlo da sam ga celog popio, malo je, ok je sredjeno ali nista posebno...uglavnom imaju nekoliko vrsta kafa po prevelikim cenama i to je to....radije cu nastaviti da ispijam kafe po 100 dindzi u nekoj od basta u Z.Jovinoj ili u dolini basta u ulici Modene, gde je bar prometno i mozes biti i vidjen dok ispijash kafu :alexis:
Meni se nekako čini da je samo kod nas skupo :neznam: U Sofiji je Costa skroz pristupačan ("Onda cafe" je malo skuplji), isto i Starbaks u Grčkoj.
Ništa posebno na tim mestima, pije se kafa kao i drugde :jazzva:
By Speculum Columbae
Mislim da bi bilo divnije da otvore neku čajdžinicu, ili kuću čaja.
Radio bih tamo vrlo rado.
:gejša:
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by bothways

Posto ne pijem kafu, a to jutro je trebalo nekako da doruckujem, u Bostonu sam u Starbucksu uzeo cinnamon twist... neko pecivo sa cimetom... bilo je ukusno, moram priznati.
Eh, promeni mi se stav za ovih par godina...

Iako sam u Aleksandriji imao prilike da probam Starbucks kafu, nisam tad jos bio navucen. Sve je, zapravo, pocelo ove godine u Istanbulu, kad sam se prvi put susreo sa njihovom mokom, koja mi je otvorila ochi. Posle sam u Barseloni pio istu moku, a onda i u Poznanju (gde sam probao iced moku, koja je jos bolja od standardne) i Varshavi, a zatim i u Budimpeshti. Jedva cekam da odem negde da bih mogao da posetim Starbucks. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!