Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mmiki
Nocas sam imao grceve u stomaku dva sata posle Djokovicevog meca od neizvesnosti, nadmasio je Jeju po drami... al svaka mu cast. Predpostavljam da ce biti grceva i nocas. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Kada Novak odbrani 5 vezanih meč lopti u taj brejku odlučujućeg seta i pobedi, onda može da preuzmu titulu od Jelene. U suprotnom, tu Jelena suvereno vlada.

:lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Sava_Savanovic

Kada Novak odbrani 5 vezanih meč lopti u taj brejku odlučujućeg seta i pobedi, onda može da preuzmu titulu od Jelene. U suprotnom, tu Jelena suvereno vlada.

I to dva puta!
A oba puta u polufinalu, pa sutradan osvoji titulu!

Kravetina! :love: :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
Federer za Djokovica:
I knew he was gonna be a really tough opponent. The guys who overlooked him don't know anything about tennis, unfortunately.
ovo je upuceno direktno Vilanderu, verujem^
By Ulix
Originally posted by svejedno

Federer za Djokovica:
I knew he was gonna be a really tough opponent. The guys who overlooked him don't know anything about tennis, unfortunately.
ovo je upuceno direktno Vilanderu, verujem^

Vilanderu bi trebalo uputiti i cipelu u glavu koliko je nesposoban kao komentator.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Pih. A ja se baš naoštrila da ga gledam večeras.

No, verovatno je ovako bolje za Novaka.
Korisnikov avatar
By spliff
noletove shanse za trijumf su naglo skochile :kolo:
By Rewind
Kao neko ko zaista ne prati tenis, ne mogu dovoljno da istaknem koliko se nadam da će Nadal pobediti. Prizor Novaka Đokovića koji, nakon svakog povoljnog udarca, upravlja svoj pogled ka nebu, da bi se potom prekrstio (devedeset or so puta u toku meča) zbilja je nemio.
Korisnikov avatar
By deran
pa stvarno ne pratiš-povoljan udarac...:lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
^
^kao neko ko ne prati tenis, ne znam ni zasto bi uopste gledao taj nemio prizor, odn koji ti je to faktor u zivotu.

..

LM, da, sutra u 22. Bolje po Novaka, svakako.
By Kragi
A ja se sad zbog odlaganja meca izivljavam nad pristalicama zukorlica na faceu. jbg neko mora da strada :smeh:
By Rewind
Upravo tako - isuviše rado ga ne bih ga gledao.
Avaj, u međuvremenu se izveštava o svakom treptaju Novaka Đokovića, i to na toliko penetrantan način da ni najnezainteresovaniji ne mogu da se odbrane.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by svejedno

^
^kao neko ko ne prati tenis, ne znam ni zasto bi uopste gledao taj nemio prizor, odn koji ti je to faktor u zivotu.

..

LM, da, sutra u 22. Bolje po Novaka, svakako.
ja mislim da nije-baš se razmahao,i mislim da dodatno razmišljanje samo odmaže...
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja bi' rekao da se odlicno snalazi na ovom turniru u svakom pogledu.

I da to ne bi trebalo da bude dan razmisljanja vec dan odmora i spremanja.
Mislim, svakako ne bi trebalo, al deluje mi kao da nece ni biti ,)

Videcemo sutra.

@ androglam

ok.

Ja iskljucim TV kada me nesto na slican nacin nervira.
By Rewind
Ja televizor gotovo i da ne palim. :namig2:

A ipak ne uspevam da se mimoiđem s Đokovićevim nastupima "religioznosti" i "patriotizma".
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Molitve NoleDjoletove za kishom su uslishene... :giggle: Od sada ga zovem Dodolka. :giggle:

Bas me zanima kako ce izgledati okrsaj, apsolutno ne mogu da prognoziram rezultat... :neznam:

:cheer:

:tenis:
Korisnikov avatar
By Dzi
Kad je mec? Je l' u 22h?
Korisnikov avatar
By Dzi
Tnx :kiss:

:fige: da ne bude kishe, (N)ole!
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Trebalo bi u 22h, ako ne padne opet kisa... a valjda nece...

Ja sam dobro prognozirala ko ce se naci u finalu, ali sad ne smem da prognoziram ko ce pobediti, jer je zaista sve moguce. Znam samo da cu gledati mec, pa makar bio najgori ikada. :lol: Ali, nesto mi govori da ce biti gusto i da ce biti odlican mec, ko god pobedio.
Korisnikov avatar
By Dzi
Da se ne lazemo, Nadal je Nadal, no, vredi pogledati :)
By LeDeNa_
Originally posted by Dzi

:up:

Naravno navijam za Novaka ali moram da priznam da se necu puno razocarati ako izgubi jer je Rafa ove godine mashina....a i sladak mi :)
Korisnikov avatar
By Darling
^ Dje s', Dzi? Da se ne lazemo, Nole odlicno igra i pobedjivao je Nadala. :shmi: Ovaj je sigurno racunao na Noletov umor, ali pala je kisa, imao je vremena da se odmori.

Nole, Nole, Nole, Nole!
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by LeDeNa_
Originally posted by Dzi

:up:

Naravno navijam za Novaka ali moram da priznam da se necu puno razocarati ako izgubi jer je Rafa ove godine mashina....a i sladak mi :)
:giggle:
a kod mene obratno... ja uvek u njihovim medjusobnim duelima navijam za Nadala (mislim, ne znam sta da kazem u svoju odbranu, osim to da za Nadala navijam otkad se pojavio, a ne menjam svoje favorite tek tako... tenis je individualni sport i tu se, po meni, navija za coveka a ne za zemlju, tako da cinjenica da je Djokovic iz Srbije ne menja nista)

Djokovic mi je favorit broj 2, sto znaci da ako Nadal ispadne na nekom turniru onda uvek zelim da Djokovic to osvoji, a ne neko treci... u ovom slucaju, mogu samo da kazem ono sto i Ledena, samo obratno: nece mi biti zao ako Nadal izgubi, jer to znaci da Djokovic dobija... Bilo bi mi npr. uzasno zao da su u finalu Nadal i Federer i da Federer pobedi - to bi me iznerviralo samo tako!
Korisnikov avatar
By Dzi
Darliiiiiiiiiiiiiing :hug: :kiss:

e, ja odoK raditi, pa cu na poslu gledati mech.
Korisnikov avatar
By IriS
G D E gledati meč :cupakosu: kad ga niko ne prenosi :cupakosu:
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 29
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!