Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Slika

:cheer:

Barakude su potopile Talijane, a izbornik nije propustio naglasiti golemu ulogu publike na Savi: "Ovo je bio jedan primjer entuzijastične publike, pokazala je ljubav prema ovoj reprezentaciji i ovom sportu. Odigrali smo fantastično Europsko prvenstvo u fenomenalnoj atmosferi - svi su se složili kako je ovo najbolja moguća promocija vaterpola", dodao je Rudić napomenuvši kako europska titula nije vrhunac ove generacije

:hyper:

Na tribinama su vodeći ljudi hrvatske politike. Predsjednik Josipović dočekan je velikim pljeskom dok je Jadranka Kosor izviždana. Nakon izvođenja himni razvučen je veliki transparent, a onda i dres nogometne reprezentacije s natpisom "Uvijek vjerni". To je dočekano s najvećim pljeskom.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E0u2xrhV ... r_embedded[/youtube]

:party:

foto galerija velicanstvene hrvatske pobjede:
http://www.jutarnji.hr/europsko-zlato-z ... 586&foto=6

:roni: :wundy:
By Simor
Košarkaši Turske su ušli u finale SP.

Slika

:cheer: :wundy:
Korisnikov avatar
By Srklet
U POLUFINALU Europskog vaterpolskog prvenstva Hrvatska je na Savi pobijedila aktualnog svjetskog prvaka Srbiju 10:9 (2:1, 4:4, 2:2, 2:2).

:jezik:

Slika
Korisnikov avatar
By Incubus
Čestitke, uvijek imam problem kada igraju Hr i Sr za koga da navijam
By Kragi
Hahahahahahahahahaha!

cestitke u svakom slucaju :cheer:
jedino bih voleo da hrvatsku vidim na pobednickom postolju na nekom drugom prvenstvu sveta ili evrope van zagreba, splita i sl. :hvala:
isto kao sto bih voleo da vidim japan u polufinalu nekog svetskog prvenstva u fudbalu van japana :lepeza:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by Popeye

U POLUFINALU Europskog vaterpolskog prvenstva Hrvatska je na Savi pobijedila aktualnog svjetskog prvaka Srbiju 10:9 (2:1, 4:4, 2:2, 2:2).

:jezik:

koj je tebi kurac jbt? kakav ti problem imas sa srbijom? :prst:

ot: cestitam, u svakom slucaju :bicikl:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ne kaze se KOGA SMETA , nego KOME SMETA :njanja:

Aj barem to, to je sve od Evrope i Svijeta sto cete vidjeti :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Gej-sport&fitnes-Srbija - Gej-sport&fitnes-Srbima!

Ionako ste izgubili 2008. na evropskom prvenstvu u fudbalu, od Turaka.

Ah, to sećanje... Uvek svežije od svake aktuelne hrvatske pobede u brčkanju i boćanju. :radosnice:

:njanja:

Aj, dobro, čestitam. :lol:
Korisnikov avatar
By mizantrop
"Neka pati koga smeta, Hrvatska je prvak Europe u vaterpolu!"

Mislim da bez ove informacije bih umrla....hahaahhahhaah...hvala :giggle:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Niti sam gledao finale niti me zanimate.

Pocrkali biste da nas niste pobedili na svom terenu.

Inače, morao bi znati da je Hrvatska tako stigla do prve titule prvaka Evrope, a Srbija ima tri evropska zlata (dva sama i jedno sa CG u okviru SRJ).

Finale ste igrali 1999. godine u Firenci kada ste izgubili od Madjarske i 2003. u Kranju, kada je naslov prvaka osvojila Srbija.

Evropsko prvenstvo u Zagrebu bilo je peto uzastopno na kome su zlatnu medalju osvajali vaterpolisti iz bivše Jugoslavije.

Prethodni šampion bila je Crna Gora, pre toga Srbija, pa opet Srbija i Crna Gora i SR Jugoslavija.

Mađari su poslednju od 12 titula osvojili 1999. godine, posle čega je usledila dominacija reprezentacija iz bivše SFRJ.
By Kragi
:misici:
e neka si mu rek'o :smeh:

ja predlazem da se waterpolo savezi bivsih jugoslovenskih republika ujedine :grouphug:
necemo imati konkurenciju a svi cemo navijati za jedan tim :awesome:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Sheytan

Niti sam gledao finale niti me zanimate.

Pocrkali biste da nas niste pobedili na svom terenu.

Inače, morao bi znati da je Hrvatska tako stigla do prve titule prvaka Evrope, a Srbija ima tri evropska zlata (dva sama i jedno sa CG u okviru SRJ).

:krezavi:
By ~ Le Saint X ~
Ako su zasluzeno pobedili
zasto bi neko patio ili mu smetalo?
Svasta!
Korisnikov avatar
By Stripi
Zato što je ovo Popeyeva zajebancija. A i dokaz kako kod nas nema sporta bez politike :love:
Korisnikov avatar
By svejedno
'Bem te u naslov ,)

Neka pati kome to smeta slobodno.

..

LM, cestitke.
By therealrocknrolla
Ako, ako, samo neka Hrvati, Italijani i ostali uzimaju medalje. Meni je krivo samo sto je onaj siptar Sefik (inace prebegao u reprezentaciju CG) napao i osakatio Aleksandra Sapica koji se potom i povukao iz vaterpola. Da je Sapic jos sa nama ovi gore navedeni bi nosili karirane suknjice i lakovane cipelice, ovako jbg.
Korisnikov avatar
By Dirrty
A ja još čekam na redaljku hrvatskih vaterpolista... ne sećam se tačno iz koje teme...
Korisnikov avatar
By el jaguar
cestitam!!!svaka cast!gledala sam naravno i drago mi je sto su Croatini pobijedili u finalu!!zbog onih mojih lula sam se zasce iznervirala i ne spavala,par dana poslije utakmice sa Rumunijom..ma i sve ono resto..ali neka..da ako se dozovu!!u svakom slucaju cestitam barakudama!!
Korisnikov avatar
By taurus
dovoljna je samo jedna rec TENIS
Korisnikov avatar
By deran
ja moram da iskoristim preliku da pitam da li neko ima vel'ku i dobru fotku ovoga pallanuoto-a.vika se Gitto Niccolo... :wow:

ja našo samo ovu a tip je,jebo mamu...

Slika
Korisnikov avatar
By mitrandir
Nisam gledao, ali zar se ne kaže EVROPA a ne EUROPA? :D
By Hans
Čestitke. Bolji je pobedio. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!