Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By dukkehjem
E, sad, u gej svetu, ko kome prilazi prvi ako uopste postoje pravila?
Ja imam trip da nikad ne prilazim, ali mislim da je to iz stidljivosti?
Kako stvari stoje kod devojaka, kako kod muskaraca? Zavisi li to od uloge, godina, ili cega vec?
Ja sam generalno protiv takvih normi i formalnosti u ponasanju... no me zanima kakvi su vasi stavovi?
:opacupa:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
kako stoje? i have no idea.
ne prilazim, delim dozvole da priđu. HAHA
Korisnikov avatar
By acid drop
popaljene šiparice mi se bacaju pod noge. :smug:
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ malo nezgodna poza za seX.

btw. dobicu opomenu za silne oFF-ove..
Korisnikov avatar
By dharmox
Zašto ljudi toliko vole da otvaraju teme o raznim nepostojećim problemima?

To je stvar trenutka, ko je više motivisan (ili manje stidljiv) prići će prvi. Nekad sam to ja, nekad nisam, nema pravila.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Mi lavovi, volimo da nam se prilazi, ali ironija je da retko kome dozvolimo da nam priđe.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by dharmox

Paz sad ovo....iznenadice te...jako....:

Zato sto su njima postojeci...zamisli! Znam, znam tesko je poverovati, ali nesto sto nekome nije problem, nekome jeste.

:P
By LeDeNa_
Tesko sam pre prilazila ali sad nemam taj problem.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne prilazim, a do sada sam i odbio svakog ko mi je prišao.

Mislim da sam čak svega jednom liku dao svoj mob do sada, a na kraju se nismo ni videli, jer me mrzelo.

U klubu sam da igram...

Mnogi su mi rekli da delujem nezainteresovano za bilo koga, pa se ne usuđuju... što nije daleko od istine, ja sam nezainteresovan za gotovo sve u životu.

Često ni sebi nisam potpuno jasan.
Kretard.

Bio sam jednom sa str8 društvom sa plesa, i moja trenerica je pijana išla po klubu i igrala sa ruljom pedera i podelila moj broj svakom ko je prokomentarisao da sam simpatičan i pitao je ko sam (pošto je dosta igrala i sa mnom).

Niko se nije javio... mora da je tako pijana dala pogrešan broj, tešim se... LOL.

Ali u svakom slučaju to je najbolje rešenje ako ne umete sami da priđete, ili u mom slučaju ne umete ni da vam priđu... povedete nekog str8 druželjubivog prijatelja.
By dukkehjem
Originally posted by Hys.

Zato sto su njima postojeci...zamisli! Znam, znam tesko je poverovati, ali nesto sto nekome nije problem, nekome jeste.

posto otvorih temu, osecam se prozvanim pa:
1. nemam problema
2. nisam ovu problematiku okarakterisao problematicnom
3. samo me zanima da li ste primetili obrazac ponasanja kakvog, na primer, ima u musko-zenskim odnosima
4. ne, ne razmisljam u okviru heteronormativa, zanimalo me cisto onako
5. siguran sam da ima osoba kojima ovo mozda predstavlja poblem te je glupo prema njima da napises takvo nesto

kittrie, samo offuj ja obozavam offove :up:
By dukkehjem
Originally posted by Dirrty

Ne prilazim, a do sada sam i odbio svakog ko mi je prišao.

Mislim da sam čak svega jednom liku dao svoj mob do sada, a na kraju se nismo ni videli, jer me mrzelo.

U klubu sam da igram...

Mnogi su mi rekli da delujem nezainteresovano za bilo koga, pa se ne usuđuju... što nije daleko od istine, ja sam nezainteresovan za gotovo sve u životu.

Kretard.

Bio sam jednom sa str8 društvom sa plesa, i moja trenerica je pijana išla po klubu i igrala sa ruljom pedera i podelila moj broj svakom ko je prokomentarisao da sam simpatičan i pitao je ko sam (pošto je dosta igrala i sa mnom).

Niko se nije javio... mora da je tako pijana dala pogrešan broj, tešim se... LOL.

Ali u svakom slučaju to je najbolje rešenje ako želite ne umete sami da priđete, ili u mom slučaju ne umete ni da vam priđu... povedete nekog str8 druželjubivog prijatelja.
:lol: za druzeljubivu prijateljicu

ja sam u tripu da ne prilazim, ali ne zbog neke formalnosti, mozda zbog stidljivosti ili necega takvog... ne znam zasto... ali jeddostavno, cak i kada mi se neko svidja, i ne pomislim da pridjem...
Korisnikov avatar
By luciferin91
pridjem uvek. trazim decka, glupo je cekati kao drvo. ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by dukkehjem

5. siguran sam da ima osoba kojima ovo mozda predstavlja poblem te je glupo prema njima da napises takvo nesto

jel ovo meni upuceno?

ako jeste, note d sarkazm

ako nije...

:peace:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ni ja ne mislim da je najčešće do formalnosti, već upravo do toga što pominješ.
U mom slučaju rekao bih zbog nedovoljno opuštenosti.

Ako nisam opušten, sve mi smeta i preporučljivo je izbegavati me.
Ako pak jesam, znači muzika je odlična i onda mi je samo igranje na pameti.
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by dukkehjem

posto otvorih temu, osecam se prozvanim pa:
1. nemam problema
2. nisam ovu problematiku okarakterisao problematicnom
3. samo me zanima da li ste primetili obrazac ponasanja kakvog, na primer, ima u musko-zenskim odnosima
4. ne, ne razmisljam u okviru heteronormativa, zanimalo me cisto onako

Šta je glupo a šta ne, prosudi sam.
Napisao sam da nema pravila i realno gledano, tako je. Svak po svome.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pa ono... Ne znam da li bih imao hrabrosti za to, nisam to do sada radio, ali imam dosta samopouzdanja tako da nije iskljuceno... Ali opet, zaista ne znam gde bih mogao da startujem tipa. Na stanici, pijaci, u kladionici? :lol:
By dukkehjem
Originally posted by Dirrty

Ni ja ne mislim da je najčešće do formalnosti, već upravo do toga što pominješ.
U mom slučaju rekao bih zbog nedovoljno opuštenosti.

Ako nisam opušten, sve mi smeta i preporučljivo je izbegavati me.
Ako pak jesam, znači muzika je odlična i onda mi je samo igranje na pameti.
hahah, znaci tebi generalno ne treba prilaziti, kako okrenes :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
dukkehjem, imam utisak da si ti djevac?:sveca:
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
Str8 looking momci moraju da chine prvi korak, kako inache da znam da su iz ''nashe branshe'', plus mi je gay radar pokvaren.
Da me moj sadasnji decko, a i bivshi i onaj pre toga... da mi nisu prishli nikada ne bismo bili zajedno.
By Kragi
Fora i jeste u tome da nema pravila. :) dakle nema to veze ni sa godinama, sex. preferencama i sl a nije ni bitno ko kome prvi priđe ako se sve završi uspešno i srećno po obojicu ili obe :)
Korisnikov avatar
By Blady
Ne prilazim, nema nekog pravila.
Korisnikov avatar
By gossip
Originally posted by Morgan Le Faye

Mi lavovi, volimo da nam se prilazi, ali ironija je da retko kome dozvolimo da nam priđe.

70% likova koji su me startovali i sa kojima sam bio u vezi su lavovi...i oni su mene jurili ne ja njih ;) inace taj znak se bash lepi za mene :D

ont: ranije nisam smeo nikome da pridjem...ali sam prelomio taj strah i sada nemam problem sa time :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Meni se zaveze jezik i ne znam sta da kazem :lol: :blush:

Sto je najcudnije, dva puta sam prisao str8 momcima (bili su naravno sokirani) i to u Cg gdje sam zivio, nije mi bila neka pretjerana frka, mada mi je sada sve to smijesno :lol: a u klubu punom gejeva imam frku od prilazenja.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Prilazim...prilaze...bez pravila, tajna je u pristojnoj komunikaciji i u tome kao i u svemu :flasher:

Sto bi rekla Ksenija Pajcin:kao sipa vatam tipa :lol:

U poslednje vreme sam po tom pitanju primetio interesantnu pojavu kod mladjih gejeva, oni naime cesto vode svoje najbolje frendice u klubove (feg hegushe) setkaju se sa njima, drze se za rukice kad idu do wc-a zajedno (valjda kao moralna podrska jedno drugom dok kake :lol: ) i onda posto nemaju muda da pridju nekome sami posalju svoju frendicu da pita za telefon ili upoznavanje ili slicno.:moby:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!