Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Pro'će mi život u prijavljivanju vajlentnih fejsbučkih pučkih grupa. :sigh:
By ...Sitnicava...
A zašto je simbol Prajda statua golog muškarca, kako čitah jutros u novinama? :glupan:
Korisnikov avatar
By bas bleu
fakat samo nicu na fb, ali su me zato na stormfrontu skroz razocarali - danas ni jedan jedini post.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
@ samovas-mosh' misliti- gledamo:

Popusite mi kurac. :jazzva:
Urlali su sinoc na jednu devojku i mene kad sam smo se poljubile ispred zgrade, i prvi put sam cula ,,Mars iz Srbije''.
U to ime prisvajam vas diskurs i porucujem: napusite mi se kurca svi koliko vas ima, jebem vas bolesne! Vi cete mene da terate iz moje zemlje, sljamu!
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Orlando the Lady

Urlali su sinoc na jednu devojku i mene kad sam smo se poljubile ispred zgrade, i prvi put sam cula ,,Mars iz Srbije''.
U to ime prisvajam vas diskurs i porucujem: napusite mi se kurca svi koliko vas ima, jebem vas bolesne! Vi cete mene da terate iz moje zemlje, sljamu!
:up:
kraljevski
Korisnikov avatar
By Vel boy
@bern, da, bash. to je to shta nastane kada ih se ne saseche u startu. trebalo je odmah (znam, u vas je noc, vreme za spavanje, umor, ovo, ono, ali......) locirati IP adresu samovasgledamo-a josh onda kad je erkondisn ukazao na aktivnosti samovasgledamo-a. a, ima od tad skoro tri chasa, samovasgledamo nit' je banovan nit' mu je IP prijavljen policiji. nadam se skoroj promeni situacije na gore za samovasgledamo-a.

:unic0rn: -e vreme za akciju!
Korisnikov avatar
By Vel boy
jukie, ti sad podgrejavash staru chorbu obracajuci se njemu/njima. :smeh: idi, bre spavaj. :giggle:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Vel boy
jukie, ti sad podgrejavash staru chorbu obracajuci se njemu/njima. :smeh: idi, bre spavaj. :giggle:
Aliii niiiisaaam biooo tuuuu :rida:
vi ste se svi lepo igrali dok me nije bilo
Korisnikov avatar
By Vel boy
sad kad si tu, lepo idi probudi unic0rn-a pa da ne gledamo ni 14-e ni 88-e. :sudija:
Korisnikov avatar
By jukie
E pa sad moram da idem da spavam :zeva:
samo da mi prođe Valander
videću sutra kako se rasplela situacija
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Black Lady
Originally posted by Orlando the Lady

kraljevski
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by Morgan Le Faye

Pobednik je izabran za simbol zato što se jednom od organizatora učinilo da liči na veliki kurac s deformisanim glavićem. Ta spoznaja ga je strefila dok se kući vraćao pijan.
C/D?
:roflmao:

ahhahahaha
Korisnikov avatar
By Parada ponosa
Dačić: Ko preti - biće kažnjen

Povodom najnovijih pretnji pred održavanje Parade ponosa koje su se pojavile na "Fejsbuku" oglasio se i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, koji je izjavio da policija neće tolerisati napade na bilo koga.

Dačić je istakao da će svi koji prete biti kažnjeni i da policija već radi na tome.

Ministar je dodao da je policija tu da obezbedi sigurnost i svaki uredno prijavljeni skup, a ne da ulazi u to da li se nekome nečije ponašanje dopada ili ne.

Dačić je kazao da je mnogo veća odgovornost političara, posebno onih koji kažu da su evropski orijentisani i da se odrede prema održavanju "Parade ponosa".

Gej parada i dvolični političari

Ministar Dačić je pozvao danas sve političare, naročito one koji govore da žele da uđu u Evropsku uniju, da se izjasne da li podržavaju Paradu ponosa ili ne, "a ne da pozivaju na linč prema tim ljudima, a ovamo govore kako su evropski orijentisani".

"Mislim na sve političare na političkoj sceni u Srbiji... Ne može neko da poziva na nasilje, a ovamo govori o evropskim vrednostima, a da pri tom sa mnogim političarima koji dolaze sa zapada i koji su takve orijentacije ima veoma prisne razgovore", rekao je Dačić.

On je, odgovarajući na novinarska pitanja posle potpisivanja sporazuma o osnivanju zajedničkog tela tri ministarstva za unapređenje međunarodne saradnje u suzbijanju kriminala, istakao da je na policiji da obezbedi taj skup i da će to i uraditi.

"Uopšte ne ulazim u to da li neko odobrava ili ne, da li se neko slaže ili ne, sa opredeljenjima određenih manjinskih grupa. Ovde je reč o zakonskom i ustavnom pravu i policija nije tu da se opredeljuje da li pripada ovoj ili onoj seksualnoj orijentaciji", rekao je Dačić.

LINK

''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!