Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by samovasgledamoOOo hello
САМО ДА СЕ ЈАВИМО! ВИДИМО СЕ! 14/88
Originally posted by samovasgledamoMolim vas, na svakih pet minuta, da se ne zabrinemo.
САМО ДА СЕ ЈАВИМО!
Originally posted by Orlando the Lady
@ samovas-mosh' misliti- gledamo:
Popusite mi kurac.![]()
Urlali su sinoc na jednu devojku i mene kad sam smo se poljubile ispred zgrade, i prvi put sam cula ,,Mars iz Srbije''.
U to ime prisvajam vas diskurs i porucujem: napusite mi se kurca svi koliko vas ima, jebem vas bolesne! Vi cete mene da terate iz moje zemlje, sljamu!
Originally posted by samovasgledamoŠta znači 14/88? Broj indeksa?
САМО ДА СЕ ЈАВИМО! ВИДИМО СЕ! 14/88
Originally posted by Vel boyAliii niiiisaaam biooo tuuuu
jukie, ti sad podgrejavash staru chorbu obracajuci se njemu/njima.idi, bre spavaj.
![]()
Originally posted by jukieI bez meen su se igrali, sram ih bilo.
Originally posted by Vel boyAliii niiiisaaam biooo tuuuu
jukie, ti sad podgrejavash staru chorbu obracajuci se njemu/njima.idi, bre spavaj.
![]()
![]()
vi ste se svi lepo igrali dok me nije bilo
Originally posted by Black Lady
Originally posted by Orlando the Lady
@ samovas-mosh' misliti- gledamo:
Popusite mi kurac.![]()
Urlali su sinoc na jednu devojku i mene kad sam smo se poljubile ispred zgrade, i prvi put sam cula ,,Mars iz Srbije''.
U to ime prisvajam vas diskurs i porucujem: napusite mi se kurca svi koliko vas ima, jebem vas bolesne! Vi cete mene da terate iz moje zemlje, sljamu!
![]()
kraljevski
Originally posted by Dzelajza RouzHahahahaha....
Originally posted by samovasgledamoMolim vas, na svakih pet minuta, da se ne zabrinemo.
САМО ДА СЕ ЈАВИМО!
Originally posted by Morgan Le Faye
Pobednik je izabran za simbol zato što se jednom od organizatora učinilo da liči na veliki kurac s deformisanim glavićem. Ta spoznaja ga je strefila dok se kući vraćao pijan.
C/D?
Originally posted by Vel boytakodje (ali postoji tema na forumu "Prijavite ovu grupu na FB" http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 00&page=10 pa bi bilo bolje da se tamo stavljaju svi linkovi do takvih FB grupa)
Originally posted by luciferin91takodje.
^ sve uredno prijavljene.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!