Htela sam ja da otvorim temu za knockout fazu, ali avaj...
O medaljama ne bih.
U tom delu zreba bi se nakon Spanije verovatno islo na Tursku u polu finalu.
Turci za sada igraju u transu i domacini su, pa sam malo skepticna o ishodu tog potencijalnog meca.
Ha, prvo treba proci Spance...
Danasnja utakmica je bila zanimljiva, ocekivano. Nije realno ocekivati da Hrvatska sa jednim korektnim timom na celom prvenstvu odigra tek poluvreme vredno pomena (protiv Slovenije).
Doziveli su debakl protiv Brazila, sami sebe isprozivali i obecali da ce poginuti protiv Srbije ne bi li povratili malo dostojanstva. Obecanje su ispunili, odigrali na granici svojih mogucnosti, jos mogu ici doma sa zaljenjem za ispustenom prilikom.
Srbija igra dobro. Ne padaju preterano, a sa dostojnim protivnicima su do sada uspeli da se izbore.
Videcemo sta ce pokazati sa protivnicima koji na papiru jesu jaci od njih.
Tim su, trude se, zalazu se, meni dovoljno. Treba tu da se poklopi vise faktora da se napravi veliki rezultat. Dokle god daju sve od sebe, dobro je.
Po meni, nisu u punoj formi. Logicno, kako turnir odmice treba da se dize forma.
Uostalom, Duda je to...
Ako eksplodiraju u nastavku, moze tu biti svasta. Cini mi se da ima dosta mesta poboljsanju.
I za kraj nesto sasvim subjektivno-
Teodosic mi konstantno deluje arogantno, umisljeno, nabedjeno. Prgav je otkako je pocelo prvenstvo (a i pre- Akropolis Kup...).
Posebno me iziritiralo koskanje sa Bjelicom na prosloj utakmici. Danas je srljao. Na tajm autu ga Duda hvata da mu kaze nesto, a on zvernja okolo. Ne svidja mi se to.
I ta prica kako ga sudije ne postuju i ne stite ga.
On je zvezda i njega sudije moraju stititi jer ga cini nervoznim kada su protivnicki igraci grubi.
Mislim
Nadam se da doticna persona nece pomutiti trenutacno dobru atmosferu u timu.
I tako