Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by dukkehjemNasao sam temu...thanx
ma i oni ti rekli Super. Dodji da diskutujemo o tome
a ti u fazonu: Rado, srce, al tad sam u Parizu,a vi se obesite.
Bez ovog srce, i bez besenja... al tako mi je zigledalo![]()
goes around comes around, neko nam se zaaaljubiooo![]()
![]()
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...ma ne bih ja to nazvao mazohizmom...
Originally posted by dukkehjemNasao sam temu...thanx
ma i oni ti rekli Super. Dodji da diskutujemo o tome
a ti u fazonu: Rado, srce, al tad sam u Parizu,a vi se obesite.
Bez ovog srce, i bez besenja... al tako mi je zigledalo![]()
goes around comes around, neko nam se zaaaljubiooo![]()
![]()
![]()
@Dirrty... hvala na savetu.
Originally posted by dukkehjemKo kaže da ne mogu?
ma ne bih ja to nazvao mazohizmom...
pa cak i da jeste na trenutke bolno, ne mozes sve izbegavati i KAtegoricno u startu potrti sopstvene emocije zbog daljine...
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...Ja ozbiljno, a ti bezobrazno.
Hahaha... ma ko jos ozbiljno shvata drttijeve 'savete'
kad nije ni procitao temu cim je mogao ono da izlupeta
ili ako jeste,verovatno je na necemu ( a pod tim ne mislim kurac)et toq!
![]()
Originally posted by Sanja SteppenwolfinI zato plagijatorishesh moje stutuse na FeceBooku
trenutno prolazimo kroz istu pricu sto se veze i ljubavi tice.. ili kako ja to zovem ljubav preko zice...
![]()
Originally posted by Sanja SteppenwolfinJao...ja mislim da je sve to s anjom prelepo sto ti se desilo i vase dopisivanje dve godine...
da.. we could really use a wish.. or two.. or three...
![]()
ja sam se jadala i na drugim temama, ali evo i ovde cu u kratkim crtama..
ja svoju devojku znam sad skoro 2 godine, upoznale se preko tagged-a, zatim msn, face, i kako sve to ide redom.. plava kosa, plave oci, iz Irske.. ili ti : devojka iz mojih snova![]()
to zaljubljivanje me je zateklo nespremnu, i samo sam u jednom trenutku shvatila da se nase svako dopisivanje zavrsava sa " Love ya <3 "
onda naravno da kad jedan dan propustimo da se kuckamo ja razmisljam zasto mi se ne javlja..
mislim da je prelomni trenutak bio u martu, kada je zadobila povredu na poslu i zavrsila u bolnici.. kada sam dobila poruku o njenom stanju od njene drugarice.. mislim da mi je srce na tren prestalo da kuca, a tu noc sam proplakala jer sam shvatila da sam mogla da izgubim meni dragu osobu, a nisam je nikad ni videla uzivo..
kada vise nismo mogle da izdrzimo jedna bez druge i kada je paralelno strah bivao sve veci da li ce to postati veza ili prekid kontakta, ona je iako mladja od mene, pokazala svoju zrelost, a istovremeno i ludost, sela na avion i dosla u Beograd![]()
od tad smo zvanicno u vezi, i sad mi je smesno da kazem da smo manje od dva meseca u vezi sa devojkom koju volim skoro godinu dana![]()
dogovor ja da se vidjamo jednom mesecno na par dana, iskoristile smo za to Amsterdam, sledeci put ona dolazi, a ja cu ako mi odobre vizu otici kod nje na desetak dana u novembru..
nije ni malo lako za one koji misle "aha, kad hoce cuju se, kad nece iskljuci fon i zeza se"
niko ko to nije doziveo ne zna kakav je osecaj kada gledas preko kamere osobu koju volis kako place i prica ti da joj nedostajes, a ti nista u toj situaciji ne mozes.. ni zagrljaj, ni akcija, reci su u takvim situacijama beznacajne..
volim i osecam da sam voljena, jedino je to bitno, pa makar ona zivela u Australiji.. ljubav uvek nadje nacin da pobedi prepreke.
Originally posted by Sanja SteppenwolfinOvo znam... Dozhivljavam trenutno i jeste teshko. Ali ja cu, kad sva ta net-skype golgota uskoro prodje, da budem i zhivim zajedno sa tom osobom, tako da sam u prednosti:alexis:
niko ko to nije doziveo ne zna kakav je osecaj kada gledas preko kamere osobu koju volis kako place i prica ti da joj nedostajes, a ti nista u toj situaciji ne mozes.. ni zagrljaj, ni akcija, reci su u takvim situacijama beznacajne..
Originally posted by Sanja SteppenwolfinDa, ali ja svoju vezu, i bez drugog Jerome-a i uz mnogo ozbiljnije trzavice koje prezhivljava od potencijalno neiskrenih poruka ne ispucavam na forumu i ne dizhem dramu, iako su problemi mnogo ozbiljniji. Razumem ja odvojenost od osobe koju volish,a i od drugog Jerome-a, ali molim te, nemoj da me pravish idiotom i da mi preprichavash filmske trenutke gledane okom kamere a da mi rezhiser ne uliva ni trunku emocije u chitavu prichu. Mostovi, kisha, pesmichice...i drugi Jerome... To je chisto foliranje i prokenjavanje. Ako nekog volish, jebe ti se za drugog Jerome-a, jebe ti se za nerviranje oko toga iz kog ti je razloga napisao neshto, a posebno ti se jebe za forumsko mishljenje o tome...
ajde haiteri ispucajte se pa da krenemo sa normalnim postovima...
nije mi jasno zasto si to napisao kad si u slicnoj situaciji , koliko sam skontala, i znas kakva je veza na daljinu, i da tu uvek ima makar tracka nesigurnosti?
Originally posted by Vespertineovom recenicom si osporio smisao celog foruma.
... a posebno ti se jebe za forumsko mishljenje o tome...
Originally posted by PopeyeSad baš htedoh to isto da napišem.
doista nikada ne bih volio da o nasoj vezi moj decko razglaba u topicu na forumu.
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...ako to nije razlog da raskines, onda ja ne znam sta je...
A naravno...danas sam mu poslao pesmu
''
jer on voli Majli Sajrus![]()
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...ovo je jedna od nasih pesama
.
.
.
p.s.
Sta si joj ti poslala?
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...@ Stepska vuchica - Ovo je ubijanje smisla foruma... Idem da spavam ali sutra cu obrazlozhiti ono shto si prokomentarisala.
Hahaha... ma ko jos ozbiljno shvata drttijeve 'savete'
kad nije ni procitao temu cim je mogao ono da izlupeta
ili ako jeste,verovatno je na necemu ( a pod tim ne mislim kurac)et toq!
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!