Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Videste li onaj trick shot a la Federer koji je Schiavone izvela protiv Bondarenko? :wow:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma, Schiavone je sjajna, i to je ono sto me izludjuje!!! :flaming: :flaming: :flaming: :flaming:
By Ulix
Baš je šteta što se Skjavone nije ranije probila, odlična je, odlična! :hyper:
By Ulix
http://www.usopen.org/en_US/news/interv ... 31319.html

Ana je rekla da joj je Kim slala poruke podrške dok je gubila od svakog redom. Sad bi mogla da joj se oduži jednom pobedom. :sweet:

Našao sam jedan super komentar na b92, majke mi, nisam ga ja napisao:

Ja ću uvek radije da kupim kartu za mečeve gospođice Janković, jer njen set traje najmanje jedan sat i ona igra tri seta. Zašto bih bacao pare za 20 minuta po setu gospođice Ivanović? Danas je na servis mademoiselle Razzano dobila prvi gem za 52 sekunde. A Jelena igra gem od 5 do 10 minuta, ponekad bude i 15 i nije mi žao para. A Ana hoće da podvali.

:smeh:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Lunja

Sutra Janko i JJ igraju u isto vreme. :pms:

Aman, Lunjo, zar postoji dilema... :hvala:

:lol:

Nego, sad sam uzmog'o da pogledam zreb kod zena, i sve sto mogu da kazem je da je Jeja :retard: sto ne koristi laksi joj zreb od Ankinog... Osim Zvere u cetvrtfinalu i ozbiljnog polufinala (Karlica ili Marica), sve ostale protivnice bi trebalo da lako pokleknu Jejinim pobedama, ali avaj... :sigh:

:obesen:

A, pogledajte okrsaje 3. kola u donjem delu zreba... :drama:

SUPER ZA ANKU!!! :cheer: :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Ulix

http://www.usopen.org/en_US/news/interv ... 31319.html

Ana je rekla da joj je Kim slala poruke podrške dok je gubila od svakog redom. Sad bi mogla da joj se oduži jednom pobedom. :sweet:

Ja ću uvek radije da kupim kartu za mečeve gospođice Janković, jer njen set traje najmanje jedan sat i ona igra tri seta. Zašto bih bacao pare za 20 minuta po setu gospođice Ivanović? Danas je na servis mademoiselle Razzano dobila prvi gem za 52 sekunde. A Jelena igra gem od 5 do 10 minuta, ponekad bude i 15 i nije mi žao para. A Ana hoće da podvali.

aahahahahaaha

:smeh: :smeh:

:pokazuje:

Kim je bas slatka. :sweet:
Korisnikov avatar
By nsc

:hail: Ulix

:roflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by nsc

:hail: Ulix

:roflmao: :rotflmao:
:lol:

Odlicno .)
Korisnikov avatar
By Lunja
Imao je i Tipsarevic jedan AMAZING potez pre par godina.

''
Korisnikov avatar
By nsBeckie
^taj Jankov potez mi se cini tezi od onog izmedju nogu... ali mislim da i jedan i drugi jako mnogo zavise od srece... za takvo nesto, udaris, pa ili ti se posreci ili ne

ali ipak :wow:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
svidja mi se Nadalov outfit na ovogodisnjem US Openu

Slika
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by nsBeckie

^taj Jankov potez mi se cini tezi od onog izmedju nogu... ali mislim da i jedan i drugi jako mnogo zavise od srece... za takvo nesto, udaris, pa ili ti se posreci ili ne

ali ipak :wow:
Ja takve stvari zovem 'Majkl Dzordan potezima'.

Ili imas osecaj ili ne.
Korisnikov avatar
By Oziris
Da li iko ima informaciju je li Jelena ikada izvela drop shot a da to protivnica NIJE stigla?
By Ulix
Originally posted by Oziris

Da li iko ima informaciju je li Jelena ikada izvela drop shot a da to protivnica NIJE stigla?
Sigurno joj se omaklo jednom ili dva puta. lepeza1
Korisnikov avatar
By Oziris
Jbt stvarno, kakvi su to drop-ovi koji padaju tu negde oko servis linije i odskacu oko metar i po??????????? A rekla sam sebi da necu da gledam mec, i opet buljim u komp i jedem samu sebe!!!
Korisnikov avatar
By nsBeckie
JJ je drama queen... voli dramu... zapravo voli da gubi jer tada najbolje igra :)

hajde JJ :cheer:
By Ulix
Mislim da ih i vetar zeza. :liz:
By Ulix
Ne bih da zvuči zlobno (iako to sada nesumnjivo jesam) ali ja želim da Jelena izgubi ovaj meč.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ispunila ti se zelja...

Jelena ti si :govno:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
aaaaaaaaa JJ ispalaaaaaaa
6-2 7-6

mislim, zasluzeno je ispala, ali sam se nadala da ce osvojiti taj 2. set... nije da nije imala sansu

:smrc:
By Ulix
Sa izuzetkom dva gema pred kraj drugog seta, sve ostalo je odigrala grozno. G-R-O-Z-N-O. :katemoss:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
hajde sada Janko :cheer:

(Soderling prosao lako... 3-0 :up: )
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ubi me želudac... Pitanje je vremena kada će mi lekar zabraniti da gledam tenis. :flaming:

A nije da nisam znao da će ovako da se završi, ali kada je povela u drugom setu, jebeno sam se ponadao da će uspeti i da ga osvoji. Sranje...
Korisnikov avatar
By nsBeckie
super igra Janko
1-1 trenutno
bas je gusto
(u oba seta po jedan brejk na obe strane... oba seta zavrsena u taj brejku)...
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 29
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!