Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Joj Ulixe, ne znam sta da ti kazem, meni on ide do granica fizicke odbojnosti... Nema mi ama bas nista privlacno, a tome i obilato doprinosi ono njegovo znojenje u ENORMNIM kolicinama. Ja njega volim iz nekih drugih razloga - recimo kad je zbog zabrane Sahar Peer da ucestvuje na turniru i on sam odustao iz protesta. :sweet:

Mada, bice da ti i ja imamo SKROZ razlicit ukus - Gasquet mi je tek posebno obican, i nikako privlacan! Ima ogromnu glavudzu u odnosu na sirinu ramena, a ramenca neka uska u odnosu na kukove i jake, zdepaste, krive noge.

No, oko Fonjinija se DEFINITIVNO slazemo! :bale:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix

http://www.usopen.org/en_US/news/interv ... 37140.html

Tipsarevićev intervju.
Baš mi se sviđa, tako je staložen.
Zar nije divan? :love:

"Hej, drugari, pa sto se toliko brinete za mene? Nisam htela da se isticem u prva dva kola, a Marticka je dobila psiho-sok, pa sam je pustila da se raduje tom jednom setu. Necu da me grize savest da sam je poslala prerano u penziju. Bas me briga, evo me u crvenom i znam da me Oziris voli :lezkiss: ! Duso, nemoj plakati, osmeh na lice!"

Slika

Uploaded with ImageShack.us
By Ulix
Originally posted by Oziris

Joj Ulixe, ne znam sta da ti kazem, meni on ide do granica fizicke odbojnosti... Nema mi ama bas nista privlacno, a tome i obilato doprinosi ono njegovo znojenje u ENORMNIM kolicinama. Ja njega volim iz nekih drugih razloga - recimo kad je zbog zabrane Sahar Peer da ucestvuje na turniru i on sam odustao iz protesta. :sweet:

Mada, bice da ti i ja imamo SKROZ razlicit ukus - Gasquet mi je tek posebno obican, i nikako privlacan! Ima ogromnu glavudzu u odnosu na sirinu ramena, a ramenca neka uska u odnosu na kukove i jake, zdepaste, krive noge.

No, oko Fonjinija se DEFINITIVNO slazemo! :bale:
Ne znam šta da ti kažem, ali Rodik je objekat mojih seksualnih fantazija od 2003. godine. I moj dečko je skoro komentarisao da mu nije jasno zašto mi je Endi tako privlačan, ali smo se dogovorili da mi je dozvoljeno da ga :jumpfuck: čim postane gej. :lol:

Gaske mi je simpatičan - kao i Berdih - ali nije da baš padam u trans kad ga vidim. :kosa:
By Ulix
Što su dosadne Benešova i Šarapova... :kuca:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sunce

"Hej, drugari, pa sto se toliko brinete za mene? Nisam htela da se isticem u prva dva kola, a Marticka je dobila psiho-sok, pa sam je pustila da se raduje tom jednom setu...
"Nemoj da ti psiho-Lučićka da po pič*i."

Slika
Korisnikov avatar
By Galateja
Hej, a što tako ne volite Dementijevu? Ona je sva k'o neka izgubljena devojčica, pa kad onako tužno kereći pogleda u pravcu majke dođe mi da je zagrlim i kažem 'biće sve dobro, ne brini'. Nju je tako lako voleti.
By Ulix
Originally posted by Dzelajza Rouz

Nego, da mi tebe vratimo na pravi put:

Bože me 'prosti, zadnjih par postova u ovoj temi sve o seksu... osećam se kao Status u javnom wc-u, ali... može i Simone, još kako može, ne bunim se. :jumpfuck:

Slika
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma daaaj :lol:
Pa ko se još tako svađa?

edit:

Kukuuuu pa oni na kraju i lete onuda!

Strašno :kesa:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
E, ljudi, jesam li ja vas dobro shvatio da se Jeja svadjala juche na mechu?! :shok: :drama:

Ili njena protivnica, Luchitjka?

Nisam mogao da gledam ni jedan mech jucher, pa nem' pojma... :kesa:

Lunjo, avatar ti je savrshen. :smeh: :smeh: :smeh:

Jeja Jankovska u svem svojem treshu, :carica: trash-a. :pokazuje: :lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Samantica i Elena u osmini finala! :hyper:

Samanta je pokazala lepu igru i sjajne živce. Kad se sudinica ogrešila nije ni pisnula, mogu misliti šta bi neke i neki učinili. :giggle:

Bož'me oprosti, ali što je meni ova Hantuhova antipatična. Nije daleko ni Sara Erani, ali Hantuhova mi je jedna od najantipatičnijih.
By Ulix
Originally posted by sing&dunum

E, ljudi, jesam li ja vas dobro shvatio da se Jeja svadjala juche na mechu?! :shok: :drama:

Ili njena protivnica, Luchitjka?

Svađe je bilo, ali se nije svađala Jelena. Svađala se njena protivnica, Lučićeva, ali se ona svađala sama sa sobom. Ili makar sa nekim bićima koje mi ostali nismo mogli da vidimo. Luda žena, skroz.
Korisnikov avatar
By Marvin
A i Jelena je siktala na svog hitting partnera Marka.
I to je siktala zato što je bodrio.

Krava.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pa jes se Lučićka bunila što Jelena posle pola minuta traži čalendž, a ona kao nije mogla.

A Jelena je najviše siktala na sebe. Zasluženo.
By Ulix
Originally posted by Sava_Savanovic

Pa jes se Lučićka bunila što Jelena posle pola minuta traži čalendž, a ona kao nije mogla.

A Jelena je najviše siktala na sebe. Zasluženo.
Jelena ne da bi trebalo da sikće na sebe, trebalo bi da se samobičuje posle svakog seta.
Korisnikov avatar
By Lunja
Stakhovsky - Harrison, odlican mec! :love: Makar 5. set. :kokice:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 29
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!