Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
da, to ti je muski clinique all about eyes.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Znam ja da je Biotherm Homme odlican.
Ali kljucno pitanje ove epizode glasi kolika mu je cena? Ja ne zelim davati 50 eura mesecno samo za kremu za lice.

Shto se tiche tvrdnji da Q10 kreme nisu delotvorne i da je to samo navlakacha kozmeticke industrije ne bi me chudilo da jeste ali ipak mi treba vishe dokaza o tome.Anyone?
Korisnikov avatar
By Escobar
Boitherm ti se ovde krece tako 30, 40 eura po komadu.

Naravno, jedna krema nikad ne ide sama. Treba ti sredstvo za umivanje, exfoliant, tonik, te krema, te nega oko ociju, i na kraju eventualno korektor za imperfekcije....

:tetka:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Escobar
Boitherm ti se ovde krece tako 30, 40 eura po komadu.

Naravno, jedna krema nikad ne ide sama. Treba ti sredstvo za umivanje, exfoliant, tonik, te krema, te nega oko ociju, i na kraju eventualno korektor za imperfekcije....

:tetka:
Mani me choveche nisam ja trandza :smeh:
Krema za lice i ponekad maska za lice su mi sasvim dovoljni.
By Kragi
Originally posted by Escobar

Ja cu da popizdim jer ne mogu da nadjem ono sto mi odgovara...
Pricaj mi o tome :sigh:
Originally posted by blenta

nivea soft je ok ne masti hidrira
ali one spec nivea te visage te q 10 te stelth su blah
so true :up:

Q10 kao i CarePro linija (Nivea) mi porpilicno masti kozu i koristim je povremeno (zavisi od godisnjeg doba :D ) ali mi recimo q10 aftershave prija. Sto rece blenta Nivea Soft mi nekako ne masti kozu a hidrira je, iako je ne koristim bas. U potrazi za pravom kremom najvise pomazu maske za piling, skidanje masnoce i osvezavanje koze lica :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Nivea = cista hemija.

Gledajte da koristite kreme bez methyparabena i uopste parabena - imaju visok index kancerogenosti.
Korisnikov avatar
By Sunce
Marigold - bademova hidrantna. Zato sto nije masna, a 100 % je prirodna.

Loreal, Nivea, Garnier, Vichy - cista hemija.
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
Avon Anew Luminosity PRO nocna krema (1600din) i serum (2000din) sa efektom lasera. :love: :love: :love:
Nije for men, ali jebeno radi posao.
Korisnikov avatar
By EnRage
Efekt lasera??? A što taj efekt radi? :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Balea (Young) hidratantni fluid.
Lakši je od bilo koje kreme, upija odmah.

DM! :rock:

Jedino što to nije krema protiv starenja, već valjda protiv masnoće i bubuljica.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
O boze ova moja skandalozna i totalno gay tema je ponovo vaskrsla nakon 4 godine :lol:

Lm da se oglasim i ja kao pokretac iste....vec zadnje 2-3 godine koristim Loreal-ove muske kreme za lice jednu dnevnu i jednu nocnu i potpuno sam zadovoljan...iako nisam vise u cvetu mladosti koza na licu mi je i dalje sto bi matorci rekli "mekana kao bebina guza" :D

Sto se Avonovog efekta lasera tice samo bih se swatko nasmejao za Avon. Oriflame i Baleu :smajlikojiseslatkosmeje:
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
Ne znam shto se swatko smejes Avon-u i Oriflame-u, kad je i Loreal, koji koristish, isto sranje sa mozda malo boljim marketingom. :pms: :avondama:
Nema razlike, a to sam i osetio na svojoj kozi, bukvalno. Isto vazi i za Niveu, Dove, Garnier... Isto sranje samo drugo pakovanje.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako je krema ispod 50 evra, računaj da je čista hemija.

Doduše DM marke često nisu, pošto imaju sertifikate ispravnosti na mnogim proizvodima.

Za razliku od većine, zaista je to ono što na pakovanju piše. :smug:

Inače, bez dobrih gena i zdravog životnog stila, ništa ne pomaže, pa ni plastična hirurgija. :botox:
By loreenche
Moje kreme za lice nemaju na sebi proizvodjaca... Samo traku, na kojoj pise "Vitaminska krema sa kolagenom". Prave ih u obliznjoj apoteci. Kosta 3 € i radi cuda! Lice mi nikad nije bilo svezije, mekse, ugodnije za diranje... Hmm... diranje... :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
... toga što nije prirodna.

Nije dokazano koliko je sintetika zapravo korisna a koliko šteti i čemu šteti.

To se obično sazna prekasno, kada već dođe do sranja.
Korisnikov avatar
By ns.happy
zar moze nesto biti da nije prirodno na ovoj nasoj zemljici? :-))
milioni ljudi koriste niveu, i nisam cuo da je neko umro od toga. no dobro. verujem da propaganda radi svoje.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Human made nije isto što je priroda stvorila.
Čovek nije Bog niti će ikada biti.

A kako je profit jedino merilo kvaliteta, treba biti mnogo više oprezan nego ranije, kada je sintetika bila stvarana radi korisnosti i veće dostupnosti.
Korisnikov avatar
By ns.happy
aham. mozda da predjemo na kreme iz neke manastirske manufakture, koje sadrze sertifikat da su osvestane? :lood:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ni ne verujem u Boga, ali je taj izraz najefikasniji.
Čovek nikada neće potpuno razumeti niti ovladati prirodom.
Korisnikov avatar
By ns.happy
da su ljudi slusali takve kao sto si ti, mnogi lekovi ne bi bili u upotrebi. kreni od aspirina, kao prvog.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali vidiš meni je aspirin izazivao krvarenje iz nosa dok sam bio klinac.

Ne kažem da mnoge stvari nisu stvorene iz potrebe, ali su svakako na kraju pravljene iz pohlepe.
Korisnikov avatar
By ns.happy
krupne optuzbe pravis dragi drti ... :egzorcist: aspirin nije za decu. to svi znaju. krivi mamu koja ti je dala da ga pijes, ili lekara koji ti ga propisao. mogao si sve to sa paracetamolom, koji jeste za decu. koji je, gle cuda, takodje sinteticki. o boze! zar je moguce? :protest:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by -duki-

Ne znam shto se swatko smejes Avon-u i Oriflame-u, kad je i Loreal, koji koristish, isto sranje sa mozda malo boljim marketingom. :pms: :avondama:
Aha, ti valjas znaci Avon pa kad nemas kome da ga uvalish kupujes njihove proizvode sam za sebe...klasicna prica za "Avon dame" :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako koja krema deluje, ipak najviše zavisi od lica na koje se nanosi.
Ne možeš ti da očekuješ poslednji pokušaj brice da od guzice napravi lice.
:lol:
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
Originally posted by Lakiboy_ns
Aha, ti valjas znaci Avon pa kad nemas kome da ga uvalish kupujes njihove proizvode sam za sebe...klasicna prica za "Avon dame" :lol:
aham :giggle:

Ali to ne znachi da su proizvodi loshi, nego da ljudi nemaju para. :sigh:

Mada trenutno i ne radim, smorilo me vishe, pa naruchujem samo za sebe,
drugim rechima, sebichan sam pa chari Avon-a chuvam samo za sebe, sve te neodoljive ponude, popuste i chudotvorne kiseline, mmmm,
trecim rechima, zavisan sam od Avon-a, ne mogu da zivim bez njega :botox:

:veverica: pushim osushene broshure :veverica:

:psiholog:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!