Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
nesto preko 2 godine. sto je ozbiljno dobro jer je runner up bilo 3 meseca :D , doduse neke seme su mi trajale duze od 3 meseca, al sema nije veza.
Korisnikov avatar
By poison
Pa dosta....4 godine i 5 meseci
Hm.....jbg.... :duh:
Korisnikov avatar
By Shmi
Nikada nisam bila u emotivnoj lezbejskoj vezi. :amnezija:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa, nikad nisam imao pravu lezbijsku vezu... Ono, upoznamo se, isti dan i smuvamo, ne razdvajamo 72 h a onda pozovemo kamion za selidbu, uselimo se, kupimo machku i ne pojavljujemo vise u javnosti.. :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Trajace, sa jednom velikom pauzom...
Kao sto sam napisala.. godinama !
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by unic0rn

Pa, nikad nisam imao pravu lezbijsku vezu... Ono, upoznamo se, isti dan i smuvamo, ne razdvajamo 72 h a onda pozovemo kamion za selidbu, uselimo se, kupimo machku i ne pojavljujemo vise u javnosti.. :lol: :lol:
Ja jesam. Mislim sa sve machkom.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by unic0rn

Ono, upoznamo se, isti dan i smuvamo, ne razdvajamo 72 h a onda pozovemo kamion za selidbu, uselimo se, kupimo machku i ne pojavljujemo vise u javnosti.. :lol: :lol:
nesto mi ovo sve poznato... sem sto, cicije, nismo kupile macku vec je pokupile s ulice :D
Korisnikov avatar
By Delete
Moja najduza veza je trajala tri godine. Nismo bas imale stereotipnu lezbejsku vezu sa zajednickim zivotom i kucnim ljubimcem, ali je bilo slicno, zivele smo jedna od druge na 3 min. pesacenja i umesto setanja kucnog ljubimca igrale smo basket svakog dana.
Relano, vecim uspehom smatram to sto smo i godinama nakon veze u dobrim odnosima od same cinjenice da smo tri godine bile u fenomenalnoj vezi.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne znam javicu se ako nekad budem imao lezbejsku vezu :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By nev
jos uvek traje... 4 godine i 10 meseci
Korisnikov avatar
By Pauceti
0 sec ihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihhiihihihihihihihihihihiiii!!111eleven
Korisnikov avatar
By m..
bila sam 6 meseci u vezi s pederom, dakle moja najduza pederska veza je trajala 6 meseci. :P
By Mazilica
9mj

trajala bi i duze da nije poginula...

al zato nisam imala vezu kracu od 6mj
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by m..

Vidju ove.
a pazi sad, ooo zivote prokletinjo, ja ovakva pliamoricna i promiskuitetna, zaglavljujem u dugogodisnjim monogamnim vezama, tipa 10 i 5 godina, a tek mi je 35-a :doh:

moc podsvesti, sta li je... :rock:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by EYA
Originally posted by m..

Vidju ove.
a pazi sad, ooo zivote prokletinjo, ja ovakva pliamoricna i promiskuitetna, zaglavljujem u dugogodisnjim monogamnim vezama, tipa 10 i 5 godina, a tek mi je 35-a :doh:
pa jbg, sto vise kopas, vise zlata pronalazis. ja ne znam kako ove cedne uopste mogu da prepoznaju real deal.
Korisnikov avatar
By EYA
eh, ima nesto u cednosti, al ima i u kopanju... :veverica:
Korisnikov avatar
By m..
kad si cedan, sve ti dobro, lol.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!