Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
noćas, bićeš u bunilu i iskoristiću tvoje čedno telo :njami:
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
@Juno

Razumem tvoj problem, najgore je napraviti prvi korak a posebno je tesko prema nekome za koga samo pretpostavljas da je gay.

Moj primer: Od prvog dana skole palio sam se na jedng decka koji je ponosni crnogorac sa dva brata i caletom radikalom koji se druzi sa tipicnom stokom iz bloka ali cim sam ga video proradio mi je gaydar. Mi idemo u odeljenje a on je pao godinu i kao zajeban je tip... Postali smo super drugovi, on je imao ribu iz skole, i ja sam se pomirio sa tim da je str8 i da nkada nece biti nista sa njim. Tada sam poceo da aktivno izlazim po gay mestima bio sa previse tipova, i nekako stekao samopouzdanje i jednog dana, nicim izazvano, kad sam ga video odjenom mi je zaigralo srce kao prvog dana i resio sam da ovaj put ozb pokusam da nesto uradim. Iz obicnog "ortakluka" krenuli smo da se tipicno strejterski vatamo iz zezanja, zovemo ljubavi, macko i ta sranja naravno jasno svima da se zajebavamo. Testirao sam da li je sve zezanje tako sto sam na jednom casu stavio ruku na njegovu butinu i krenuo ka njegovom kolegi i on nije reagovao odbojno, cak je i stavio svoju ruku na moju i krenuo ka "cilju", ja sam tada, iz meni i dalje nepoznatog razloga, povukao ruku ka sebi, i nastavio da se "zezam" ali sam dobio jos jacu motivaciju da uradim nesto konkretno.

Na njegovom rodjendanu sam rekao sebi "zajebi sve, sad ili nikad, sta god da se desi bar si probao", ustao sam, pravio sam se da mi je lose i uvukao ga u wc. On kao "Povracas?" ja kao "ne" i krenem da ga ljubim po vratu i vatam. I on me pogleda i kaze "ja nisam gay" na sta ja odgovorim "nisam ni ja"(kurac moj nisam) i krenemo da se ljubimo... (napomena, on je bio skroz trezan tako da to nisu oni pijani ispadi). Od tada imamo taj casual make-out odnos ali on i dalje stoji pri tom da je str8 (opet, kurac moj je str8)

I konacno, poenta moje predugacke price je da samo trebas da skupis muda, pratis situaciju i probas. Nikada ti niciji savet, za koji sam se i ja nadao da cu naci na ovom forumu, nece pomoci jer sve zavisi od osobe i situacije. Naravno, ne trebas da svakom muskarce krenes da ljubis po wcima jer to ugl. sigurno znaci da ce te neko isprebiati, ali ispitaj situaciju dobro (jer ipak zivimo gde zivimo), skupi hrabrost i napravi prvi korak. Koliko god to tesko zvucalo, ovo je jedini nacin.
Korisnikov avatar
By Tungi
Big deal..Drugu sam u gimnaziji drkao na casu istorije.:lol:
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Originally posted by Tungi

Big deal..Drugu sam u gimnaziji drkao na casu istorije. :lol:
Ja sam na muzickom, ali poenta ove teme je kako prici nekom na koga se palis a ne Ko je kome i na kom casu drkao.
Korisnikov avatar
By Tungi
Moje prilazenje,uglavnom str8 ljudima,sto podrazumeva i to "drkanje"...
Statusov sindrom.
Korisnikov avatar
By Brokeback
OFF:

Evo i moj prvi post, bas se cudim sto je u ovoj temi :)

ON:

Moram priznati da mi je post od WhereIsTheLove "povratio" samopouzdanje. Znam sigurno da postoji dosta "str8" ljudi sa kojima bi mogli nesto imati ali mi uvek moramo sami pokrenuti to. Sto i predstavlja najveci problem.
Ja sam u istoj situaciji trenutno sto mi jako tesko pada, posto mi se u glavi misli "bore" oko jednog decka sa fakulteta. On je skroz u str8 fazonu ali opet sa druge strane imam osecaj kao da ima nesto prema meni vise. Moram priznati da ja i ne insistriam nesto mnogo da se oko toga desi ali reci cu da cekam sledecu zurku i ipak pokusati :)

Pozz.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Juno

Hajde neki iskusni i pametni momci da mi ispricaju na koji bi nacin bi oni privukli paznju nekom decku koji im se svidja.O cemu bi pricali,na koji nacin i kako bi ga pozvali na ponovni susret.
Nemojmo o upoznavanju totalno novih ljudi,vec o zblizavanju sa nekim koga malo znamo,a svidja nam se.

To moze da bude neko iz kafica,posla,fakulteta,treceg dva :)
To takodje moze da bude i neko iz str8 zivota za koga mislite da bi mozda mogao da se zaljubi u vas,a vi ste vec odlepili za njim

I devojke su pozvane da pricaju
Zoves ga da dodje kod Beogradjanke, postavis jednu klupu, casu za vino i vino. Sipas to vino. Popenjes se na vrh Beogradjanke, svuces se go, i viknes mu: "Svidjas mi se!"
Korisnikov avatar
By Torry
uf....moj neuspeo pokusaj

s doticnom sam se vidjala bar dvaput nedeljno, imale smo casove u istoj skolici ali ne u istom odeljenju, i sretale se po hodnicima i caskale, da napomenem da je ona uvek prva nasmejana prilazila i dotakle smo se raznoraznih tema i da je sama rekla da nema nista protiv gay ljudi, isle jednom na pice same, dopisivale se preko neta i preko sms poruka , znaci bilo je nekih signala, nemoguce da sam sve umislila ( mada sam poznata po tome :P ) ali posle izvesnog vremena je pocela da se povlaci...bila sam u dilemi da li da joj priznam ili ne, i ja ovakva kakva sam ludo/hrabro iskrena, na kraju joj i priznam i naravno ispusim jer je devojka strejt ali je ok prihvatila moje priznanje i cekam to cuveno obecanje da cemo ici na kafu cim se vrati u grad

poenta, pokusaj, flertuj, ispitaj, na kraju i priznaj, bolje to nego da mucis sebe da li je taj neko u fazonu ili ne, bar da znas na cemu si
Korisnikov avatar
By tamanoir
Meni nije bio problem da upoznam sjajnu osobu..
Nije mi bio problem da pricamo o bilo cemu..
Nije bio problem da kliknemo i skapiramo se..
Nije mi bio problem da joj kazem da mi se svidja..
Problem je bio samo u tome sto nije bilo obostrano..
Prica mog zivota, haha..
Korisnikov avatar
By Blady
"Evo ne znam, bogumi"

Ot - I mene to zanima :sigh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Zapravo i nije toliko komplikovano. Kada provališ nečiji pasvord (figurativno) onda je sve lakše, spontanije i ima smisla. Kada nemaš pasvord onda ti je sve džaba. A da ga skontaš potrebno ti je izvesno prepoznavanje. Iluzija je da se neko može privući nizom radnji sa predumišljajem kao Buba u Mi nismo anđeli kada muva Koju. Ne. Sve se svodi na to da li je neko tvoj broj i da li si ti njen/njegov. Samo slažeš kockice...
Korisnikov avatar
By Hys.
SnakeCharmer napisao:Rufinol does the trick.

or dzast d rajt douz of alkohol end/or klivadz :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!