Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Posto sam u poliamornim odnosima, ono, postoje pravila ovako onako (gde ja imam neke grozomorne duple arsine, mada ne uvek, i odredjenim fazama, ali to je druga tema) pa ko moze sta i kako....blabla...

Medjutim, neke stvari je malo glupo definisati, odredjivati, pa cak i u takvim odnosima koji su jako outspoken inace, ostaju neke "sive zone"

Lm, insipirisana STD HIV temom (decka sejlor je kriva) sledi moje pitanje:

Jel vam ljubljenje prevara? I, da li ste komunicirali sa partnerkom/kama da li to smeta ili ne?
Koliko vam smeta (ako vam smeta)?
Korisnikov avatar
By ultraviolet
weeeell..
pretposlednji put nije smetalo (bilo nas je previše na jednom mestu)
poslednji put sam glave htela skidati s ramena (bilo nas je taman)
tako da otprilike zavisi od toga kako definišemo (?!) odnos na početku
i jeste i nije i smeta i ne smeta i da li ću se IKADA odlučiti u životu samo za a ili samo za b.
mislim da polako počinjem da ludim.

sjajna tema, btw.
Korisnikov avatar
By starsailor
pih a ja krenula da pisem o fistingu, posto se jelTe ne ljubim random...:farewell:
Korisnikov avatar
By Hys.
:lol:

Ja se trenutno nista (cim postujem po E. to je ocigledno) al to me ne sprecava da mudroserem :awesome:
Korisnikov avatar
By starsailor
pa ocigledno je da sam u celibatu cim i ja ¨pametujem¨
:lol:
Korisnikov avatar
By Burak
Za mene ljubljenje JESTE prevara i isto bi se osjećao da vidim da mi se partner žvalavi sa nekim kao i da ga uhvatim u mnogo ozbiljnijim situacijama..
Korisnikov avatar
By Dina
U monogamnim vezama jeste prevara. To zato sto poljubac spada u intimne cinove, ne ljubimo se u usta sa prijateljima, roditeljima, rodbinom... Znaci ima neko znacenje partnerskog odnosa, makar trenutnog. Ako je monogamija ekskluzivitet samo jednog partnera u fizickom i psihickom smislu, to je poljupcem sa drugom osobom to prekrseno. E sad da li oni koji su monogamni tretiraju poljubac kao manju prevaru od seksa ili istu itd to je vec drugo pitanje.

U poliamoriji moze da bude i ne mora, zavisi kako je koncipirana. "Moja" je skroz slobodna vrsta te se ne smatra, tj i nema prevare uopste... Ne smeta mi, da mi smeta ne bih bila u takvim odnosima. Dok sam bila u monogamnim odnosima zasmetalo bi mi, ne zbog samog fizickog kontakta vec zbog krsenja dogovora. Ali ja odavno nisam u takvim odnosima a vise i ne planiram da budem tako da mi je sve teze i da se setim kako to izgleda...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
u monogamnoj jeste prevara, a u ostalima je stvar dogovora
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by 4NY K3Y

u monogamnoj jeste prevara, a u ostalima je stvar dogovora
ali i u monogamnoj vezi, poljubac sa nekim u nekom klubu i seks ne mogu biti isto, zar ne...
Korisnikov avatar
By starsailor
pa ne znam...posto sam ja uvek bila u monogamnim vezama, ako se ja pitam, pre bih fuck neku, nego da se ljubim, ako vec radim to....
ma ne znam...mozda lupam...pms...
Korisnikov avatar
By maka
Jel vam ljubljenje prevara? I, da li ste komunicirali sa partnerkom/kama da li to smeta ili ne?
Koliko vam smeta (ako vam smeta)?
sve je stvar dogovora. ako se dogovorimo da se ljubakamo okolo - ljubakamo se. ali ako se dogovorimo jedno,a jedna od nas dve uradi suprotno, onda jeste prevara. meni smeta i nemam otvorenu vezu. ne zelim niciji jezim u ustima moje drage :)
Korisnikov avatar
By Blady
Meni i ne bas....
Desavalo se meni, ali ja bas i ne volim da se sa svima cmacem, druga strana... pa ne bih nesto popizdela, sve zavisi kakvi su nam odnosi...
Korisnikov avatar
By Blady
Vtw ne bih ni volela da se ona tako zvalavi okolo.... sa svima, to nikako ne volim.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
zavisi sta smo se dogovorile...

...inace, poljubac mi nije u rangu sa seksom, dobro...ali da je prevara - jeste.....(ako nije dogovor takav, jel'te)

a vec sam pisala...prevaru bih oprostila vrlo verovatno...
Korisnikov avatar
By EYA
ma bre, moz' da radi sha 'oce

ja kontam da je prevara kad nesto radi pa ne sme da mi kaze da je to uradila/o, a ako zaboravi da mi kaze onda nije prevara jer znaci da jojmu nije bilo ni bitno... e sad, vidish... tu me lako mogu preveslati, nisam to do sad kapirala...al nije ni bitno, ako je bilo lepo onda se ja radujem sto je voljenoj/om bilo lepo, pa makar i ne znala da jojmu je bilo lepo.

sex je gimnastika, a ljubljenje vezba za misice lica :eya:
Korisnikov avatar
By Darling
Kakvi, bre, crni dogovori....moze samo mene da ljubi i kraj. :sudija: Msm, ja se, licno, ne ljubakam okolo ni kada sam single, kamoli kada sam u vezi :konzerva: :trep:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ne ljubim se random, i vise mi nije prevara nego sto jeste, ali mi JESTE nesto drugo - ako smo se dogovorile da smo u monogamnoj, kliseiranoj, mainstream vezi, ljubljenje sa drugom osobom je pre indikacija da imamo problem u vezi nego sto je prevara...

Indikacija, da, volim da mislim da je ljubljenje sa drugima to, a ne prevara... :luda:
Korisnikov avatar
By elektron84
Slazem se Darling!
I ja sam konzerva...

Mozemo mi sve da se dogovorimo ali ce meni i dalje smetati ako je neko sa mnom a pritom ljubi nekog drugog.
Kriv je horoskop...skorpije to ne vole :D
Korisnikov avatar
By elektron84
One prave tvrde skorpije ;)

Ja se najiskrenije divim osobama kojima ne smeta da vide ili samo da znaju da im partner ima nekoga sa strane. Bas, bas svaka cast.

Ja mislim da bi mi puklo srce.
Korisnikov avatar
By starsailor
ma da, takve su skoro sve,posesivne i ljubomorne, ja sam htela reci, da neke skorpije rade random ljubljenje :)
Korisnikov avatar
By elektron84
Ne, ne...to se zove fair play :P

Ako ja ne idem i ne trazim nesto sa strane isto to ocekujem i od druge strane.

Obicna jednacina :)

Ja bih to smatrala prevarom.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Ako sam u vezi, i to onoj monogamnoj, onda kapiram da ne bi trebale da se ljubakamo okolo.. Niti tada imam zelju za tim, pa ako sam u takvoj vezi, pretpostavljam da se podrazumeva da samo sa tom osobom zelim da se ljubim..

E sad, ako je nesto neobavezno, onda nek se ljubi ko sa kim hoce, stvarno me ne zanima..
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by EYA

sex je gimnastika, a ljubljenje vezba za misice lica :eya:
...onda je duša nešto što pripada kori velikog mozga, čini mi se da je hipotalamus kriv. :D

Ako mnoštvo toga somatski determinišemo, da li u taj 'paket' upada i duša? Ako ne, šta su onda duša i ljubav?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!