Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika

8/10

Pristojan film, ništa spektakularno.
By Simor
Pre neko veče na tv-u sam gledao "Sophie Scholl – Die letzten Tage". Do sada nisam gledao filmove koji su obrađivali aktivnosti pokreta "Bela ruža", mada me je oduvek fascinirao taj antinacistički nenasilni otpor.

Kako je tužno što je više od šest decenija kasnije nekima i dalje stran onaj poklič Hansa Scholla dok je padalo sečivo na njegov vrat: Es lebe die Freiheit!
Korisnikov avatar
By Incubus
Bent, dopada mi se, mada je moglo više da se uradi na tu temu.
Korisnikov avatar
By constantine
jao gledao sam juce salt sa andjelinom.... zivo sranje.... fuuuj
Korisnikov avatar
By Srklet
ja sam se rasplakao na 'invictus'. klasicna sportska drama, ali fakat ima naboj.

OT> prince of persia 4/10
Korisnikov avatar
By erkondisn
[Rec]2 - 7/10

zabavno zabavno zabavno (a nastavak je u pitanju!) :klap: , jedva cekam i prequel i sequel :klap: daj malo romerovih zombija, daj malo egzorcista, daj malo invazije tjelokradica, po meni potencijal za fransizu definitivno :klap:

prije toga Srpski film... koji me u biti nije toliko ni sokirao (cak sam na kljucne scene ostao mrtav ladan) koliko se odlicno bilo koja osoba s ovih prostora moze poistovjetiti kad već mora preživjeti u divljem kapitalizmu balkanskog tipa... a moram pohvaliti i napucanu produkciju. 6/10
Korisnikov avatar
By mOwbid
srpski film....

JU! :nesiguran:

i opet.,., omg omg.,., nemojte ga gledati :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Torry
up in the air

6/10

pocetak dosadan, sredina zanimljiva, kraj (ne)ocekivan

ne znam zasto se svi pale na clooney-a, meni je sasvim prosecan
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by mOwbid

srpski film....

ma ja ne znam sto je tu toliko sad sokantno (dotakao se odredjenih tabua, nes ti... ), nista drugaciije nego u npr. Saw-ovima, da ne spominjem da sam odvratnijih scena i vidjao drugdje... dapace, neke su mi cak i ovdje izmamile smijeh... :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Vec vidjeno..Poput Mickeya i Orphan.

4/10

Slika
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Flick's Chicks...

6 lezbejki, 1 vikend
film je bolji od naslova... recimo 7/10... malo je predvidljiv, no dotice se nekih tema na dosta dobar nacin...
Korisnikov avatar
By Srklet
salt 6/10

nategnuto, ali uzbudljivo.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Originally posted by erkondisn
Originally posted by mOwbid

srpski film....

ma ja ne znam sto je tu toliko sad sokantno (dotakao se odredjenih tabua, nes ti... ), nista drugaciije nego u npr. Saw-ovima, da ne spominjem da sam odvratnijih scena i vidjao drugdje... dapace, neke su mi cak i ovdje izmamile smijeh... :lol:
Uh, dobor je, mislio sam da sam jedini kome je bilo smesno u odredjenim momentima... npr. kraj, kad je video koga *** Milos/Todorovic... ne znam zasto, ali bilo mi smesno...

Malopre pogledah film MISS MARCH 2009, mnogo dobar fiLm, tinejdzerski ali nije ono kLasika, ima i lezbi, pa ako je neka zainteresovana... :P
Korisnikov avatar
By Waldorf
Odgledah malopre Kick Ass. Još uvek mi se nisu slegli utisci potpuno. Film me je totalno iznenadio - uopšte nisam očekivala ono što sam dobila i još uvek ne mogu da razberem da li je iznenađenje bilo prijatno ili ne. Vredi pogledati u svakom slučaju, a verujem da ću sada i na strip da se bacim.
By Ulix
Slika

7/10

Priča sto puta ispričana, ali Jeff Bridges je fenomenalan u ovoj ulozi. :wow:
Korisnikov avatar
By Galateja
Slika
Očekivala sam mnogo više. :no:
Pored Efter repetitionen ovo bi bio jedan od lošijih Bergmanovih filmova.
4/10
Korisnikov avatar
By Brokeback
Upravo pogledao "Shelter" ! Fin je..ali je Brokeback ostavio daleko veci utisak, mada ne znam da li se oni u opste mogu i uporedjivati :)
Korisnikov avatar
By Srklet
my own private idaho 9,5/10

bio sinoc na HTV-u, odgledah ga po, valjda, peti put. savrsen postmodernisticki film. van sant je sve tako pametno i mastovito osmislio. emotivni naboj price je fantastican, ali ovaj put su me se najvise dojmili oni satiricki momenti kada sexy decki s naslovnica gay casopisa pricaju jedan s drugim. ili kad se pojavi udo kier kao nijemac koji prodaje auto-dijelove. :lol:
film je super kombinacija naturalizma, šekspirijanske persiflaze, magicnog realizma, dokumentarnih trenutaka (recimo, kad dva mlada hustlera pricaju svoja prva iskustva u prostituciji, to se cini kao citiranje necije prave price o istome), pun podrivanja stereotipa i predivnih slika. za rivera phoenixa nema smisla stalno ponavljati, ali da: prelijep i beskrajno talentiran glumac, na nivou mladog marlona branda. bas me zanima kako bi stario. keanu je pametno iskoristen, njegovo prazno lice je opasna tabula rasa na koju svatko upisuje svoje zelje, a kada na kraju bezizrazajno odjebe svojeg ulicnog mentora boba (falstaffa, jel), nije da keanu bas zna sta radi, nego ga van sunt bezobrazno iskoristava takvog kakav jest za maksimalni efekt.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
The Expendables

Silvester Stalone... on je meni ocajan glumac, uvek isti izraz lica... (on je inace i rezirao film i ko-scenarista)
Jason Statham... savrsen
Jet Li... :love:

sve u svemu film nije nista posebno, prica nije nesto originalna... Jason je izvukao dijaloge maksimalno, ali scenario nista posebno... ima par dobrih fajtova Jet Lija i Jasona... specijalni efekti nisu losi...
Korisnikov avatar
By maka
Slika

:love:

Slika

na pocetku malo dosadan,ali kasnije je ok.

6/10
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Galateja

Slika

Ovo malo duše urađeno sa dušom.
:radosnice:

7.5/10

jao gde si nasla ovaj film,dugo sam ga trazila pa odustala..
i da se smejes i da places u isto vreme.. :love:
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!