Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Ja sam najlepši i unutra i spolja! Tako mi rekla moja mama :wundy: :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Može li privlačan spolja, a potpuno lud iznutra (ne na simpatičan način)?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa znam, mislim na sebe... samo pitam da li mogu da se učlanim? :lol:
By Speculum Columbae
Dirrrrty, pa ti nisi lud, samo si ježovit. Ti si toplo i pravedno biće.
kako čovek koji se onoliko potresao oko života jednog mačeta može da bude loš?
Korisnikov avatar
By Mage
Meni većina ljudi za koje drugi kažu da su ružni su lepi i obrnuto. Slično i za karizmu tako da... sve je to relativno."Beauty is in the eye of the beholder."

A realno, ko je normalan? Ne postoji tako nešto... :nokti:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Većina je normalna, u smislu ista kao većina, prosečna.
Koliko je to dobro/loše, ne želim sada o tome...
Korisnikov avatar
By Madonna
joj što mi je odbojno kad za sebe kažu da su lepi zgodni itd. znam, znam, nekad stvarno jesu ali jebiga. retko kad ću da se složim
Korisnikov avatar
By Mage
@Dirrty: bolje biti i lud nego prosečan i isti kao svi.

@Null: ja stvarno ne znam kako neko može za sebe da kaže da je lep/zgodan. Meni takvi likovi nisu nikada bili jasni. kontam da im fali po koja daska... :lood:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Javlja mi se da obožavate peder dating sajtove. :kugla:

Ja se više ne obazirem na takve.
Mada se ponekad i pojebem s njima... :maska:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nekako mi je tesko da poverujem u to da neko ko je zaista ruzan iznutra moze biti bas lep spolja.
Mozda imam taj neki presavrseni radar, mozda samo imam srecu, ali mi se nikada nisu fizicki privukle neke bas dno osobe.
Fatalna lepota je, razume se, kategorija izvan svega. Bilo je i toga, a kada nastupi fatalna lepota, fatalnost je gotovo neminovna.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by J...

Sta mislite o ljudima koji su lepi spolja (ili bar misle da su lepi) a ruzni iznutra?

To su oni koji nas fasciniraju svojom pojavom, atraktivnim izgledom, drzanjem i oblacenjem. Uvek u fensi krpicama, uvek na fensi mestima, nikad uz drugu osobu, nikad sa mislima u glavi.

Onda ih bolje upoznamo i vrlo brzo vidimo da su iznutra u najboljem slucaju - prazni, mada vrlo cesto znaju biti i ruzni.

Ja ih nekako dozivljavam kao lepe i prazne kutije, kao privlacno pakovanje ali bez sadrzaja, kao da su upravo sishli sa pokretne trake za serijsku proizvodnju atraktivnih ali praznih ambalaza.

Da li ste se nekad razocarali u ovakve osobe kada ste shvatili njihovu sustinu?

Da li su vam dosadni?

Da li preterana briga o spoljasnjem izgledu znaci prikrivanje unutrasnjih slabosti i praznine?

Da li ste nekad u zivotu i sami bili takvi, lepi spolja a prazni ili ruzni iznutra?
Za moje poimanje lepote izraz 'lepi spolja, ružni unutra' ne egzistira. Iz prostog razloga što se ono iznutra projektuje na ono spolja i obratno, pa, sad, zavisi šta će da prevagne. Jer za mene lepota je celovita. Rađamo se goli, prazni i plačni, a onde sa rađamo ponovo, radimo na svojoj spoljašnjosti i unutrašnjosti. Vajamo sebe (self marketing?!).

Baš sam se bavila pitanjem lepote u jednoj drugoj temi koja i nije imala baš neki odziv u odgovorima (evo prilike da je izreklamiram :giggle: ): O LEPOTI!
Korisnikov avatar
By gossip
ja sam vidjao i lepe i pametne ljude sa veoma interesantnom licnoshtju....msm da je glupo kreirati stereotipe...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa svaki put se razocaram na chatu kada razmenimo slike i ja normalno saljem sliku face, da bi dobila pitanje "a jel moze slobodnija slika?" :puzzle:
i ja napisem samo "debela sam, dovidjenja" i block :roll:
znaci, mogu da budem najveca seljanka na svetu, ako imam dobar struk i zategnuto dupe i sise, imam prolaz :ua:

a isto tako sam se razocarala u povrsnost osobe koja me je zgotivila preko slika i razgovora. zvala me svaki dan, nocu slala po sto poruka, i kad smo se videle uzivo ona pocela fazon da budemo drugarice, a znam da je problem bio sto ona izgleda kao manekenka, a ja vec kako izgledam. posle nekog vremena kako smo se, jelte, druzile, ona meni pocinje sa teorijama kako nikad u zivotu ne bi mogla da bude sa butch curom, kako devojke ispod 1.70 nemaju sanse kod nje, da to mora da bude suknjice, tasnice, kompletici, parfemi...
i na moje pitanje "zar nije bitnije kakav karakter ima ta osoba?" , dobila sam odgovor "NE"

i sta mogu da mislim o toj osobi osim da je spolja 5+, a iznutra -12
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by J...

Sta mislite o ljudima koji su lepi spolja (ili bar misle da su lepi) a ruzni iznutra?

To su oni koji nas fasciniraju svojom pojavom, atraktivnim izgledom, drzanjem i oblacenjem. Uvek u fensi krpicama, uvek na fensi mestima, nikad uz drugu osobu, nikad sa mislima u glavi.

Onda ih bolje upoznamo i vrlo brzo vidimo da su iznutra u najboljem slucaju - prazni, mada vrlo cesto znaju biti i ruzni.

Ja ih nekako dozivljavam kao lepe i prazne kutije, kao privlacno pakovanje ali bez sadrzaja, kao da su upravo sishli sa pokretne trake za serijsku proizvodnju atraktivnih ali praznih ambalaza.

Da li ste se nekad razocarali u ovakve osobe kada ste shvatili njihovu sustinu?

Da li su vam dosadni?

Da li preterana briga o spoljasnjem izgledu znaci prikrivanje unutrasnjih slabosti i praznine?

Da li ste nekad u zivotu i sami bili takvi, lepi spolja a prazni ili ruzni iznutra?
Sada razmisljam o onom delu o "fasciniraju pojavom"
Svrstala si sve ljude pod tim ruznim, iako mozda poseduju i jedno i drugo..
Zar ne postoji kombinacija, imaju stav, pojavu.. ostavljaju bez daha i plus ono iznutra?????
Ja mislim da svaka osoba koja ima pojavu, mora nesto imatu u sebi, pa da je ubijes.
Sorry, ali zasmetala mi je ta recenica, i to bas.
Korisnikov avatar
By Blady
^ oke, ja sam skroz i zaboravila na godinu... :peace:
Korisnikov avatar
By Sunce
Sve je vazno. :sudija:

U zdravom telu zdrav duh! :sunce:

U svakom slucaju, najvise cenim produhovljenost. :opatica: Volim kad neko zna lepo da prica ili cuti. Volim da slusam price, glas, tisinu. Desavalo mi se mnogo puta da upoznam odlicno gradjene, lepe, pa i obrazovane osobe, a opet da ne osetim nista prema njima. Prosto, sa njima nisam u stanju da podelim neke tanane stvari.

Pored filma "Citac", potrebno je da se snimi i "Pripovedac". :)

Nekad se bolje ispricam sa prodavacicama na pijaci nego sa obrazovanim osobama. Upravo zato sto imaju cistu, unutrasnju lepotu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!