E da...zaboravih reći...da sam ja Lorna, tj da su mene banovali za ništa (mada je mene nemoguće banovati bez dobrog svašta

)...ne bih se vratila na forum...pogotovo posle ove teme, te postova pojedinih korisnika ovde, koji pišu 'zaslužuje drugu šansu'...'i Biljana Plavšić bla bla bla'...i slične stvari....jerbo ponovni dolazak ovde posle jedne ovakve teme (u nekom slucaju da je se odbanuje) bi dao za pravo onom ko ju je banovao...te bi se pokajnica Lorna vratila, ali eto da ne pocini vise nijednu gresku....wtf bre, ko sta ovde umislja, i ko je od vas ko da bi sudio o nekome drugom i davao neke svoje prognoze, postavljao uslove, ucenjivao....gledajte svoja posla i zivite svoj zivot, a ne dajite sebi za pravo da cenite i procenjujete druge,te da im dodeljujete druge, trece, pete sanse...jer svako ima samo jedan zivot, a time i jednu sansu da od njega nesto ucini i za isto mu nije potrebna samilost ili sta vec gomile nikova sa nekog foruma.......ona je banovana davno, sad joj se otvaraju teme za povratak, a niko od vas koji ste pisali na ovih pet strana nije otisao sa foruma jer mu se ne sviđa rad moderatora i jer smatra da je Lorna prestrogo kaznjena, te da se ovde sprovodi samovolja moderatora i administratora......Lorna draga nemoj se vratiti