Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by unic0rnUpravo mi se javilo da ces se zaljubiti u starijeg muskarca, razvedenog, koji ima dete.
^![]()
ot: tako nesto bi mi bilo milijardu 'crvenih zastavica'. ni kucne ljubimce ne bih mogao da podnesem, kamo li decu.![]()
Originally posted by hlaefdige
ni-ko!
momci cak posle nisu ni imali neke veze (tipa - setam devojku)...zivot sam im ogadila![]()
Originally posted by therealrocknrolla
Nisam bila sa ribama koje imaju decu. niti cu. Ma koliko da je zgodna i sve to, meni je pred ocima samo razvaljena pizda iz koje izlazi beba umazana krvlju, izmetom i jos kojekakvim tecnostima. Naprosto, nisam u stanju da prihvatim i svarim cinjenicu da je ona necija majka, a o samom detetu i da ne govorim. U sms chat maniru: KEVE STOP!
Sto se tice bivsih, bole me brige za njih. Mogu imati copor dece, a mogu i sve do jedne biti nerotkinje, meni je sirok Dunav, ravan Srem. Da su valjale jos bi bile sa mnom.
Originally posted by Hys.
Originally posted by unic0rnUpravo mi se javilo da ces se zaljubiti u starijeg muskarca, razvedenog, koji ima dete.
^![]()
ot: tako nesto bi mi bilo milijardu 'crvenih zastavica'. ni kucne ljubimce ne bih mogao da podnesem, kamo li decu.![]()
![]()
Originally posted by Nomad
Nisam bila sa ribama koje imaju decu. niti cu. Ma koliko da je zgodna i sve to, meni je pred ocima samo razvaljena pizda iz koje izlazi beba umazana krvlju, izmetom i jos kojekakvim tecnostima. Naprosto, nisam u stanju da prihvatim i svarim cinjenicu da je ona necija majka, a o samom detetu i da ne govorim. U sms chat maniru: KEVE STOP!
Sto se tice bivsih, bole me brige za njih. Mogu imati copor dece, a mogu i sve do jedne biti nerotkinje, meni je sirok Dunav, ravan Srem. Da su valjale jos bi bile sa mnom.
![]()
Originally posted by NomadNe moras se kriti iza svog alter ega. Vec si se ostrvila na mene na jednoj slicnoj temi. A i slabe su sanse da se neko ko se uclanio na forum pre dve godine i za to vreme ostavio nepunih 30 poruka odjednom povampirio i zakacio bas za moj post.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!