Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da postoji pilula koja bi vas lako i bezbolno pretvorila u str8 osobu, da li biste je uzeli?

da
25
19%
ne
89
68%
ne znam
17
13%
Korisnikov avatar
By .L O S T
sad ne, ali za 10ak godina sigurno bih:teg:
Korisnikov avatar
By Galateja
Uzmem pilulu, 'postrejtim' se, nađem muža, izrodim decu, a onda dođe do nestašice pilula i Galateja napravi harakiri u nemogućnosti da hendluje identitete. Neka hvala!

Inače, mnogi pribegavaju 'pilulama' u vidu strejt porodice, autosugestije i zavaravanja, ali kada suočeni sa zidom spoznaju da su progutali placebo bude kasno, jer su iza posledice.

:luda:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ma ne. lepše je sa turbulencijama. a tu je i pms - šta ima zanimljivije od toga?
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Dina

Galateja,
nije bas tako strasno ako se promasi, postoji i razvod, a i poliamorija... Evo ova Sunceva tema govori o "preobracenju" u lezbejke u kasnijem periodu zivota...

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=42752
Nije smak sveta, svakako... ;) Naravno da postoji razvod i osvešćenje, ali nije lako kada osoba godinama nešto gradi da shvati da je to bilo na pogrešnim temeljima. Ako ništa drugo, loše je zbog izgubljenih živaca i vremena.
Ja sam se autovala sebi sa 19 i žao mi je što nisam ranije, jer bih mnogo lakše rukovala sa izvesnim pojavama. :sigh:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Niposto!

Razmisljala sam bas puno o ovome, jer smo Blacky i ja imale diskusiju
na zadatu temu...

.... ali moj odgovor je cvrsto i sigurno NE

Jer, to nije samo seksualna orijentacija, to cini celokupnu moju licnost,
moj super ego... moja duboko JA.. ono sto i predstavlja moje stvorenje
u ovim geografskim, kosmografskim i vremenskim koordinatama..

dakle

NE
Korisnikov avatar
By Rakunica
ja hocu pilulu za istopolnu reprodukciju :sniff:

ovu.....necu
Korisnikov avatar
By antibiotic
:lol: sweet

da,
da vidim i to kako je, i zato sto znam da bi se pre ili kasnije vratio on the right track :)
ja sam svakako zadovoljan sobom jer sam kao gej doziveo najvecu ljubav, ali svakako mislim da bi mi zivot bio jednostavniji da sam str8 bar u onom smislu svakidasnjeg zivota i nekih mojih decackih snova od kojih se moram oprostiti.
Uzeo bi tu pilulu samo zbog tehnickih stvari, moja sutina i odnos prema ljubavi se ne bi promenio.Meni to najbitnije
Pazi se barni jer Popeye je ovde bog i batina. Nema život ali zato živi na forumu.
:lol: Ostavi ljude na miru, ološu. Ko si ti da ikoga tumačiš?

ont:
Naravno da ne. Da je trebalo da budem sa ženama, bio bih. Ovako mogu oboje ali biram ovu stranu na kojoj sam. :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Uzeo bi pilulu samo zbog tehnickih stvari?
Whats that? Uklopljavanje u heteronormative?
@popaj
Moras da prihvatis cinjenicu da sam glup :)

@Hans
Ocigledno popaj ne zna kako da mi pridje pa me celog izbalavi
Ja sam gej hans nikada nisam imao seks sa curom od tog mi krene aritmija :lol:

@antibiotic
Ja bi uradio ono sto je najbolje za mene, valjda ja najbolje znam sta je najbolje za mene.Pa zar nisam i ovde pokazao da ne podilazim vecini i nisam sklon menjanju sebe da bi se uklopio sa vecinom bilo kakve grupacije.Niti sam sklon menjanju drugih ljudi, imam jedan moto "ako ti neko ne lezi nemoj pokusavati da ga menjas vec ga zameni"....Sebe bi menjao samo u smeru koji je dobar za mene.
By sncbgd
da li bi te pravilna upotreba glagola "biti" promenila u smeru koji je dobar za tebe?

ja 'bih' umesto 'bi'
barni011 napisao: ako ti neko ne lezi
meni kad neko lezi, ja se bacim odozgo

ako ne lezi prilazim otpozadi
Korisnikov avatar
By barni011
sncbgd napisao:da li bi te pravilna upotreba glagola "biti" promenila u smeru koji je dobar za tebe?

ja 'bih' umesto 'bi'
i bez toga moj put je odredjen, potrudicu se
tebe bi posavetovao da pokusas nesto lepo da napises pa makar bilo i gramaticki neispravno
cemu tolika netrpeljivost i omalovazavanje svega sto ja napisem, a pri tome me uopste ne poznajes
By Glasnik
Da postoji pilula koja bi od vas napravila suprotan pol...?
Da postoji pilula koja bi od vas napravila drugu rasu...?
Da postoji pilula koja bi od vas napravila sve ono što niste vi...?

:drama:

Trla baba lan...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!