Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By AngraMaina
Zato po Americi svaki ženski manastir ima po jednog kuratog Portorikanca da im plevi baštu... :giggle: :liz:
Korisnikov avatar
By unic0rn
pcelica

tramp

mm and i

fencysmurf

demian

storm

afkaob

spark

glaistig
Korisnikov avatar
By Dina
Ja jedina izgleda ne zalim za tim starim i proslim... Mislim da to samo izgleda bolje zato sto zaboravljamo ono sto je ruzno, a uvek ima i neceg pozitivnog i negativnog na forumu. Ja zato volim novo vreme tj sadasnje :grouphug:

Pokusavam da se setim ko mi nedostaje ali ni to ne ide, ako se setim nekoga dopisacu...

Jedino sam se setila Vanilice, ali ona nije iz tako davnih vremena, a i skoro je bila u kaficu. No odavno nije pisala po forumu a njeni postovi su bili tako lepi :sweet:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by spliff

jel se to meni chini, ili se svako malo pojavi neki forumash koga nije bilo godinama...
Moguće je da dođu povremeno, kad se sete, da nešto napišu, ili postave, a moguće je i da neki od stalno prisutnih i aktuelnih korisnika poseduju šifre naloga odsutnih, pa tako povremeno napišu nešto u njihovo ime, čisto razonode radi.
Sve je moguće danas, u ovo ludo vreme...:vatroslava:
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni fali Mimica, a fale mi i ostali, posebno Kupperton.
:sigh:
Korisnikov avatar
By *deni*
A i Seka Sabljak mi fali....kao i Trash girl...
:sigh:
Korisnikov avatar
By svejedno
da, jbt, postoji to zlatno doba foruma i po mom misljenju, lol - Gari (nikada vam necu oprostiti za Garija ,) A777, Kupper, Tramp, Skyen.......etc.

^Sve u svemu, to doba kad su oni bili na forumu.

..

I sad ja, koji blejim ovde od 2003. - procitam nekome je 'stari' forumas Tresh. A jeste.

Al nije iz zlatnog doba, lol.

SuS - tada sam dolazio da bih pisao po religiji & filozofiji, sada uglavnom da se ne slazem sa Lonijem u DiP-u ,)

A tu je i hlaef ,) .. I Forumland.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by AngraMaina

Skorojeviću :shamar:
Originally posted by Sunce

Ne, ja samo hocu da ti se slihtam, stari forumasu. :jerry:
Uf. Napišeš da si nesrećan i odmah dobiješ Sunčanicu da te obasipa pažnjom. Izgleda da je to forumski 1. Njutnov zakon :sigh:
neko duhovitiji od mene bi mogao u stilu "kako je pile preslo put" da napise prirodne zakone foruma :giggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Spominjete to takozvano Zlatno doba Foruma.
Verovatno mislite na 2003., 2004., 2005., delom i 2006. godinu ?
Za mene je to Zlatna era Foruma.
Ala smo se dobro zajebavali.
:redaljka:
Korisnikov avatar
By m..
Sunny girl. Ona je prosipala zlato iz tastature. nadjite matore postove i teme, ako mi ne verujete.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by m..

Sunny girl. Ona je prosipala zlato iz tastature. nadjite matore postove i teme, ako mi ne verujete.

Njoj juce bio rodjendan?

Cestitke,sa zakasnjenjem.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Dina

Ja jedina izgleda ne zalim za tim starim i proslim... Mislim da to samo izgleda bolje zato sto zaboravljamo ono sto je ruzno, a uvek ima i neceg pozitivnog i negativnog na forumu. Ja zato volim novo vreme tj sadasnje :grouphug:

Ni ja ne zalim, mozda zato sto nisam iz starog veka foruma, nego iz srednjeg i novog. :lol: Zapravo, kada sam stigao na forum, uopste nisam razumeo taj njihov svet, sale i sl. :neznam: I uzivo mi je taj svet uzasan - tetke koje te provociraju, cimaju, a onda se smeju kao hijene, a sve se kao sale. :sunce:
Korisnikov avatar
By Blady
Obozavam kada procitam, sta je bilo kvalitetnije sta ne :roll:
OBOZAVAM
Korisnikov avatar
By Blady

Ni ja ne zalim, mozda zato sto nisam iz starog veka foruma, nego iz srednjeg i novog. :lol: Zapravo, kada sam stigao na forum, uopste nisam razumeo taj njihov svet, sale i sl. :neznam: I uzivo mi je taj svet uzasan - tetke koje te provociraju, cimaju, a onda se smeju hao hijene, a sve se kao sale. :sunce:
Egzekli :up:
Korisnikov avatar
By Dina

Ni ja ne zalim, mozda zato sto nisam iz starog veka foruma, nego iz srednjeg i novog. :lol: Zapravo, kada sam stigao na forum, uopste nisam razumeo taj njihov svet, sale i sl. :neznam: I uzivo mi je taj svet uzasan - tetke koje te provociraju, cimaju, a onda se smeju hao hijene, a sve se kao sale. :sunce:
Ja sam citala forum jedno dve godine pre registracije tako da pamtim razna vremena. Mislim da je u tom nekadasnjem vremenu forum imao kvalitetnije diskusije ali je bilo mnogo manje ljudi i bio je zatvoreniji. Sada je mnogo sarolikiji... Ali mislim da je blizi poenti foruma jer ako je to zajednica za one koji su lgbt (ili gay friendly) onda je to skup jako razlicitih ljudi i po godinama i po obrazovanju i po interesovanjima i svemu ostalom... Tako onda moze biti i razlicitih osoba pa i mogucnosti za razocarenje. Ja nisam imala nekih vecih razocarenja a imam divnih iskustava sa foruma... Tako da mi preovladjuje ono pozitivno sto je i iznenadjujuce za tako saroliku zajednicu i broj ljudi koje sam upoznala i uzivo...
Korisnikov avatar
By Dominion
Blah, forum je propao... nema kreativnosti. Sada samo nicu teme u fazonu 'da li bi ste forumasu iznad/ispod uvrnuli/sisali/iscupali levu sisu/ocnu jabucicu/i sl.' Sada samo dodjem da overim u2u a i to ako se setim...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!