- 24 Avg 2010, 03:31
Zato po Americi svaki ženski manastir ima po jednog kuratog Portorikanca da im plevi baštu...

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by spliffMoguće je da dođu povremeno, kad se sete, da nešto napišu, ili postave, a moguće je i da neki od stalno prisutnih i aktuelnih korisnika poseduju šifre naloga odsutnih, pa tako povremeno napišu nešto u njihovo ime, čisto razonode radi.
jel se to meni chini, ili se svako malo pojavi neki forumash koga nije bilo godinama...
Originally posted by AngraMainaneko duhovitiji od mene bi mogao u stilu "kako je pile preslo put" da napise prirodne zakone foruma
Skorojeviću![]()
Originally posted by SunceUf. Napišeš da si nesrećan i odmah dobiješ Sunčanicu da te obasipa pažnjom. Izgleda da je to forumski 1. Njutnov zakon
Ne, ja samo hocu da ti se slihtam, stari forumasu.![]()
![]()
Originally posted by m..
Sunny girl. Ona je prosipala zlato iz tastature. nadjite matore postove i teme, ako mi ne verujete.
Originally posted by DinaNi ja ne zalim, mozda zato sto nisam iz starog veka foruma, nego iz srednjeg i novog.
Ja jedina izgleda ne zalim za tim starim i proslim... Mislim da to samo izgleda bolje zato sto zaboravljamo ono sto je ruzno, a uvek ima i neceg pozitivnog i negativnog na forumu. Ja zato volim novo vreme tj sadasnje![]()
Originally posted by SunceEgzekli
Originally posted by DinaNi ja ne zalim, mozda zato sto nisam iz starog veka foruma, nego iz srednjeg i novog.
Ja jedina izgleda ne zalim za tim starim i proslim... Mislim da to samo izgleda bolje zato sto zaboravljamo ono sto je ruzno, a uvek ima i neceg pozitivnog i negativnog na forumu. Ja zato volim novo vreme tj sadasnje![]()
Zapravo, kada sam stigao na forum, uopste nisam razumeo taj njihov svet, sale i sl.
I uzivo mi je taj svet uzasan - tetke koje te provociraju, cimaju, a onda se smeju hao hijene, a sve se kao sale.
![]()
Originally posted by SunceJa sam citala forum jedno dve godine pre registracije tako da pamtim razna vremena. Mislim da je u tom nekadasnjem vremenu forum imao kvalitetnije diskusije ali je bilo mnogo manje ljudi i bio je zatvoreniji. Sada je mnogo sarolikiji... Ali mislim da je blizi poenti foruma jer ako je to zajednica za one koji su lgbt (ili gay friendly) onda je to skup jako razlicitih ljudi i po godinama i po obrazovanju i po interesovanjima i svemu ostalom... Tako onda moze biti i razlicitih osoba pa i mogucnosti za razocarenje. Ja nisam imala nekih vecih razocarenja a imam divnih iskustava sa foruma... Tako da mi preovladjuje ono pozitivno sto je i iznenadjujuce za tako saroliku zajednicu i broj ljudi koje sam upoznala i uzivo...
Zapravo, kada sam stigao na forum, uopste nisam razumeo taj njihov svet, sale i sl.
I uzivo mi je taj svet uzasan - tetke koje te provociraju, cimaju, a onda se smeju hao hijene, a sve se kao sale.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!