Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Slika

Po ko zna koji put sam odgledala film My Summer of Love (2004). Pisala sam baš danas o ovom filmu na temi Lez filmovi. Veoma mi se dopadaju dijalozi, zatim način kako su prikazani junaci, scenografija koja se ogleda u veličanstvenoj prirodi, kontrast glavne dve junakinje... Posebno mi je interesantan lik Fila. Razmišljala sam dugo o njemu u kontekstu osobe koja ima nemir u sebi i pokušava (bezuspešno) da ga prevaziđe. Njegovo pribegavanje veri jeste tragikomično, ali postavlja se pitanje da li je bolje biti forsirano dobar ili živeti u skladu sa svojom prirodom i impulsima i biti nasilan?! Da li je samozavaravanje uvek osuđeno na krah (Filov slučaj) i ako jeste koji je način da čovek prevaziđe sebe?!

7/10
Korisnikov avatar
By Srklet
the nephew 5/10

standardna irska drama, ali ok.
Korisnikov avatar
By Sunce
Po ko zna koji put, ali u lepom drustvu:

Cvet moje tajne - Almodovar.

Slika

Uploaded with ImageShack.us
Korisnikov avatar
By IriS
brutalan. sve se vrti oko pandura...
dobra gluma.

Slika
Korisnikov avatar
By Srklet
raiders of the lost arc 8,5/10

still fun fun fun! :cheer:
Korisnikov avatar
By gossip
Slika

and it's SHIT! ovakvi filmovi su mi bili zanimljivi kada sam imao 15 godina XD
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nisam gledala ovaj odozgo, ali mi smrdi na promašen kasting. Kakav Brody?! Švarcija nam dajte!
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Ghosted
zanimljiv film, ali ideja pruža mnogo više potencijala od onog što je zaista snimljeno. u svakom slučaju, paralela između mistike i običaja Tajvana i savremenosti Nemačke, upotpunjena pričom o ljubavi (između dve žene). naravno, tragičnom.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika

Koliko me je drugi deo prijatno iznenadio pošto je bio znatno bolji od prvog sranja (ili sam se istripovao...), toliko sad kapiram da su sva 3 sranje.
Nešto malo više akcije, u svakom smislu... ali u suštini se ništa ne dešava sem što se ona balavi sa obojicom.
Baš me bole pička za svo troje... ne bih nijedno od njih takao!

Podnošljivo verovatno samo zato što sam se navikao na likove...

6/10
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by di_luna

Ghosted
zanimljiv film, ali ideja pruža mnogo više potencijala od onog što je zaista snimljeno. u svakom slučaju, paralela između mistike i običaja Tajvana i savremenosti Nemačke, upotpunjena pričom o ljubavi (između dve žene). naravno, tragičnom.
a to 'naravno' me vise tako nervira! zasto 99% lezbejskih filmova moraju da budu drame i tragedije? mislim, volim ja da odgledam ponekad dobru dramu, ali dokle vise... vec sam previse takvih odgledala... hocu malo happy end i romanticne komedije o lezbejkama... ali neke normalne... npr. odgledala sam "Out at the Wedding" sto je kao romanticna komedija, ali je gluma manje-vise uzasna i ponekad sam imala utisak da "editor" nije imao pojma sta radi dok je sredjivao scene
Korisnikov avatar
By zozefin st
Surogat- potpuni promasaj...
ideja je dobra, al ipak ne svidja mi se kako su sve nabacali
3/10
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Beckie, pa imaš imagine me and you, pa un amour de femme ( isto hepi end ), pa better than chocolate, pa ovu što ne može da razmišlja, itd. pučini za početnike čak je i više od komedije, on postavlja teoriju da je seksualnost fluid :D

lično, drama je moj omiljeni žanr, ali činjenica je da ponekad i ja volim španske serije :)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by di_luna

Beckie, pa imaš imagine me and you, pa un amour de femme ( isto hepi end ), pa better than chocolate, pa ovu što ne može da razmišlja, itd. pučini za početnike čak je i više od komedije, on postavlja teoriju da je seksualnost fluid :D

lično, drama je moj omiljeni žanr, ali činjenica je da ponekad i ja volim španske serije :)
gledala sam to :sigh:
ne kazem da nema uopste takvih romanticnih komedija, ali nekako mi se cini kao mrvice :( naspram mnogo vise tuznih prica... gotovo mi se cini da kad neko krene da pise scenario za film o lezbejkama - broj 1> nesrecna ljubav - a sada da smislimo neku pricu
Korisnikov avatar
By zachary85
Originally posted by Ulix

Slika

6/10

Prijatno iznenađen, koliko su mi ga napljuvali. Meril i Uma su odlične. :love:
Slažem se, mada mu ja dajem veću ocenu 7/10 :)

The READER

7/10
Mislio sam da su dva sata previše, ali ipak je film za uživanje...
By Ulix
Originally posted by zachary85
Originally posted by Ulix

Slika

6/10

Prijatno iznenađen, koliko su mi ga napljuvali. Meril i Uma su odlične. :love:
Slažem se, mada mu ja dajem veću ocenu 7/10 :)

The READER

7/10
Mislio sam da su dva sata previše, ali ipak je film za uživanje...
Ja bih Čitaču, recimo, dao 8/10. Pre svega zbog Kejt. :drama:
Korisnikov avatar
By Srklet
ili 1/10, s obzirom da je tipicna tupo uglancana melodrama s velikom temom za oskara, a bez prave kreativnosti? ;)
cinjenica da je kate winslet za tu ulogu dobila oskara jednako je porazavajuca kao i oskar pacinu za hu-ha 'miris žene'.

sto bi truffaut rekao, cinema du papa.

knjiga je jos povrsnija, holokaust-coelho.
By Ulix
whiteout - 0/10
bullets over broadway - :cheer:
Originally posted by Popeye

ili 1/10, s obzirom da je tipicna tupo uglancana melodrama s velikom temom za oskara, a bez prave kreativnosti? ;)
cinjenica da je kate winslet za tu ulogu dobila oskara jednako je porazavajuca kao i oskar pacinu za hu-ha 'miris žene'.
To jeste tipična tupo uglančana melodrama sa velikom temom za Oskara, ali je dobro urađena tipična tupo uglančana melodrama sa velikom temom za Oskara. Za to što jeste, dobro je.

I da, Kejt je Oskara zaslužila mnogo ranije, kao što ga je i Paćino bio zaslužio davno pre Mirisa žene. Ali to ne znači da oboje nisu bili odlični u pomenutim filmovima; zapravo, bili su najbolje (jedino dobro) u pomenutim filmovima. :sudija:
Korisnikov avatar
By Srklet
meni zadnjih godina strasno smetaju svi ti filmovi koji se rade po formulama. najgori primjer toga su ono sto se danas naziva romanticnim komedijama, ali nisu ni ove uglancane drame prema cijenjenim knjizevnim predloscima sustinski razlicite. naravno, vecinom ispadnu dobri filmovi, jer se okupe odlicni glumci, kompetentni scenaristi i reziseri, soundtrack je uvijek divan, ali sveukupno je to proizvod, a ne pravi, kreativni film. previse je to naftalinski. u populistickom 'avataru' ima vise zivota nego u, recimo, 'the readeru' ili 'revolutionary roadu'. (ovaj potonji me je izludio, tako odlicni glumci i prica, a zrtve ogranicenog talenta sama mendesa... sta bi cassavetes napravio od toga!)

OT: evelyn 5/10

jos jedna ok irska drama.
Korisnikov avatar
By dharmox
Filmovi kao The Reader ne zaslužuju moju pažnju. Tu kategoriju zaobilazim s doličnim gnušanjem.
By Ulix
Originally posted by Popeye

meni zadnjih godina strasno smetaju svi ti filmovi koji se rade po formulama. [...]'revolutionary roadu'. (ovaj potonji me je izludio, tako odlicni glumci i prica, a zrtve ogranicenog talenta sama mendesa... sta bi cassavetes napravio od toga!)

Ja sam naučio da doziram te filmove, tako onda mogu da uživam u onom što je dobro, a da me ne ubije u pojam to što sam video hiljadu filmova pravljenih na isti kalup. :)

I slažem se za Revolutionary Road. :up:
Originally posted by dharmox

Filmovi kao The Reader ne zaslužuju moju pažnju. Tu kategoriju zaobilazim s doličnim gnušanjem.
:roflmao:
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!