Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Ja jos uvek preboljevam poraz Kim juce, pa cu se pridruziti komentarisanju bizarnog "nosilackog" zreba kad mi rane "zarastu"...
Korisnikov avatar
By Sunce
Ako, bas volim. Na maloj Karolinki ce biti pritisak, svi ce da upere paznju na nju, a onda ce u 4. kolu da pukne od Li Na, recimo. :evil:
Korisnikov avatar
By Oziris
A ima li idje zreba na vidiku? :)
Korisnikov avatar
By IriS
pročitala sam: ima li idje ŽABA na vidiku?

:maska:
Korisnikov avatar
By Oziris
:smeh:

Kakve to veze ima sa uzgojem crvenih pomorandzi na jugu Kalifornije? :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
nikakve. pogotovo što se US Open igra u NY.

a žaba je žaba, stoga džaba :doh:

:lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:smeh: :smeh: :smeh:

:fancyklap: za Irisicu. :D

:cheer:

Neg', je l' neko gledalo Rafu i Bagdatisa? Kako igra Kipranin? :)
Korisnikov avatar
By Goran Smith
US Open...

z:
Kim
m:
Marej ili Federer
z dubl:
Peske/Srebotnik
m dubl:
braca Brajan
mix:
Cara sa nekim :peace:
Korisnikov avatar
By Oziris
E nek' si nam rek'o! :)

I da Bog da ti se ovo ostvarilo! :)

Osim Mareja, of course! :hand:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja, ja, procitah... Nego, ako ovo finale, ako sansu da osvoji 17-ti masters propusti protiv Fisha, neka odmah ide u penziju!!!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:smeh:

Pravo zborish! :yes:

To bi bila bruka da izgubi od njega. :sudija:
Korisnikov avatar
By deran
ajo,ružniji pehar u životu nisam vid'o...:povez:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Pehar je jeziv! :povez:

Kicherica, ne moz' u njemu ni suHo cvetje drzati... :lol:

Nego, vazno je da je tu 17. masters! :yay:

:pivce:

:tenis:
Korisnikov avatar
By Oziris
A vala, ako nista drugo, moze ga kao vazu koristiti, a oni tanjiri za meze koje inace nose kuci i tako nicemu ne sluze... No, sto rece sing&dunum - tu je 17-ti masters i 63-ca titula... :D

Zivo me zanima kako li je Konors uspeo 109 da ih navuce??? Da li je taj 10 godina igrao po 10, 11 turnira godisnje i SVAKI moguci odigrani osvajao??? :neznam:
Korisnikov avatar
By deran
meni je naš komentator bio smešan...nešto u stilu:"kad su ga pitali (fedexa,prim.aut.) zašto nosi roze majicu,rekao je da je to isplanirano još prošle godine"... :puzzle:

...i:"ovo je poslednja roze majica koju je obukao,na US openu će nositi drugu odevnu kombinaciju..."

ko milka babović na umetničkom klizanju u najbolja vremena...:lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
Meni uopste nije jasno cemu toliki fuss oko njegove roze majice, koja je btw, ako izuzmemo one stepove napred, meni bas lepa, i boja i taj polo model. I mislim da mu roze bas lepo stoji.

Jbt, Nadal se obuce kao cirkuski karusel, i nikome nista - Federer obuce jednom nesto sto, za promenu, nije belo, crno ili neka nijansa plavog ili crvenog, i odmah komentari na sve strane...
By Ulix
Originally posted by Oziris

Meni uopste nije jasno cemu toliki fuss oko njegove roze majice, koja je btw, ako izuzmemo one stepove napred, meni bas lepa, i boja i taj polo model. I mislim da mu roze bas lepo stoji.

Jbt, Nadal se obuce kao cirkuski karusel, i nikome nista - Federer obuce jednom nesto sto, za promenu, nije belo, crno ili neka nijansa plavog ili crvenog, i odmah komentari na sve strane...
:up:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Oziris

A vala, ako nista drugo, moze ga kao vazu koristiti, a oni tanjiri za meze koje inace nose kuci i tako nicemu ne sluze... No, sto rece sing&dunum - tu je 17-ti masters i 63-ca titula... :D

Zivo me zanima kako li je Konors uspeo 109 da ih navuce??? Da li je taj 10 godina igrao po 10, 11 turnira godisnje i SVAKI moguci odigrani osvajao??? :neznam:
a tek martina (navratilova)...
mislim da ima oko 180 titula :hail2:
Korisnikov avatar
By Oziris
167 u singlu i 177 u dublu, Martina.

:hail: :hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Pa, bilo je tada drugachije vreme za tenis... :)

Danas je to takoretji - nemogutje. :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Bogme, ne znam sta da ti kazem... Imam utisak da ce Nadal do kraja svoje karijere pokupiti jedno 40 mastersa... A frka se dizala oko Agasijevih "nedostiznih" 17...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Nadal skoro svake godine uzme sigurna 3 - na shljaci, kao :kralj: te podloge. :fancyklap:

Ako eventualno ubode jos po koji na tvrdoj podlozi, eto ondak priblizno tvojoj prognozi... :giggle:
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa kazem ti, neka svake godine osvoji 2 od 3 na sljaci, i po 1 na ostalim podlogama, to je 3 svake godine u narednih recimo 6 god, i neka mu se zalomi da ukupno u narednih 6 godina osvoji jos 3 BILO KOJA, eto, to je jos 21 masters, a vec ih ima 18, so... You do the math. :)

I da, neka uzme jos 4 RG, 3 Wimbley-ja, SIGURNO ce osvojiti 1 US Open, i mozda jos 2 Aus Open-a recimo, i to je 10 GS titula, plus ovih 8 koje vec ima, to je dakle 18... I ako se "zainati" pa pokupi jos kojiii...i tako... :)
Korisnikov avatar
By Oziris
I da, Karolina je i zvanicno PRVI nosilac na US Open-u... Drugi ce biti, najverovatnije Kim, buduci da je No. 3 na listi.
Korisnikov avatar
By Oziris
^ Da, vidis, jednom je neko pitao Federera kako to da nikada tokom karijere nije imao ozbiljnije povrede, da nikada nije predao mec i da uopste ne izgleda tako misicavo i utrenirano kao vecina ostalih tenisera, i covek je lepo odgovorio: I don't use a gym that much, I'm just staying tennis fit."
Korisnikov avatar
By Oziris
Jao, jao, sta je ovo bre? Ajd za Bartoli svi znamo vec, ali sad i Dementieva servira kao nesvet!!! Kakvi su to rigor pokreti, kakav je to rahitican zamah pobogu???
  • 1
  • 327
  • 328
  • 329
  • 330
  • 331
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!