Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
AKo mi se nesto bas ne dopada, nema sanse da budem sa tobom osobom.

Imam primer jednog decka, koji je bio skroz super, skroooz, i jako mi je bilo lepo u njegovom drustvu i da nije bio debeo kao svinja bili bismo zajedno, ovako mi je bilo previse odbojno svo to salo nagruvano u 110kg.. :odbij:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Mage

Ja ne obraćam pažnju na takve sitnice. Dovoljno je da ima mozak, sve potrebne organe i da liči na nešto. Sve te nesavršenosti koje vi pominjete su meni jako simpatične :mazi:
Isto tako :up:

Desi mi se da ni ne primetim neshto shto je izuzetno karakteristichno i onda me neko od prijatelja pita "a tebi ne smeta...?"

Ne smeta mi skoro nishta, sve dok je taj neko ok i na svom mestu. Smeta mi jedino kad uklavirim da se neko preterano napucava i izdaje za neshto shto nije i nikada nece biti...
Korisnikov avatar
By Hys.
Setih se necega sto nema veze sa fizickim izgledom...recimo da ko sto je Irisica estetski fasista, ja sam sekshual orijentejshn fasista....:kesa:
Korisnikov avatar
By badu
Prođe to mene. Mada često poželim da ne prođe.
Korisnikov avatar
By Rakunica
bas to sto u pocetku mislim da mi smeta, preraste u "sitnicu" bez koje bi mi osoba bila obicna....
By LeDeNa_
Vremenom to vise ne primecujes

:love:

ili mozda da?

ne znam...lupetam :D
Korisnikov avatar
By Delerium
ako osobu zgotivim nece mi smetati takve stvari, ali ako nekog ne volim i ne zelim u svom prisustvu onda cu naci 1001 manu :bljak:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Oziris

Elem, upoznali/e ste osobu koja vam se JAAAKOOO dopada! Fizicki je predivna, karakterno takodje, ALI - ima eto, BAS ono sto vi najmanje volite na nekome (klempave usi, grbav nos,
veliku glavu u odnosu na telo, krive noge, veliko dupe, "kerece" oci, krive zube, tanke usne, ruzne sake/nokte, sta god da vama eto, BAS UPADA U OCI po default-u!). Dakle, sve ostalo pase fantasticno, osim toga. Da li uspevate da to prevazidjete vremenom, ili vam naprosto ta "mana" i dalje "bode" oci?
prevazidjem vec negde oko prvog sexa. nije da sad imam neke ozbiljne hejtove prema odredjenim formama delova tela, al imam neke preference i neke kombinacije koje me se manje dojme. stavise, desavalo mi se da progutam i po vise tih nesavrsenosti u kombinaciji, bez problema, pa sam neke usput i potpuno prebolela. ono sto nekako ne bih prebolela je nedostatak nekog od zuba u somehu, al jbg, ti sa nedostatkom teshko da ce biti moj savseni psiho-karakterni match.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!