Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Greetings from Canada! Pozdrav iz Kanade!

Prvo, oprostite ako mi Srpski nije najbolji :blush: , nemam previse Sprskih prijatelja ovde u Kanadi. Ovako ide moja jedna prica...

Moja sestra je pocela da igra kolo sa Sprskom grupom S.K.U.D. FRULA ovde u calgary-u prije jedno godinu dana. I mene je to jako interesovalo, samo jednostavno nisam imo vremena.

Prije jedno 8 meseci ja odlucim da odem na njihovu probu. Odma sam se prikljucijo u kolo i poceo polako da ucim. Jos danas igram kolo s' tom grupom, bas mi se svidja!I, da vam kazem, jedan sam od najbolji igraca, bezobzira sto sam se prikljucijo kasno! :kolo:

Aaaaanyways, imamo jednu uciteljicu (koja ima 40 god., sa muzem i kcerkom), i jednog ucitelja ( 26 god., nenormalno zgodan, pametan, muzicar, sladak,)...zaljubijo sam se istog trena kad su mi oci pale na njega :love: :love: :love:

Neznam kako, ali sam sumnjao da je i on gej(barem sam se jako nadao). Mozda zato sto je meni malo vise paznje pokazivao (i bas je njezan :) ), a i ja prema njemu.

Prosle sedmice ja i jedna moja prijateljica smo se nasli u jedinom gej klubu u Calgary-u. Narucim jedno pice, i dok cekam "casually" gledam okolo. Primetijo sam zgodnog decka i odma sam prepoznao to divno tijelo! (Kako nebi, kad vec 8 meseci ga gledam :) :bale: )

On se okrenu, i ugledao mene. Odma sok na njegovom licu, pa onda osmijeh! A ja ostao bez teksta! Taman se pozdravim sa njim, kad se okrene jedna dobro dotjerana zenska pored njega...Ta druga uciteljica plesa, JELENA! Mene panika uhvatila. Jelena se druzi sa mojim starcima, a oni jos neznaju da sam ja gej!!!

JA - pa sta vas dvoje radite ovde!?
Jelena - pogleda njega, pa onda hezetantno odgovori Pa ja sam htjela da vidim kakvo je ovo mjesto.

Drago mi je bilo da je grozno laze haha zato sto znam da je ON nju naterao da dodju!

Anyways, on mene ponovo nadje tu vecer, i objasni da je i on gej, ali mu je tesko u calgary-u, zato sto nikoga nezna i nije out, osim ovoj drugoj uciteljici. I ja njemu kazem da sam gej. Poljubijo me i stalo mi srce. I onda mi kaze da je odma znao da sam ja gej, i da je primetijo kako ga gledam na probama! HAHAHA

Ali situacija nam je teska. To je njegov posao ovde, i zato se preselijo preko pola drzave. Druga stvar je mi igramo u Srpskoj pravoslavnoj crkvi! Da bi iko saznao za njega, ili mene, bilo bi jako gadno. jedino je Jelena dala svoju rec da nece nista reci nikome (I za to mi tako draga, cak izlazimo sada na kafu i pricamo o svacemu).

Ja sam jos jako zaljubljen u njega, ali sam odlucijo da to za sad zaboravim, zato sto on putuje sledeci 2 meseca. Tek kad se vrati da vidim sta mi mozemo; da budemo zajedno, ili samo avanture (ali diskretne naravno).

I eto to je moja jedna funny coming-out prica! Slucajno se desilo, ali nesto lepo (ja se nadam) ce ispast od toga.

Sta mislite da radim u ovoj situaciji? Sta bi vi?

ps: nadam se da ste razumjeli moj "Srpsko-hrvatski'!
Korisnikov avatar
By deran
GEJ folklor-doooobar....i ja sam bio folkloraš... :lol:

tvoj pravopis je bolji od mnogih na forumu,tako ne beri brige-razumeli smo-bar ja... :D

samo,to nije coming out... :zastava:

Poljubijo me i stalo mi srce.

:sweet: :sweet: :sweet:
Korisnikov avatar
By Sunce
:yay:
Originally posted by achillesHeel

Druga stvar je mi igramo u Srpskoj pravoslavnoj crkvi! Da bi iko saznao za njega, ili mene, bilo bi jako gadno. jedino je Jelena dala svoju rec da nece nista reci nikome (I za to mi tako draga, cak izlazimo sada na kafu i pricamo o svacemu).

Uzivajte, eto sta treba da radite! I nemojte da zaboravite da slucaj prijavite igumaniji Sunce, ona je tolerantna. :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Da, to je preslatko :sweet:
Meni se svidja pricica..., ali kao sto je deran rekao, nije koming aut :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Uživajte u tome, šta god to bilo.
Dok god vam prija, nebitno je kakav naziv takav odnos može da nosi.
2 meseca putovanja nije ništa, brzo će to proći.

P.S. Ko jebe Jelenu, sigurno ne vas dvojica! :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Kako lepa prica :sweet:

Uzivajte u vasoj ljubavnoj prici pa u Kanadi ste, niste u Iranu... ;) Dobro razumem to oko posla i pravoslavne crkve i tako to... mozda zbog toga ne morate da se vidjate javno pa nece niko ni znati... Ali nisam za to da se odreknete vidjanja!

Inace kako nije coming out kad se outovao tom ucitelju igranja i njegovoj prijateljici i oni njemu? Nije samo klasicno outovanje roditeljima sa tezinom i sl - ali naslov to i sugerise...
Korisnikov avatar
By bothways
Super pricica! :)

Svakako, sacekaj da se vrati, pa pokusajte nesto. Sto rekose, ne mora u javnosti, ali dovoljno je da vi znate (i ta Jelena :giggle: )... Zelim srecu! :)
Korisnikov avatar
By Srklet
kao sto dina rece - u kanadi ste, a ne u iranu. meni je ova prica vise tragikomicna nego oh so sweet. :shrug:
Korisnikov avatar
By ns.happy
dudesnude.com ima dosta likova iz kanade. kakvi frajeri jbt :drka:
By dukkehjem
jao, preslatka pricica, heheheh drago mi je zbog tebe :)
ja sam prilicno blentav i ne znam koji bih savet mogao da dam :lol:
osim da uzivate ^^
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Drago mi je sto si nasao neki hobi koji te ispunjava.
Mislim da je gorilica sa GS Foruma imao slicnu pricu.
A za momka ne znam sta da ti kazem. Ma nije ni bitno, ljudi: trudite se. :mazi:
Korisnikov avatar
By gorilica
Hey, meni je bash bilo simpatichno da chitam uvodni post. :) Shto reche deran, ne brini, zvuchalo je bolje od dosta njih koji zive ovde. :)
Samo se opusti, i neka sve ide svojim tokom, pa shta bude, bude.
I sam sam igrao u folkloru preko 10 godina, do neke svoje 21-, 22-e, od kojih sam poslednjih 3-4 radio kao korepetitor, i sam sam bio najbolji igrach u svojoj generaciji, tako da te skroz razumem. :)
Pre nekih godinu dana sam zavrshio u shemi sa klincem koga sam svojevremeno uchio da igra, i mogu reci da je skroz blesav trip, barem iz mog ugla. :) On je sada momchina od svojih 26 god, i izgleda fenomenalno, ali kada mi je rekao ko je i kada sam se setio najmanjeg klinca iz grupe koga sam poduchavao sa drugaricom, i koliko smo ga gotivili onako sicushnog i smetenog, skroz mi je bilo blesavo, na simpatichan nachin. :sweet: Sada imamo skroz prijateljski odnos. Dodushe, ja malo vishe trzam na njega, ali ne forsiram nishta. Kad se vidimo, vidimo se.
Opusti se i uzivaj. :zastava:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Orlando the Lady

Drago mi je sto si nasao neki hobi koji te ispunjava.
Mislim da je gorilica sa GS Foruma imao slicnu pricu.
A za momka ne znam sta da ti kazem. Ma nije ni bitno, ljudi: trudite se. :mazi:
:lol:
Kad ja, a ono medjutim. :lol:
Do ovog trenutka nisam ni bio svestan koliko je outovanje ono shto pishem ustvari. :)

TheOneWhoWisahed :kiss:
By Manboy
Originally posted by deran

tvoj pravopis je bolji od mnogih na forumu,tako ne beri brige-razumeli smo-bar ja... :D
pa dobro sad, decko bi ipak mozda jos malo mogao da poradi na svom srpskom... :sekirica:
ali vazno je da smo sve razumeli... :kiss:

ont: nemoj da propustas sansu, ja bih iskoristio svaku priliku koja mi se ukaze, narocito ako ti se svidja...od cekanja obicno ne bude nista...dakle zgrabi sansu, budi srecan, to je najvaznije... ;) :snob:
Korisnikov avatar
By kyrgyz
jbg......oooooo ima li negde slobode da ne moras da se krijes....

zajebi crkvu, kad mogu kaludjeri da zive u srpskim manastirima u bracnim zajednicama sto ne mozete i vas dvojica...zivi, uzivaj, voli, ako ne saznaju sada saznace kasnije...ne zivimo zivot zbog drugih ljudi, vec zbog sebe samih...
Korisnikov avatar
By Dina
Dokle stvarno seze uticaj crkve. Ne samo da je ovde mocna nego do Kanade pruzila svoje pipke i sprecava gay ljubav :shocked:
Korisnikov avatar
By kyrgyz
ne sprecava crkva nista, niti kome moze sta da zabrani, vec ljudi koji imaju lazni osecaj krivice se plase crkvenih prica(babarija) da ce ih sustici zasluzena kazna zbog toga i onoga...:redaljka:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Dina

Dokle stvarno seze uticaj crkve. Ne samo da je ovde mocna nego do Kanade pruzila svoje pipke i sprecava gay ljubav :shocked:
Jao, nekako ne mislim da je to najveci problem njima dvoma, vec ta razdvojenost.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by kyrgyz

ne sprecava crkva nista, niti kome moze sta da zabrani, vec ljudi koji imaju lazni osecaj krivice se plase crkvenih prica(babarija) da ce ih sustici zasluzena kazna zbog toga i onoga... :redaljka:
Pa i to sto se tako osecaju je uticaj crkve... Ponekad to nije lazni osecaj. Ja znam vise ljudi koji posto su hriscanski vernici misle da im je gaystvo greh i planiraju da se jednog dana oslobode "greha"...

A u ovoj prici ja sam shvatila da tom ucitelju folklora posao zavisi od crkve...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Dina
Pa i to sto se tako osecaju je uticaj crkve... Ponekad to nije lazni osecaj. Ja znam vise ljudi koji posto su hriscanski vernici misle da im je gaystvo greh i planiraju da se jednog dana oslobode "greha"...
Dina,
Biti gej nije greh samo po sebi. Telesnost je, opste uzev, greh. Gresni ste i Loni, i ti, i tvoji roditelji, i Lonijevi roditelji, i moji roditelji... svi ljudi su gresni.
Korisnikov avatar
By Dina
Orlando,
homoseksualnost spada u grehove po hriscanstvu. Ne sporim da ima i drugih grehova...

Moja religija ne kaze da sam gresna, niti je koncipirana po principu greha i kazne, no to ovde nije tema ;)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
... nije ni premoc neke crkvene zajednice tema, ali znas vec kakva sam (jesam pa neka sam, rekla bi izvesna Divlja Ruza, pevacica narodne muzike).
By Guion Nerville
Originally posted by achillesHeel

Ali situacija nam je teska. To je njegov posao ovde, i zato se preselijo preko pola drzave. Druga stvar je mi igramo u Srpskoj pravoslavnoj crkvi! Da bi iko saznao za njega, ili mene, bilo bi jako gadno. jedino je Jelena dala svoju rec da nece nista reci nikome (I za to mi tako draga, cak izlazimo sada na kafu i pricamo o svacemu).

Ja sam jos jako zaljubljen u njega, ali sam odlucijo da to za sad zaboravim, zato sto on putuje sledeci 2 meseca. Tek kad se vrati da vidim sta mi mozemo; da budemo zajedno, ili samo avanture (ali diskretne naravno).

I eto to je moja jedna funny coming-out prica! Slucajno se desilo, ali nesto lepo (ja se nadam) ce ispast od toga.

Sta mislite da radim u ovoj situaciji? Sta bi vi?

ps: nadam se da ste razumjeli moj "Srpsko-hrvatski'!
Cuvao sam ovu sliku za pravu temu, znao sam da ce i taj dan doci:

Slika

:sweet: :lol:

Simpaticna mi je prica, momak, zelim vam lep nastavak, i potrudite se da takav i bude! :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!