Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Prekopavam nešto forum, ima puno tema u fazonu šta je za vas erotika/seksi/hot/lepo/etc. pa mi je nešto pala na um ideja da diskutujemo o senzualnosti. Šta je za vas senzualnost i da li je poistovećujete sa erotikom (ja ne)?

Odgovoriću naknadno opširnije.
Korisnikov avatar
By Sunce
Senzualnost je na neki nacin osetljivost (osecajnost), mozda i culnost. Kada neko ima prag da oseti tanane drazi.
Senzualan je onaj koji zna da zivi osecaj.
Eroticnost je samo deo senzualnosti.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Sunce

Senzualnost je na neki nacin osetljivost (osecajnost), mozda i culnost. Kada neko ima prag da oseti tanane drazi.
Senzualan je onaj koji zna da zivi osecaj.
Eroticnost je samo deo senzualnosti.
Složila bih se sa ovim.

Dugo sam razmišljala kako da odgovorim na ovu temu, spremila poduži odgovor, zaključila da je nedovoljno efektan i da je Sunce rekao kratko ono što sam i ja htela reći samo u dužoj formi.

Recimo da mi su mi senzualni filmovi Kišlovskog, umetničko klizanje, Enigmina muzika...

Da li smatrate za sebe da ste senzualni?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Eroticno mi je pre onmo sto dolazi od ,,spolja", senzualno nesto sto pre vezujem za nesto sto polazi iz bica. Tesako je to objasniti, ova tema je bila potrebna...

Mnoge stvari mogu biti i same po sebi eroticne, ali senzualnost podrazumeva, barem za mene, jedan poseban vid prerade svih tih dozivljaja. A opet senzualnost moze postojati i mimo erotike, kao snaga/sila/mogucnost koju osecas.
Evo, sad vidim da je Sunce uboo, ljubi ga Orlando! :)

Smatram da sam veoma senzualna, tj znam da sam veoma senzualna, ali se to tesko uvidi zbog nekog mog generalnog ,,stava" :holdenkolfild: . Zabrinjava me, pomalo i plasi to da su tek mozda dve devojke mogle to da ,,otkljucaju".
Korisnikov avatar
By sofia
@ Orlanda, jesam ja na one touch unlock :P
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by sofia

@ Orlanda, jesam ja na one touch unlock :P
Pitas za sebe? Pa mislim da i do toga treba doci, da, ma koliko dzez cinio svoje. :)
Te putanje, od stidljivosti, preko nesnadjenosti, do senzualnosti, ispostavljaju se kao predugacak put za neke. :sigh: A sad jedno senzualno ko-ih-jebe.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
recimo, sposobnost da se prepozna osećaj u sebi i u drugima i sposobnost da se na adekvatan način odgovori na taj osećaj, što je opet, u osnovi, ono napisano - življenje ( proživljavanje mi je sakat pojam ) osećanja.
By Speculum Columbae
Učešće svih pet čula odjednom zarad zadovoljstva je po meni senzualnost.
Korisnikov avatar
By Galateja
Iako ne volim masažu, ova scena mi je izrazito senzualna:

''
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Svaka cast vama koji ste iskulirali temu
manji umrli nego se rodili
od ruke vam nista ne rodilo
gavrani vam raznosili telo!

A sad: senzualnost nije neuhvatljiva. Neke stvari treba postaviti na svoje mesto, neke definicije se moraju znati.
Na primer: Senzualnost je mera odnosa prema osecajnosti.:lizalica:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Orlando the Lady

A sad: senzualnost nije neuhvatljiva. Neke stvari treba postaviti na svoje mesto, neke definicije se moraju znati.
Na primer: Senzualnost je mera odnosa prema osecajnosti. :lizalica:
Dobro ti ide. :up: Razmislicu o ovoj "definiciji". Senzualnost = odnos osobe prema osecanjima. Mozda ne osecanjima, nego drazima. Muzika je draz, osoba je osoba, a senzualnost je odnos osobe prema muzici. A mozda je senzualnost zapravo kapacitet. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Sunce
Dobro ti ide. :up: Razmislicu o ovoj "definiciji". Senzualnost = odnos osobe prema osecanjima. Mozda ne osecanjima, nego drazima. Muzika je draz, osoba je osoba, a senzualnost je odnos osobe prema muzici. A mozda je senzualnost zapravo kapacitet. :nesiguran:

[/quote]
Moze! Senzualnost je dispozicija za drazi. Moze? :kiss:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Evo jedne novootkrivene strofe, koja mi zvuci posve senzualno (a i povezujem je sa sobom, samo tako :retard: ) :

But the whiteness is decadent,
a classical pun on purity,
where virgins are never quite.
Korisnikov avatar
By Sunce

Evo jedne novootkrivene strofe, koja mi zvuci posve senzualno (a i povezujem je sa sobom, samo tako :retard: ) :

But the whiteness is decadent,
a classical pun on purity,
where virgins are never quite.

Hvala. :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Znaci da senzualnost jednacis sa atributima Nje, dakle konkretne ili izmisljene osobe.
Za mene, senzualnost polazi iznutra. To koliko je vezana za opste- unutrasnje pokazuje i sledeca primedba koja mi je pala na pamet: senzualnost nikako ne dovodim u vezu sa pojmom javnog. Ona je toliko privatna, da ne mogu nista senzualno da zamislim a da se tice prisustva vise od jedne osobe, ili nekog javnog prostora.
Korisnikov avatar
By Oziris

Znaci da senzualnost jednacis sa atributima Nje, dakle konkretne ili izmisljene osobe.

Ima delimicne istine u onom sto si zakljucila iz mog posta - da mi je senzualnost vezana za osobu. Konkretno, ne bas sa ATRIBUTIMA uvek. Senzualnost kao takva mora imati svog nosioca da bih je prepoznala; mora biti visceralna, mora je neko carry and deliver, ma na koji nacin... Jednostavno, ne prepoznajem je kao omnipostojecu, izvan ljudi...
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
mislim da je ponekad jako teško razgraničiti senzualnost od erotičnosti.
Korisnikov avatar
By Srklet
senzualnost mi je nesto potpuno strano.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Popeye

senzualnost mi je nesto potpuno strano.
Strastvene osobe kao sto si ti su jako senzibilne. Cak sam i ja, dosadna :opatica: to mogla da primetim.
Korisnikov avatar
By Incubus
Senzualnost je sposobnost interakcije sa ovde i sada .
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!