- 05 Avg 2010, 19:08
Palo mi je na pamet da izradim neke fotografije, ali dugo godina to nisam cinio i ne znam koje su foto-radnje dobre.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Sunceja sam vise voleo mat, zavisi i od toga gde ces ih drzati - izloziti
Koji papir preporucujes? Mat ili sjajni?
Originally posted by Tungija nemam takvo iskustvo sa njim
Kod foto Zike aka Zika slika,gradic Pejton..Ne idi nikako.Mene je zeznuo,slike su mi bile tackaste:lol:
A i dere sa cenom.
Originally posted by Sunce
Koji papir preporucujes? Mat ili sjajni?
Originally posted by ns.happy
ne bih rekao da je draz ubijena. sa digitalnim fotografijama izazov je veci utoliko sto mozes odmah da vidis da fotografija nije uspela. izradjivanje digitalne fotografije je duplo skuplje od redovnih analognih, jer je i hemija koja se koristi mnogo skuplja. obicne fotografije su uvek imale onu neku otuznu nijansu braonkasto-roze kao da su sve slikane u suton, a to sa digitalnim nije slucaj, sve su savrseno jasne, prste od boja... na kraju krajeva, gledajuci sebe, i ovih par godina koliko se cimam da izradim digitalne fotografije, mnogo duze mi ispada cekanje na njih nego na redovne fotke sa filma.
Originally posted by sing&dunumdaleko od toga da te ubedjujem u bilo sta. da, znam za prednosti i jedne i druge. ali ipak - hajde da idemo malo ka buducnosti, da se pomerimo od proslosti. ok je romantican osecaj kada gledas fotke iz detinjstva, ali pricamo o drugim prednostima digitalnih aparata. sticajem okolnosti, oko mene je dovoljno fotografa i studenata akademije da bih bio upucen u sve te price. ako nista drugo, digitalni fotoaparati su inspirisali mnoge mlade talente da se okusaju u fotografisanju, sto verovatno ne bi pokusali da su morali da se zajebavaju sa filmovima itd.
Ali, happy, kad je kvalitet u pitanju, svaki iole ozbiljan fotograf ce ti raci da je kvalitet na strani analogne fotografije, i da ce biti potrebno jos mnooooogo vremena da se digitalci razvijaju do tog nivoa.A, sumnjam da ce biti odmah pristupachni svakom prosechnom kupcu i kad se to desi...
![]()
Originally posted by kyrgyzslazem se. ni ja nisam cuo vecu budalastinu. prosetaj do svog fotostudija i pitaj koliko kosta izrada jedne a koliko druge fotografije. onda dodji da se izvines i da pocrvenis. digitalna kosta 21 din, analogna 14. (u ns)
Skoro nisam cuo vecu budalastinu!!!
...
po Beogradu i Novom Sadu ne znam, nije me interesovalo
![]()
Originally posted by kyrgyzslazem se. ni ja nisam cuo vecu budalastinu. prosetaj do svog fotostudija i pitaj koliko kosta izrada jedne a koliko druge fotografije. onda dodji da se izvines i da pocrvenis. digitalna kosta 21 din, analogna 14. (u ns)
Skoro nisam cuo vecu budalastinu!!!
...
po Beogradu i Novom Sadu ne znam, nije me interesovalo
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!