Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
CORPG(?!)... nuf said.

PvP combat in Guild Wars is consensual and team-based. Such combat is restricted to special PvP areas...

Ne vidiš nikog živog van takvih oblasti ukoliko nisi u grupi... govno!
Korisnikov avatar
By Sutekh
Jesi probao GW ili googlas? :)
PVP sistem je jedan od najboljih i najbalansiranijih. Nije bitan gear, vec skil. A tzv arene koje si spomenuo.. Ne vidim sta je tu lose. Barem te niko ne smara dok kvestujes. Uostalom, vidis i te kako mnogo ljudi kad radite instance i to je dovoljno :)

Jedva cekam GW2.

Vidimo se u arenama, pederke.
:colorado:
Korisnikov avatar
By Rei
Pa ok, mnogima se ne svidja sto je sve instancirano, razumljivo. GW 2 je otvoren, instance se koriste samo za "licnu pricu" koju ce svaki lik imati. Zapravo, gotovo da ce biti potpuno druga igra, svi aspekti su manje ili vise modifikovani, tako da, iako se nekome nije svideo kec, ipak ima ralzog da obrati paznju na dvojku. ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Igrao sam GW vrlo kratko... bledo.

Ja volim PvP.
PvE koristim samo da se dokopam pristojnog gear-a, inače me jako smara.
A nemogućnost da napadnem i budem napadnut u svakom trenutku je potpuno bezveze.
Da želim da igram sam, izabrao bih neku single player igru!

Ne mogu reći ni da se radujem GW2, pošto želim nešto potpuno drugačije... čekam The Secret World!
Korisnikov avatar
By Sutekh
Kod GW2 me je najvise zaintrigirala prica o dinamicnoj mapi. Tipa, ako sjebes neki kvest to ce se i videti na mapi. Nemam predstavu kako ce to da funkcionise.
Kad vec volis PVP, cudi me da nisi malo vise eksperimentisao. Ne znam, probao sam razne MMOove i u vecini slucajeva je PVP sranje (sem u GW).
Sve se svodi na to koliko si realnih para potrosio na igru da bi kupio opremu..
Wtf je secret world?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Googlaj!

Ma smorilo me skroz kad sam video da sam lutam ko kreten, a da druge gledam samo po gradovima.
A da visim u grupi stalno, ne pada mi na pamet!

Skills uvek pobeđuju moneyz, osim ako ta osoba ne poseduje oba... ali je to vrlo retko.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Jbg, jeste retko.
Izgooglah malo... Hmm... Tajna drustva, ovo-ono? To mi se dojmi vec :)

odradio sam "test", na oficijelnom sajtu. rece mi da bi mi kao... frakcija? (gilda?) najvise odgovarali Dragon :D
Korisnikov avatar
By Rei
@Sutekh Svet GW2 se menja tako sto ima lancane dogadjaje. Kao primer data je situacija da kentauri napadaju selo, i ako igraci ne uspeju da ga odbrane, selo ce biti unisteno, i ostace unisteno dok ga igraci ne obnove. Neki dogadjaji se desavaju automatski, kao sto je napad kentaura, a drugi moraju biti pokrenuti od strane igraca, kao sto je obnova. U jednom intervjuu ovih dana Colin Johanson (lead designer) je rekao da se neki od ovih lanaca sastoje iz cak 15 ili 20 dogadjaja i tako uticu na veliki deo mape. :)

Drtija nisam zamisljao kao PvP tipa :) Nikad mi ne bi palo na pamet...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ju!
Ništa mi nije zabavnije od toga, adrenalin :love:
Potpuno se uživim u lik.
Ja sam stvoren za RPG PvP! :smug:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ta igra me ne privlači.
Ne kažem da sam stvoren za svaku rpg igru.
Ali kada neku obožavam, prilično sam dobar u njoj! :durenje:
Korisnikov avatar
By Sutekh
@Rei, da to je primer o kom sam citao. Bas bi voleo da to vidim :)
Korisnikov avatar
By levian
GW2 ima da bude beton, nove klase su jednostavno beton. Jedva cekam da se nadje na policama trgovine, ali izgleda nista prije 2012. :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!