Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Dantedobro JUTROOOOOOOOOO
Ne verujem u ASTROLOGIJU.
Zašto ovde često u naslovima podlažu SENZACIONALIZMU i POVEĆAVAJU SLOVA BEZ POTREBE?
Originally posted by 4NY K3YNisam stručnjak ali ajd da probam da odgovorim na poslednja dva.
imam neke nedoumice u vezi astrologije, pa bih zamolila nekoga ko se razume, a nije mu mrsko da kucka da odgovori
'vako
s obzirom da u astrologiju nisam verovala, citajuci neke komentare na ovom forumu (mislim da je cak bila ova tema), malo sam citala o tome
e, sad slede pitanja pocetnika
1. Problematican mi je onaj momenat da se natalna karta pravi u odnosu na momenat rodjenja. Nije mi problematican sam po sebi kao pojam - ok, tad pocinje zivot, pa u odnosu na taj momenat "zamrzavamo nebo", nego je problematicno sve ostalo oko toga.
Evo, na primer, moja mama kad je pitam kad sam se ja TACNO rodila, u koliko sati i koliko minuta, kaze - oko 3 ujutro. "Oko 3"... pa, kako onda ja da znam gde je meni koje nebesko telo, kad se svaka 4 minuta slika menja? (ako sam dobro memorisala da je na 4 minuta).
I kako sada ja, konkretno, da vidim svoju natalnu kartu?
2. Kad smo vec kod natalne karte... Po kom vremenu se ona pravi? Sidericko bi bilo nesto preciznije od solarnog, ali, pogledah te sidericke horoskope... Jeste da je vreme preciznije sto se racuna tice, ali nema trinaestog znaka, a i sunce ne boravi u svim sazvezdjima isto vreme...
3. Sad ide najproblematicniji deo za pitanje - ovako, ukoliko u sprezi sa prethodnim pitanjem pocnemo o tome da su znaci i sazvezdja samo inicijalno identicni, ali u stvari nisu - kako onda mozemo da kazemo da gledamo scenografiju na nebu i prenosimo je u kartu, ukoliko to niej identicno. Meni onda to nekako gubi dodir sa realnim prikazom astronomskih prilika.
4. Ukoliko Pluton ima uticaj, zasto Haron nema?
5. Da li komete uticu, recimo Halejeva, u momentu kad je prolazi blizu nas (1997, ako se ne varam, poslednji put)?
Samo bih zamolila da mi ne odgovrate suvise strucno, jer ono - sekstili, ovo, ono, jos uvek ne razumem, nisam mogla dalje da idem sa citanjem dok ovo sebi ne razjasnim (ili ne nadjem nekoga ko ce mi razjasniti, jel te).
Hvala.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!