Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Dobar.Vredi gledati.S' tim sto je kraj glupav i dokazuje teoriju sekte,formule po kojoj su izvrsili masovni suicid,da posle njih sledi propast covecanstva i da ce vatra da pada sa neba,tako im "empirijskog Boga"...Losa poruka.
Ali glavni akteri:love::vruce:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
The Illusionist

(Edward Norton)

interesantan film (volim madjionicare :D ) ali donekle predvidljiv.... vredi pogledati ali je to jedan od onih filmova koje je dovoljno samo jedanput odgledati i nikad vise

+
gledala nedavno
Little Ashes
(film o vezi izmedju Lorke i Dalija)
odlican :up:
By Manboy
TRANSAMERICA (2005)

Slika

Nisam bas blizak temi promene polova i tih stvari, ali pre gledanja su me privukle dve stvari: sto je bar na neki nacin povezano sa homoseksualizmom, i drugo, mnogo vaznije, sto je u glavnoj ulozi Felicity Huffman! Zena je boginja, a to je dokazala i izvanrednom glumom i u ovom filmu...Nakon gledanja, ostao sam impresioniran i dobro ispricanom pricom i sve u svemu dobrim filmom...Ne sumnjam da su mnogi vec gledali, ali evo preporuke i od mene...;)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ima beskonacno raspravi na tu temu, koristi ono sto ti mislis da bi trebalo.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
kao odgledala the girl who kicked the hornet's nest... tj, samo prvi deo, a od drugog titlova ni za lek, a ja švedski stvarno ne razumem. ali je Noomi...uh! :)
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Manboy

TRANSAMERICA (2005)

Slika

Nisam bas blizak temi promene polova i tih stvari, ali pre gledanja su me privukle dve stvari: sto je bar na neki nacin povezano sa homoseksualizmom, i drugo, mnogo vaznije, sto je u glavnoj ulozi Felicity Huffman! Zena je boginja, a to je dokazala i izvanrednom glumom i u ovom filmu...Nakon gledanja, ostao sam impresioniran i dobro ispricanom pricom i sve u svemu dobrim filmom...Ne sumnjam da su mnogi vec gledali, ali evo preporuke i od mene... ;)
Naterao starijeg brata da odgleda ovaj film juce, nesto ne veruje mom izboru filmova jos od shortbusa :lol: . Ali ovaj mu se svideo iako je opet hteo da poludi kada je video dvojicu muskaraca da se ljube. Volim da ga izludjujem filmovima sa LGBT tematikom :evil:

A ja sam danas odgledao

Slika

Film sa mnogo nedostataka ali Joan Crawford je ipak Joan :love: a svaki film sa njom vredi pogledati. Sta cu kada je volim :lepeza:
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Dopada mi se :D

Slika

Zanimljivo je što su nastavili tamo gde je prethodni film stao, ali pritom nisu "oštetili" sklad porodice Shrek. Film se završava isto kao što je i počeo, kao da ga nije ni bilo ... donekle :)
By Ulix
Slika

4/10... i to samo zato što mi se Diane Lane dopada u filmu, inače je sranje.
By Ulix
Slika

2/10

Reći da je ovo sranje je uvreda za sranje.:wundy:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
500 days od Summer. Smaranje. Ništa dobro osim Zooey Deschanel.
Korisnikov avatar
By Azdaja
i da...da li je neko odgledao film WIT? :(

preporuka...
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by walt333

A ja sam danas odgledao

Slika

Film sa mnogo nedostataka ali Joan Crawford je ipak Joan :love: a svaki film sa njom vredi pogledati. Sta cu kada je volim :lepeza:
" Why am I so good at playing bitches? I think it's because I'm not a bitch. Maybe that's why Miss Crawford always plays ladies."
i
" The best time I ever had with Joan Crawford was when I pushed her down the stairs in Whatever Happened to Baby Jane?":trep:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Azdaja

i da...da li je neko odgledao film WIT? :(

preporuka...
Jesam, odličan film.
Mislim da sam ga spomenuo u nekoj temi o filmovima koji su nas potresli i zbog kojih zamalo da zaplačemo ili kako već...
Korisnikov avatar
By maka
Slika

:love: :love: :rida: :love:

moram knjugu da uzmem,jedva cekam!

Slika

drugi,treci put gledala. jak utisak.

Slika

NO COMMENT :rida:

Slika

shitina

Slika

'nako,zavisi u kom ste raspolozenju lol, ma sranje je

Slika

FUN FUN FUN!!!
By Manboy
E, gledao sam "Hot Tub..." i slazem se da nije nesto narocito...Ruku na srce, imali su par dobrih fora, ali kao i svaka komercijala...
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Tungi
Originally posted by walt333

A ja sam danas odgledao

Slika

" Why am I so good at playing bitches? I think it's because I'm not a bitch. Maybe that's why Miss Crawford always plays ladies."
i
" The best time I ever had with Joan Crawford was when I pushed her down the stairs in Whatever Happened to Baby Jane?" :trep:
" I am aware of how Miss Davis felt about my makeup in Baby Jane, but my reasons for appearing somewhat glamorous were just as valid as hers, with all those layers of Rice powder she wore and that ghastly lipstick. But Miss Davis was always partial to covering up her face in motion pictures. She called it 'Art.' Others might call it camouflage- a cover-up for the absence of any real beauty. " :sweet:
Korisnikov avatar
By dharmox
Da sam ranije vido ovo od make... nego i ja uzeo da gledam Owl and the sparrow. Sranje.
Korisnikov avatar
By maka
^ samo mi nije jasno kakve je to nagrade mogao da dobije, wtf
Korisnikov avatar
By maka
Slika

svideo mi se,al ne toliko da cu ga se secati za godinu dana
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Ortak mi je navratio juče i doneo ovaj film sa rečima "OVO MORAŠ DA GLEDAŠ!!! NAJBOLJI FILM SVIH VREMENA! BOLJI OD SVIH DELOVA KUMA I SPAJDERMENA I BETMENA ZAJEDNO!!!!"

I ja pogledam film i smorim se. Klasična komedija ... ništa spec. samo malo više SF. Na skali do 10 jedva 6 i to zbog veoma realistično odrađenih 80tih godina (pazili su na sitne detalje, to mi se dopada) ...

Sve u svemu, ako imate vremena i smoreni ste, dobar filmić za popodne ... Ali totalno je OK i da ga nikada ne pogledate ...
Korisnikov avatar
By dharmox
Inception?
Ja sam postao skroman pa mi svaki film koji nije totalno sranje izgleda dobar. Ali sve su to filmovi za jedno gledanje, nikad ih ne bih narezivao i čuvao.

Jedino dobro što sam video ove godine je A single man, film sa dosta početničkih grešaka, ali sa sjajnom atmosferom, film koji je uspeo da oslika neka komplikovana duhovna stanja...Ali malo je jedan dobar film za celu godinu.
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Potpuno neočekivano, od sva tri dela najviše mi se dopao ovaj, treći.

Odlična priča, zaista nikad bolja animacija (3d modeliranje dovedeno do savršenstva), i novi likovi koji nisu okarakterisani kao dobri ili loši, već menjaju stav u zavisnosti od situacije, veoma čudno za dečji film.

Veoma topla preporuka! Malo je falilo da zaplačem na kraju :D

9/10
(nije 10 jer nisam očekivao ovakav kraj)
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!