Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Manboy
Najuspesnija nemacka pevacica svih vremena! Uprkos tome sto je Nemica sve pesme su joj na engleskom jeziku i mozda je upravo to ucinilo toliko poznatom ne samo u svojoj zemlji, vec i mnogo, mnogo sire! Do sada je prodala preko 15 miliona albuma a takodje drzi rekord u broju #1 hitova - cak 5 od cega 4 za redom...Sa njenog prvog albuma izdvaja se hit "From Sarah With Love", i upravo ta pesma smesta Saru medju muzicku elitu...Ostalo je istorija - nastavila je da nize uspehe i vrlo uskoro izlazi njen osmi, dugo ocekivani album...
Show some appreciation about this amazing singer right in this topic! :)

''
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
obozavam! omiljene pesme su mi Bounce, One Last Dance (u remiks verziji), From Zero to Hero i Living to Love You
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
obozavam je :love:

imam njen prvi album Green eyed soul, i sve pesme sa njega obozavam :love:

ali from Sarah with love kad cujem, uvek se najezim i malo fali da mi oci zasuze
Korisnikov avatar
By Rei
Lol Sarah Connor

Ja mislio da se radi o terminator seriji :luda:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slušam povremeno Bounce.

From zero to hero sam slušao ali sam je zaboravio, hvala na podsećanju.

Ne peva loše, ali mi je strašna, da ne kažem ružna kao pojava.
By Manboy
''

''

''

''

''

''

Ovo su neki od njenih najvecih hitova...Uzivajte!
Inace, retko ko je u stanju da nju prozove lepoticom, ali meni ona bas ima nekog posebnog sarma i lepote po cemu se izdvaja od ostalih...Ili sam ja previse subjektivan, ipak sam jedan od najvecih fanova...:)
By loreenche
Sarah Connor je kraljica. Zelim clansku kartu njenog fan kluba. Jedno vreme sam mislio da je iz Amerike, ali then again... Odakle prica nemacki u Viva LIVE -.- Malo mi je lame kad im poosvaja sve one Comet nagrade, no dobro :)

Omiljene pesme su mi From Sarah With Love, Sexual Healing, I'll Kiss It Away i duet sa Enriqueom "Takin' Back My Love"... Po meni, presisala je Ciaru u istom :)
By Manboy
WOW, lepo je naci jos njenih postovalaca s obzirom da kod nas nije toliko popularna...Zene, veeeliki pozdrav za tebe (i ovom prilikom :P :D ), drago mi je sto ti se svidja Sarin rad...Slazem se da je pregazila Ciaru sa svojom verzijom TBML-a...:)
Korisnikov avatar
By bothways
Jedno vreme sam intenzivno slusao Skin on Skin. Pa sam i navukao tatu na tu pesmu. Ali ne slusam je, tako da se necu uclaniti u fanklub :P
Korisnikov avatar
By erkondisn
Let's Get Back To Bed - Boy i French Kissing mi je jedino sto mi je ostalo u sjecanju :vivalatrash:
By Manboy
Originally posted by erkondisn

Let's Get Back To Bed - Boy i French Kissing mi je jedino sto mi je ostalo u sjecanju :vivalatrash:
To su joj bukvalno prva dva singla...Treci je "From Sarah With Love", nemoguce da se ne secas...:kiwi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sad poslušah Takin' back my love.
Ciari ni do pičke.

A pritom ne mislim da je Ciara bolja pevačica.
Ali se odlično ukopila u pesmu.
Ova kao da hoće da povraća, a ne da peva.
By loreenche
Originally posted by Dirrty

Sad poslušah Takin' back my love.
Ciari ni do pičke.

A pritom ne mislim da je Ciara bolja pevačica.
Ali se odlično ukopila u pesmu.
Ova kao da hoće da povraća, a ne da peva.

Depending on which version you've listened first to. Ja sam prvo cuo Sarinu verziju, i kapiram da je to nacin na koji se treba "uklopiti". Ciara je ubacila RnB u pesmi. Ne kazem da je losa, stavise, odlicna je, ali mi se vise svidja Sarina jer sam je prvu cuo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma ona je samo čitala text sa papira, ne osećam nikakvu emociju... :hand:
By loreenche
Originally posted by Dirrty

Ma ona je samo čitala text sa papira, ne osećam nikakvu emociju... :hand:
Ehh... Da... A Ciari je inace bilo jako stalo da se unese u pesmu, eno. Pojebala se sa Enriqueom na stejdzu kako bi docarali atmosferu... :ubise:
By Manboy
Ovo je novi singl Sare Konor...Cekao sam dve godine na ovo, i zaista ovo smatram njenom najboljom brzom pesmom u karijeri...! Uzivajte, Sarah is back! Singl ce zvanicno biti realizovan 24. septembra kada cemo videti i klip koji upravo snima na Kanarskim ostrvima! Ocekujem najiskrenije da ovo bude novi #1 hit! Ako neko kaze da mu se nije svidelo necu mu poverovati!

''
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Voleo sam jednu pesmu davno, ne secam se ni kako ide :/ A bas bih voleo da se setim...
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Manboy

To su joj bukvalno prva dva singla...Treci je "From Sarah With Love", nemoguce da se ne secas... :kiwi:
sjecam se sjecam i tog (ali sam se htio ne sjecati jerbo nisam nikako tip za balade :D ) i spota s kartama madjaricama, i vlakom, ali i svih daljnjih singlova...
By Manboy
Originally posted by Vetur úlfur

Voleo sam jednu pesmu davno, ne secam se ni kako ide :/ A bas bih voleo da se setim...
Na ovoj temi imas postavljene njene otprilike najvece hitove, mozda prepoznas neki od njih... :)

i spota s kartama madjaricama, i vlakom
xexe, da, ceo taj spot je snimljen u Budimpesti...;)
By Manboy
Ah da, i ja sam se setio da taj video nisam stavio, a takodje je veliki hit! :)

''
By Manboy
Ako je verovati Wikipediji, a to nije uvek pametno, novi album se zove "Queen On The Dancefloor"! Zvuci pomalo gay, zar ne? :D
Meni se naslov bas svidja, mada sam danas cuo i drugacija misljenja...
Korisnikov avatar
By ns.happy
nisam znao da je svabica. volim neke njene pesme. nije mi wow, ali prija da je cujem.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Froooooooooooom Saaaarahhhh with loveeeeeeeeeeeeee.... :cvece: :cvece: :cvece:
By Manboy
''

Najnoviji singl i video, sa buduceg aluma Real Love...
Kako vam se cini? :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!