Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Sta mislite o ljudima koji su u braku sa osobom suprotnog pola, ali su pri tom itekako raspolozeni za zabavu sa strane?
Da li ste ok, ili ih eliminisete sa spiska potencijalnih?
Koliko je istinita tvrdnja da je brak samo parce papira na kome pise da raspolazete zivotom drugog potpisnika?
Da li vam je palo na pamet da je lakse prikriti da imate ljubavnike istog pola nego suprotnog i da je tako lakse varati supruznika?
Da li mislite da, kada neko stupi u brak, treba ili bi bilo pozeljno da bude svestan svoje sexualnosti?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ova poslednja rechenica svakako, znachi do sada nisam bio ni s jednim tipom za koga sam znao da ima zenu i/ili decu ili pak da je uv ezi ne bitno s kojom osobom, negde sam vec napisao znam kako se moja majka osecala kada je zatekla caletovu kurvu u kolima s njim...
a to ne bih zeleo nikome da priredim
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Jedva cekam da vidim odgovore!!! Ima da smuvam sve koji su gadljivi na brak, a uz to jos i slatki. Sporta radi. A raskid - nista lakse: "Znas, ja sam ozenjen!"

:lol:
Korisnikov avatar
By Moa
offtopic: Minica nam razmislja o braku sa deckom?

Mislim da ta zadnja recenica ne najbitnija,smatram da osoba treba da bude svesna svoje seksualnosti pre braka jer je mnogo teze priznati sebi posle seksualnost.Ja iskreno nisam za neko saranje van braka jer idem u zivotu barem u tom delu sa recenicom koji sam se ocin i udavala ako to ne funkcionise.To moze samo da znaci da ili nisi dovoljno upoznao svog partnera,ne ulazim u razloge zasto,ili si izuzetno brzopleta osoba.Nijedno od ta dva ne valja da se razumemo.Moja mama je poznavala je mog oca 3 dana pre nego sto su se uzeli i imala je srece da naidje na njega jer je dobar prema njoj i posle 32 godine braka ali mnogi nece imati tu srecu,pogotovo u danasnje vreme kada su ljudi dosta drugaciji nego tada.Moras jako obazrivo uci u vezu a kamoli u brak.U sustini sve zavisi kakav ti partner zapadne,ako je dobra osoba mozete imati i otvoreni brak,znaci radite sta hocete sto se tice seksa a volite jedno drugo.To je mozda i najbolja kombinacija.Najgore je kada dodje dete valjda.Znam puno zena koje su ostale sa idiotima od muzeva jer nisu zelele da dete pati od manjka roditelja.Da mi je samo da upoznam nekog muskarca koji je ostao sa zenom iz istog razloga.Mislim da je lakse prikriti ljubavnika istog pola ako si u braku jer on ce uvek kontati ma nije ona biseksualna pa zaboga udala se za mene.Kao neki fazon velicanja njihovih sposobnosti kao muskaraca.Dokazana cinjenica kod str8 muskaraca.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Da li mislite da, kada neko stupi u brak, treba ili bi bilo pozeljno da bude svestan svoje sexualnosti?
Mislim da ta zadnja recenica ne najbitnija,smatram da osoba treba da bude svesna svoje seksualnosti pre braka jer je mnogo teze priznati sebi posle seksualnost.
:puzzle: :smeh:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by Morgan Le Faye
Mislim da ta zadnja recenica ne najbitnija,smatram da osoba treba da bude svesna svoje seksualnosti pre braka jer je mnogo teze priznati sebi posle seksualnost.
Did i said something funny?:meduza:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Dusica4
Originally posted by Morgan Le Faye
Did i said something funny? :meduza:
pobila si sama sebe
rechicom ne:cigareta::tetka:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
:oklagija:
Ish, bre! Kakav crni brak? Ma ni u ludilu, ni sa desetoricom istih onakvih.
Korisnikov avatar
By petagor
Originally posted by MinaHarker
Sta mislite o ljudima koji su u braku sa osobom suprotnog pola, ali su pri tom itekako raspolozeni za zabavu sa strane?
Koliko je istinita tvrdnja da je brak samo parce papira na kome pise da raspolazete zivotom drugog potpisnika?
Da li vam je palo na pamet da je lakse prikriti da imate ljubavnike istog pola nego suprotnog i da je tako lakse varati supruznika?
To sve zavisi od same osobe. Nemam nista protiv toga, jer covek treba da se ponasa i radi onako kako se oseca. Raspolagati zivotom drugog potpisnika to je cista glupost. Koliko ja znam to se ne obavezuje, niti se moze obavezati brakom. Mislim da je najbitnije, kako u braku tako i u zivotu da covek ne izgubi samoga sebe. Ipak mislim da je glavna osnova za spajanje takve zajednice upravo porod. Sto se tice varanja, naravno da nije lakse varati kada si u braku, cak sto vise teze je, jer nekaze se bzv " slobodan " i " zauzet " covek. Naravno da bi bilo pozeljno da je covek u braku svestan svoje seksulanosti, jer sam brak predstavlja neku vrstu odgovornosti. Mada greska je ta, sto u danasnje vreme, ljudi pretezno dovoljno nezreli ulaze u brak, i tek posle nekog vremena shvate gresku koju su napravili. Samo znam i siguran sam, da ako nekoga volis, bez obzira bio on / ona, slobodan, zauzet, treba se boriti za njega i iskoristiti sve u zivotu. Jer zivot je jedan, i nazalost veoma kratak. :blush:
By Bombina
:oklagija:
Ish, bre! Kakav crni brak? Ma ni u ludilu, ni sa desetoricom istih onakvih.
ma Minice sali se :shake:
nedaj se!
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Kljuchno pitanje ZASHTO stupiti u brak ?

Po meni, brak nije papir, vec zivot sa srodnim BICEM.

Varanje. Pa zar je bitno kog je pola..prevera je prevara, a skrivanje je neshto shto normalnu osobu na neki nachin opterecuje i oduzima joj energiju, znachi mushko, zensko, koza, isto je.
Poshto smatram da zabrana bilo chega mom srodnom bicu, je sputavanje razvoja njegove lichnosti (koju pre svega volim), dozvoljeno joj je da posmatra primerke oba pola, u braku ili ne i da se zabavlja ako zeli, istu slobodu imam i ja. Zashto bi mi smetala chinjenica da je ona udata(ljubavnica)....necu JA da je ZENIM vec da provodim prijatne trenutke sa njom, zenu u vec imam :) i to necu da krijem a kako i mogu kad vazdan drzi kameru, ili tu moju odabranicu (ljubavnicu) "zabavlja" dok im ja spremam palchinke :)

[Izmenjeno 5-1-05 Inner-Smile]
Korisnikov avatar
By HappyHours
Originally posted by Inner-Smile
Kljuchno pitanje ZASHTO stupiti u brak ?

Po meni, brak nije papir, vec zivot sa srodnim BICEM.

Varanje. Pa zar je bitno kog je pola..prevera je prevara, a skrivanje je neshto shto normalnu osobu na neki nachin opterecuje i oduzima joj energiju, znachi mushko, zensko, koza, isto je.
Poshto smatram da zabrana bilo chega mom srodnom bicu, je sputavanje razvoja njegove lichnosti (koju pre svega volim), dozvoljeno joj je da posmatra primerke oba pola, u braku ili ne i da se zabavlja ako zeli, istu slobodu imam i ja. Zashto bi mi smetala chinjenica da je ona udata(ljubavnica)....necu JA da je ZENIM vec da provodim prijatne trenutke sa njom, zenu u vec imam :) i to necu da krijem a kako i mogu kad vazdan drzi kameru, ili tu moju odabranicu (ljubavnicu) "zabavlja" dok im ja spremam palchinke :)

[Izmenjeno 5-1-05 Inner-Smile]
Ocaj... blagi simptomi teskog ocaja...

Stupicu u brak ako sam spremna da svom/svojoj partneru/ki budem na raspolaganju 24h dnevno u punoj ljubavnoj spremi, da mi uvek mirise na njega/nju bez ikakvih 'zabava' sa strane jer se tako gubi identitet.
Probudicu se tako jednog dana sa izvesnim brojem partnera u svojoj glavi i pored devojke koju volim... Oseticu ljubav prema njoj a strast koju sam delila sa ne znam kime jos mi 'kao' nece promeniti osecaj te iste ljubavi prema mojoj devojci?
Naravno da hoce, jer cu izgubiti sebe, delicu strast sa raznima a samim tim i crpecu ljubav prema njoj...
Onda to i nije veza za veci deo zivota, vec neka vrsta obmane. Ili mozda to i nije ljubav vec jaka potreba za jacom stranom koja ce me upravljati...
Zaista ocaj...

:D :D :D
Korisnikov avatar
By Aksa
- Ima nekoliko definicija.

1. Osoba koja je kako kazes raspolozena za zabavu sa strane je nista drugo do kreten koji se ozenio/udao pa je nastavio da svrlja sa strane, misleci da je to u redu, a pritom nepazeci na osecanja svog bracnog partnera, prave veeeliku glupost.

2. Mozda je vencanje doslo zbog poznatog razloga beba, roditelji, itd... Uglavnom mozda su nesrecni u tom braku i zele da pobegnu na par sati iz kolotecine, pa nalazeci zabavu sa strane, zanemaruju svoja obecanja koja su dali pri potpisivanju...

3. Osobe koje varaju u braku, varaju jer ili nedovoljno vole osobu s kojom su se vencali, ili su jednostavno takvi, vuk dlaku menja...

- Nema sanse da bih ikad bila s nekim ko je u braku... Cak ni u vezi. Kad bude slobodan taj neko... cucemo se. Potpuno ne odobravam prevare.

Nimalo istinita, mada i na nasim prostorima sirom nase ogromne SiCG, a posebno CG uvrezeno misljenje u malim mozgovima, zena vecinom, naravno pritom usadjeno tupljenjem roditelja, okoline, jeste da je zena vlasnistvo muskarca i on sad tu moze da bude kakav god bilo, a ona treba da sedi kod kuce i strika mu carape do kasno u noc kad se on vraca iz nocnog zivota... (figurativno)
Brak je za mene svetinja. Kad ne funkcionise, treba ga okoncati. A ako pri potpisivanju tog papirica niste sigurni... Pa nemojte ga ni potpisivati.

- Isto je u principu, moze se sakriti... Ali ako ti zaista volis tu osobu, nece ti bas biti svejedno da je lazes... Sto zavisi naravno od karaktera... Bez obzira na pol. Mozda je malo lakse prikriti pod velom prijateljstva osobu s kojom varas s nekom prijateljicom (prijateljem) koji je istog pola kao ti. Ako tvoj supruznik nije upoznat sa tvojom seksualnoscu, moze biti naivan i verovati kako ti ides kod drugarice, a u stvari...

- Hm... Naravno - da. Ali, ljudi smo. Retko ko je svestan svoje seksualnosti dok ne proba oba. Cak i kad je svestan, retko ko se odmah lati outovanja i prihvatanja sebe samog takvim kakav jeste, uglavnom se trudi da se uklopi u sablon partijarhalnim vaspitanjem usadjenog str8 seksualnog opredeljenja. Dok ne dodje prelomni momenat, koji je prilicno individualan, a to se, koliko nam je jako dobro poznato, ne desava ni onda kad mi sami zelimo, a ni u periodima zivota kada bi to nama odgovaralo. U principu, neki u braku samo shvate. Jednostavno shvate zasto ih je privlacio i dosad isti pol, pa pozele da probaju, pa se to ubrzo i ostvari...

Zivot je i inace nepredvidiv. Pa tako i seksualnost. Ne moze nam biti data mapa zivota po rodjenju. Sami crtamo svoje mape.
Korisnikov avatar
By Dina
Njihov zivot - njihova stvar. Ali ja ne bih tako zivela. Kod mene ljubav mora da podrazumeva iskrenost. Tako da mogu da se zamislim u braku sa vernoscu, u sporazumnom braku gde nema vernosti ali ne i u lazima.
Nije mi se desilo da se zaljubim u nekog ozenjenog ali pretpostavljam da mi ne bi odgovaralo.
Vecina brakova oko mene ni na sta ne lici. Ja nesto ne verujem da cu u brak ulaziti ali ako se nekad na to odlucim onda ce to biti ako mi to bude imalo neko znacenje. Ali sigurno to nece znaciti da raspolazem zivotom partnera, niti on mojim.
Ukoliko je nekom potrebno da susretne ljubavnika da bi znao-la da je prevaren-a, takodje i ukoliko je rec o nekoj osobi koja misli da homoseksualci zive u Americi (ima i takvih kod nas) onda je lakse. Mada meni to nekako nije jasno, valjda poznajes partnera i bez pretvaranja u detektiva i prikupljanja fizickih dokaza. Ja sam u jednoj situaciji mogla vrlo lako da saznam da li me je partner lagao i da li je bio ljubavnik u pitanju ali sam malo razmislila i to mi je bilo skroz jadno. Ako sam svesna da je nasa Ljubav postala jedna sasvim mala ljubav ako se i tim imenom moze nazvati, sta je bitno da li je bilo samo fizicke ili duhovne prevare ili sa kim...

Pozeljno je. Ali ukoliko se dodje do nekih novih "otkrica" dobro bi bilo obavestiti i bracnog partnera ;)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne verujem da ve?ina ljudi zaista misli ono što je ovde napisala. s jedne strane kritike konzervativnog, s druge strane "jedan brak za ceo život". :smeh:

btw, ja sam sladak i gadljiv na brak...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by HappyHours
Ne jedan brak za ceo zivot, ali postojanje braka i jeste upravo ta ideja. Stupiti u brak znaci da ste spremni da budete u zajednici dok vas smrt ne rastavi.
ne mogu se složiti sa tvojim mišljenjem. pre svega, postoji u?enje da je brak sveta zajednica, jedna za ceo život. ali to je samo u?enje, moja je slobodna volja da ga ne prihvatim kao jedino ta?no. brak možeš shvatiti i kao zakonom prepoznatu zajednicu (da budem konzervativan) dvoje ljudi u koju oni stupaju radi regulisanja meðusobnih pravnih odnosa. i iz istih razloga iz nje izlaze.

nisam pravnik, sigurno da ovo nije neka definicija, ali jeste moje poimanje pojma braka. verujem da "dok nas smrt ne rastavi" ima mnogo ve?u snagu nego što jedan brak može da podnese.
Korisnikov avatar
By Val
Ne mislim nista! Ili ja ili on! Nisam za "jednokratnu" upotrebu, niti za zabavu. :skorpija:
Korisnikov avatar
By Val
Pa naravno, da je lakse ziveti, ako si svesna svoje sexualnosti. Ali, sta ako se desi, da si se udala, u zivotu nisi razmisljala o nekoj zeni, pa se na kraju zaljubis u istu? Dakle, postajes svesna svojih osecaja igrom slucajnosti i prekidas taj postojeci brak.
Zbunis se, zelis pobeci od sebe i tih osecanja, a na kraju skontas, da ti je lepo i da je brak u koji si stupila, bio velika greska.

MOJ SAVET:

Proslost u :wcsolja: i dopusti :love:
By Storm
Šta god da je razlog što je neko stupio u brak - ne dolazi u obzir da se muvam sa oženjenim muškarcem.
:hand:
By Gost
Mislim da svako ima pravo da organizuje
svoj život onako kako želi. Mene se tuði životi
apsolutno ne ti?u, ta?nije jedina osoba ?iji me
život interesuje (pored sopstvenog) je ona
koja je sa mnom u vezi.
Pazi kao prvo ja sebe cenim, i u vezama
tražim više od viðanja po automobilima ili
slobodnim stanovima na sat-dva. Ne bih volela
da mene neko vara, pa samim tim ne bih
nikada pristala na vezu sa ven?anom ili "vezanom"
osobom.
Za mene to nije istina. Brak/neven?ana zajednica
u kojoj ?u ja biti ?e biti rezultat moje
apsolutne ljubavi i op?injenosti tom
osobom; želje za potpunim predavanjem sebe.
Nisam nikada u životu varala, pa ne znam
da ti odgovorim na ovo. Ja sam uvek bila
iskrena do kraja, iako je to vrlo ?esto bio
daleko teži put.
Pa osoba koja ulazi u brak treba da bude zrela,
bez nekog neraš?iš?enog tereta. Po meni jako je bitno
biti iskren prvo prema sebi samom a onda i prema
partneru; pa ako se jave sumnje u sopstvenu
seksualnost, treba isterati to do kraja.
Korisnikov avatar
By tramp
ne mislim preterano
eliminacija sa spiska potencijalnih
zavisi zasto je taj papir potpisan
moguce, zavisi od supruznika
pozeljno je ali se ne desi svima - neki postanu svesni kasnije u zivotu

inace - ne volim da se krijem ni iz jednog razloga tako da sve i da predjem preko toga sto ne zelim da svojim postupcima povredim drugu osobu ne bi islo jer se duze petljanje sa mnom ne moze sakriti od javnosti
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pre oko dva meseca jedna drugarica je dala moj broj telefona sa reklamom 'slobodna femme' jednoj poznanici. Poznanica mi je rekla da je udata i da ima dva derleta. Kao da mi je rekla da boluje od extremno zarazne i neizlecive bolesti. Znam da nije u redu da se tako postavim, ali jesam. Tacka.
Korisnikov avatar
By bigirl
Da im nešto u braku gadno ne valja, a da nemaju hrabrosti to da priznaju, preseku i "nastave" negde drugde, sa nekim drugim.
Eliminišem. Isto kao i one koji su u vezi.
Zavisi od osoba koje to potpisuju. Ja, lično, nikada ništa ne bih potpisala (hvala bogu, neke stvari sam naučila iz tuđeg iskustva), ali to ne znači da ne mogu da prihvatim i volim nekog "till death tear us apart".

Palo mi je na pamet. Ali to nikada ne bih mogla da radim nekom'.
Da.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!