Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Prava ljubav nastaje tek nakon lomljenja karlice, ti to valjda dobro znas! :mete: :kopa:
By Manboy
Svima se zahvaljujem na dobrodoslici jos jednom, vidim da cemo se super druziti :) ))
Unapred se radujem 'lomljenju karlice' od strane moderatorsko-administratorskog tima! Kao i od citavog foruma! :slut:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
A ne ne, lomljenje karlice je moj patent! :oskar: Shvatices vec ^^
Korisnikov avatar
By gossip
jao bree koji ste manijaci...i ja sam od skoro ovde :) ) u svakom slucaju dobro dosao :) )
Korisnikov avatar
By luciferin91
Originally posted by Manboy

Svima se zahvaljujem na dobrodoslici jos jednom, vidim da cemo se super druziti :) ))
Unapred se radujem 'lomljenju karlice' od strane moderatorsko-administratorskog tima! Kao i od citavog foruma! :slut:
da budemo kolegijalni. Zashto nam ne bi rekao josh neshto o sebi. Shta volish, ne volish, omiljena ocajna domacica :yes:
Korisnikov avatar
By unic0rn
I ne samo na forumu nego i ostalim sredstvima komunikacije koja dozvoljavaju smajlije. :wundy:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Manboy

Zdravo svima, ja sam novi clan ovog foruma i zeleo bih da se novom temom predstavim...Vrlo sam uzbudjen jer iako je ovo samo jedan obican forum ...
obican forum? :shok:

ovo je THE FORUM, i ako si bi, ne obracaj mi se :sw:

:smeh:

sorry, morala sam :P

welcome, hope you're gonna have a good time here :)

i najbolji smajlic je :lizalica:
By loreenche
Wellcuming i od mene :)

I naravno, kao st oje Dante rekao, odmah ces biti meta napada i omalovazavanja, ali ako sam ja preziveo, preziveces i ti :sweet:
By Manboy
Iskreno, ocekivao sam mnogo vise bitchy nastupa, ali fini ste...Bar za sada! :sladoled: Sta jos da vam kazem? Zivim u Beogradu, od oktobra pocinjem da studiram novinarstvo...Kazu da sam duhovit, zabavan i simpatican ali nikad nisu rekli da sam skroman :giggle:
Smatram se najvecim fanom pevacice Sarah Connor i ona je za mene najveca pop diva svih vremena! Nadam se da se ovde bar neko slaze po tom pitanju... :muzika:
'Domacice' su mi stvarno omiljena serija, najbolja ikada ako mene pitate...gledao bih iste epizode po stotinu puta...Linet mi je omiljena... :)
Vidim da ce mi ovaj forum, a svakako nije obican kako sam ga nazvao ( :doh: ), ubrzo postati omiljeni!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Caos!

Ja sam Milica i sakupljam mirisljave salvete u boji. Hoces da mi budes drugarica? Obozavam grupu Tokio Hotel, Justina Bibera (tako je kjut) i perece. U slobodno vreme se bavim folklorom i oboooozavam da se igram zmurke sa drugaricama u parku.

Posalji nekad u2u!

Cmoka!

Miwica

P.S. Ako ne volis Britani Spirz necu da se druzimo.
By fazza
Dobrodošao! :)

Lepo su te dočekali, mogu ti reći! :) Da vidiš samo šta su drugima radili. :lol:

Šta sam još hteo da kažem.....a, da! Desperate housewives! Moja omiljena serija! M-hm! :)

Uživaj, lepo je ovde! :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Meni su rekli da sam sa cucle presao na kitu :rida:
By fazza
Ma, ko ti je to rekao! Pokaži mi ga!
By dukkehjem
velkommen :poklon:

ja malo kasnim sa odgovaranjem, komp mi raspadnut

a sto se nika tice, nemoj da si lud i da ga menjas, meni se, na primer, ne svidja, al, zaboga, ne pada mi na pamet da nekome solim pamet oko sopstvenog nika te neke osobe :)
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by dukkehjem

a sto se nika tice, nemoj da si lud i da ga menjas, meni se, na primer, ne svidja, al, zaboga, ne pada mi na pamet da nekome solim pamet oko sopstvenog nika te neke osobe :)
which you just did. :lol:

samo velim da je nick bezveze. manboy?! dobro da nema jos uz to "bg1987" ili slicno. to su nikovi za jebanje preko chata, a ne za forum. u zenskoj verziji bi to bilo womangirl, jel? :lol:
doduse, to ne znaci da ne mozes dobiti dobar nick spajanjem dvije rijeci, recimo: cockslut. :party:
Korisnikov avatar
By Sunce
Zdravo dete! :mazi: Ako zelis da te neko brani od zlih sila forumaskih, samo se obrati meni, monahinji Suncaniji (Iliokiji, Dormanciji) :opatica: . U oci bih ti gledala, ali mi unicorn vise ne da :giggle: , a analize na osnovu kolorita mogu da dodju u obzir. :zen:

Nego, ti nama reci: Sta si citao na forumu, ko ti je bio interesantan, ko te je zasmejavao?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!