Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Gde ce vam dusha, spamujete novajlijsku temu?

(U pakao zna se x2)
Korisnikov avatar
By blenta
meni je fascinantno
da pederi u srbiji ako izgledaju prosecno dobro
znaci ne jako dobro , nego samo prosecno
imaju o sebi neko misljenje boze ti mene sacuvaj
i ponasaju se ko glupave dive
By Ulix
Originally posted by blenta

meni je fascinantno
Ali nisu oni jadni krivi, verovatno im govore da su ne znam šta, a do kraja čovek u svašta poveruje. (Videti: Moja fotka.)
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by blenta

meni je fascinantno
Jebi ga, devedesete su kod zena proizvele sponzorushe, kod nashih pedera ovo o chemu prichash.
Plus globalizacija. Na fejsu ili Romeu im njih 50-ak udeli kompliment i odmah se utripuju kako su Bogom dani. Onda ce proci nekih 10-ak, 15-ak godina, kada zadju u neke zrelije godine, i bojim se da ce ih realnost grubo klepiti po glavi.
Korisnikov avatar
By Nikolaa88
Au al su me neki ovde totalno pogresno i povrsinski shvatili... al nema veze :) Samo znam da sam napokon naisao na nekog ko mi se u svakom smislu dopada, ali da neke stvari ne kontam pa sam mislio da je neko mozda imao slicnu situaciju... STA BRATE OCE OD MENE :) )) a to sto nemam puno gay iskustva ne znaci da nezreo ili uobrazen, jednostavno svako ima brate svog tipa. Jeste da sam mozda malo viiise probirljiv, ali jebiga... gejevi su mnogo iskompleksirani, depresivni, cinicni jebem li ga sta sve, ja samo hocu nesto opusteno i normalno bez puno smaranja i drame :D I da, hocu da se preselim u Bg hahaha xDDDD

aa svidja mi se ovaaaj mamu mu... sve mi mrda nesto u stomaku kad pomislim na njega :P A on je kriiiv za to sto smo non-stop u kontaktu, da nije bilo toliko extremno, ne bih ja... :) Ipak nije tako lako mene zainteresovati :P
Korisnikov avatar
By Madonna
e bratori... imaš edit dugme, spasi nas da ne dehidriramo
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Nikolaa88

Au al su me neki ovde totalno pogresno i povrsinski shvatili... al nema veze :) Samo znam da sam napokon naisao na nekog ko mi se u svakom smislu dopada, ali da neke stvari ne kontam pa sam mislio da je neko mozda imao slicnu situaciju... STA BRATE OCE OD MENE :) )) a to sto nemam puno gay iskustva ne znaci da nezreo ili uobrazen, jednostavno svako ima brate svog tipa. Jeste da sam mozda malo viiise probirljiv, ali jebiga... gejevi su mnogo iskompleksirani, depresivni, cinicni jebem li ga sta sve, ja samo hocu nesto opusteno i normalno bez puno smaranja i drame :D I da, hocu da se preselim u Bg hahaha xDDDD

aa svidja mi se ovaaaj mamu mu... sve mi mrda nesto u stomaku kad pomislim na njega :P A on je kriiiv za to sto smo non-stop u kontaktu, da nije bilo toliko extremno, ne bih ja... :) Ipak nije tako lako mene zainteresovati :P
Meni se čini da si ti pomalo iskompleksiran a? :hmm:

Niko ti ne zamera što si probirljiv, ali govoriti o sebi kao o savršenstvu prirode ukazuje na ogromnu nezreleost, iskompleksiranost i površnost.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Brate, full, brateee, znaci,
mislim koliko puta treba napisati to... :drama:

:sarana:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Niste skapirali dečka.
Poenta teme nije to da je on super hot, nego da ima problem.
Znam da je teško koncentrisati se pored takvog savršenstva, ali pokušajte makar!
Korisnikov avatar
By bern
Djeca se igraju tate i tate. Divno and :awesome:
Korisnikov avatar
By Nikolaa88
Originally posted by Mage
Originally posted by Nikolaa88

Meni se čini da si ti pomalo iskompleksiran a? :hmm:

Niko ti ne zamera što si probirljiv, ali govoriti o sebi kao o savršenstvu prirode ukazuje na ogromnu nezreleost, iskompleksiranost i površnost.
jaooo bre, svi koji su ovako skontali su me totalno pogresno protumacili... :P uopste o sebi tako ne mislim i ne govorim, brooojnih mana imam ko i svaki covek... a i to uopste nije sustina, to kakav sam ja naveo sam odmah na pocetku da bi me lakse shvatili o cemu se zapravo radi, da sam napokon nasao nekog ok ali da je situacija takva i takva, ali nazalost sam se izgleda malo pogresno izrazio... jebiga pod utiskom sam sta mi se desava :) jaoo al jebe nedostatak artikulacije na ovim forumima :D :boxer:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Brate, da ti kaze nesto Sanja Kuchkica :lol: Ako ti je ovo pocetak, to sve ide svojim tokom:

Moras prvo da umislis da si frajer, to brate vec jesi;

pod dva, treba da ti se svidi neko do jajca preko neta, to vec brate jeste;

pod tri, treba da trazis savet... au brate, i to si, pa tebi fenomenalno ide, meni je trebalo godinu dana da dodjem do trece tacke :awesome:

pod cetiri, treba da se iscimas zbog tog nekog Nis - Beograd, ti se zaljubis, on ti slomi srce, kaze da si od samog starta znao da je u vezi;

pod pet, odes brate kuci i kazes da ces se sad jebati sa kim stignes, em da stices iskustva, em da lomis srca kao sto su slomili tebi.

do sledeceg kuckanja :bye:

:superstar:
Korisnikov avatar
By Nikolaa88
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

Brate, da ti kaze nesto Sanja Kuchkica :lol: Ako ti je ovo pocetak, to sve ide svojim tokom:

Moras prvo da umislis da si frajer, to brate vec jesi;

pod dva, treba da ti se svidi neko do jajca preko neta, to vec brate jeste;

pod tri, treba da trazis savet... au brate, i to si, pa tebi fenomenalno ide, meni je trebalo godinu dana da dodjem do trece tacke :awesome:

pod cetiri, treba da se iscimas zbog tog nekog Nis - Beograd, ti se zaljubis, on ti slomi srce, kaze da si od samog starta znao da je u vezi;

pod pet, odes brate kuci i kazes da ces se sad jebati sa kim stignes, em da stices iskustva, em da lomis srca kao sto su slomili tebi.

do sledeceg kuckanja :bye:

:superstar:
hahahahah bravo Sanja vidim ja da ce tako i biti :sudija:
Korisnikov avatar
By m..
slazem se sa unicornom :D

jbt jel njemu decko na naftnoj platformi, pa ima slobodnu noc za kuckanje sa strane?

onako, nije mi jasno, jerbo ja kad se zatelebam, tesko me je i fizicki odvojiti od zrtve zatelebavanja....
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by unic0rn

Go for it! :cheer:

Za 6 meseci ces da nam otvoris temu kako te je shutnuo, na ivici si nerava i korak od samoubojstva a za godinu dve mozda i emotivno sazris! A bolje da to odradis sa 20 nego 30 godina.

:cvetduga:

i second this :zastava:
Korisnikov avatar
By Nikolaa88
sto ste nekako vecina tako negativni :avalon:

auu ljudi, neki su rodjeni za online psihijatra, dobio sam razne dijagnoze do sada, ni kriv ni duzan :D drzite se teme - kako nekom preoteti decka hahahahahahaa :B
Korisnikov avatar
By Dirrty
Work your magic... if you have any.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!