Kao što smo već pomenuli, juče je bio Madonnin 52. rođendan. Toko prethodnih 30 godina svoje karijere, Madonna nam je dala neke sjajne spotove, neke kontroverzne spotove - da ne grešimo dušu, neke koji jednostavno nisu valjali.
Ali češće su njeni spotovi bili pun pogodak - ne samo što su odgovarali pesmi, već su je i u potpunosti definisali. S tom mišlju, kao i sa onom da je i dalje vrlo uticajna i prelepa i u 52. godini, evo 5 bezvremešnih spotova Kraljice popa.
1. " Secret "
Sniman u Harlemu, ovaj chic black-and-white video sadrži kadrove njenog divnog, elegantnog nastupa u poznatom Lenox Loungeu.
''
2. " Vogue "
Možda spot sadrži već potpuno izlizane plesačke pokrete (iako je Vogueing i danas najvažniji plesački underground pokret), priča pesme o zlatnom dobu Hollywooda prevazilazi sve vremenske granice.
3. " Ray Of Light "
Ubrzani portret modernog gradskog života Jonasa Akerlunda podseća na to koliko vreme leti.
''
4. " Music "
Kada je Madonna promovisala svoj dance pop zvuk na 11. albumu, Music, bio je to pravi korak ispred svih. Početak zvuka koji će dominirati muzičkom istorijom narednih 10 godina. Spot je mešavina hip hopa '90-ih i glamura '70-ih.
(Nazalost na youtube nema spota)
5. " Take A Bow "
Opet mešavina: nekog starog sveta (u kom su glavna tema španski matadori), starog Hollywooda i modernih vremena, "Take A Bow" je intiman i glamurozni klip o večnoj požudi.
HOLIDAY!!!
CELEBRATE!!!
If we took a holiday
Took some time to celebrate
Just one day out of life
It would be, it would be so nice!!!
Let love shine
And we will find
A way to come together
Can make things better
We need a holidaaaaaaay!!!
If we took a holiday
Everything would be okay!!
If we took a holiday
Everything would be okay!!!
Holiday!
We have got to get together!
scream holiday
Nova fotografija u sklopu kampanje za D&G je objavljena na sajtu Swide.com:
Guy Oseary je, preko svog Twitter profila, rekao da nema istine u glasinama o Madonninoj novoj turneji u skorije vreme, kao ni o njenim predgrupama, uz obećanje da će fanovi biti obaveštavani.
Madonna je odbila molbu Jamesa Kambewe da upozna usvojenu Mercy James kao njen otac. Madonnin portparol u Velikoj Britaniji, Barbara Charone, izjavila je da devojčicina porodica u Malawiju nema informacija o ocu i da je njena mama bila silovana, a zatim napuštena.
"Za dete će biti najbolje da se ne upoznaje s osobama koje tvrde da su biološki roditelj."
Kambewa je, navodno, podneo zahtev Višem sudu Malawija o dokazu očinstva, ali da je on rezultirao negativno. (digital spy)
Britanski pevač Mika izjavio je da mu je neprijatno zbog načina na koji je "upoznao" Madonnu na after-partyju dodele Oscar-a.
"Ja nisam društven i ne volim da pričam o svom privatnom životu. Uz to, ja sam vrlo stidljiv. Tokom zabave nakon Oscara, ostavio sam loš utisak na Madonnu. Sedeli smo za istim stolom, ali ja sam bio isuviše stidljiv da bih uopšte progovorio. Pitam se šta je pomislila o meni", izjavio je za magazin Sorrisi. (music room)
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.