- 16 Avg 2010, 06:40
Mnooogo bih voleo kad bi neko mogao da me posavetuje oko neceg... stvarno nemam ni sa kim da popricam oko ovoga :/ Ovako... Imam 21 godinu i gay sam... ne openly gay, str8 acting ali jebiga, to je rutina za nasu sredinu... Izgledam jako dobro, imam dobru facu, dobro telo skroz full sto se tice fizickog izgleda... takodje sam skroz ok kao osoba, slobodno mogu reci da sam jako dobar, prilicno razumljive prirode, spontan, normalan, sa super smislom za humor i ciljevima i planovima u zivotu... naravno imam i mane ali ko ih nema
E sad, problem je sledeci... Ja sam prilicno probirljive prirode sto se tice frajera. Za svoju 21-nu godinu sam bio zapravo onako u potpunosti samo sa jednim deckom. Relativno skoro sam preko fejsa se skontao sa jednim likom. Decko je vise nego ok, izgleda tootalno dobro, ne frajerski dobro, ali onako sladak je abnormalno, ima totalno dobro telo, sav je fizicki full i poceli da kuckamo tako, i skontali smo se super. Volimo iste stvari, kontamo jedan drugom smisao za humor, uvek imamo teme za razgovor, onako spontano se i muvamo, znaci sve ukazuje na jedno savrseno upoznavanje i nesto vise. Zbog svoje izbirljive prirode sam konacno onako dobio neke nade sto se tice upoznavanja nekog ok po mom ukusu. Od kako smo se dodali na fejsu, kuckamo svako vece, tj. svaku noc po 4, 5... 6 sati, cak smo i razmenili brojeve pa sms-ujemo i preko dana, stalno smo u kontaktu. Dogovorili smo se i da se uskoro i vidimo. ZNACI SVE TOTALNO FULL! A sada, razlog sto ovo pisem, do malo pre smo kuckali na MSN kao i obicno, i danas sam saznao od njega da on ustvari ima decka. Zajedno su 4 meseca i na pitanje da li je zaljubljen u njega on je rekao DA! Mislim WTF? Zasto onda kucka samnom? Zasto bi voleo da me upozna? Zasto mi salje poruke svaki dan i zasto je uopste u kontaktu samnom? Cak je i on iz Beograda a ja iz Nisa, jos jedan razlog da zapravo se ne cima oko mene kad je vec zaljubljen u svog decka? Nekako sam odjednom skontao da bi mozda hteo da se vidimo na neki one nite stand jer mu se mozda dopadam, ali opet s druge strane, kad pogledam o cemu smo sve pricali kako smo se skontali nekako mi neverica :/ O CEMU SE RADI LJUDI! A jako puno mi se svidja, sam je brate neodoljiv... i totalno je dobar kao osoba, ima neki smek, ima zivot, ciljeve, planove, karijeru.... ne znam sta da mislim ://// PLEASE nek mi neko da neki savet?