Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By nsBeckie
ako ti je to jedini komentar, znaci da nisi gledao film... :) film je savrseno odradjen, a on je sjajno tu odglumio - za oskara... :hail: (a meni licno je i lep covek, ali ukusi su razliciti...)
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
salt, do 1/3 i već je uspeo da me smori.. možda pogledam ostatak ali ne bi se reklo. sve u svemu, po meni, još jedna standardna holivudska priča u svetlu nedavno popularne teme posthladnoratovskog špijuniranja. ali, to je tek trećina utiska.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by nsBeckie

ako ti je to jedini komentar, znaci da nisi gledao film... :) film je savrseno odradjen, a on je sjajno tu odglumio - za oskara... :hail: (a meni licno je i lep covek, ali ukusi su razliciti...)
ma komentar je za sliku
a film su puštali na tvu skoro ako se ne varam, malo sam gledao :)
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
closer je tako ... primamljiv film ( ne nađoh bolji, adekvatan epitet ). i ta uloga robertsove po meni je najupečatljivija. ne znam zašto su svi insistirali na erin, ova uloga joj je vrhunac.
Korisnikov avatar
By Madonna
gledo sam hiTmena
pa šta ja znam
ok je
:kopanos:
By sense
Love and other disasters

Mnogo lep filmic :sweet:
By Ulix
Slika

6/10

Prijatno iznenađen, koliko su mi ga napljuvali. Meril i Uma su odlične. :love:
Korisnikov avatar
By Galateja
Slika
http://www.imdb.com/title/tt0423651/

Film izvanrednog zapleta, dramaturgije, kostimografije i scenografije. Ah, sve te divne haljine, mračne, prljave ulice, naličje Engleske 19. veka. Provlači se homoerotičnost junakinja, feminizam i pitanje ženskih prava (neravnopravnost polova), negativne strane klasnog društva... I, nezaobilazno, ludilo. :love:

Interesuje me kako bi izgledalo kada bi Roman polanski režirao film na isti scenario?! :misli:

7/10
Korisnikov avatar
By V25
"Star Wars episode III" - moj omiljeni iz novije trilogije 8/10

"Prime" - po drugi put. I dalje mi se dopada. 7/10

"Todo sobre mi madre" - po n-ti put. 8/10
Korisnikov avatar
By Srklet
samo malo. :lol: "prime" je za jedan bod bolji od "sve o mojoj majci"? :lol:
uvijek se sjetim nekog tipa koji je za "the island" michaela baya dao ocjenu 9,5/10.. nikad mi nije bilo jasno sta je bilo tih pola boda nedostatka do ciste desetke u njegovoj glavi? :party:

OT: formula 17 3/10
previse glupo da bi bilo simpaticno.

''
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Slika

"Viola di Mare" follows a best friendship-turned-relationship between two women

A new lesbian film, Viola di Mare (Sea Purple), is generating a lot of buzz lately, having just picked up the NICE City of Florence award last week at the San Francisco Film Society's New Italian Cinema festival. Directed by Donatella Maiorca, it is set in 19th century Sicily and revolves around Angela (Valeria Solarino) and her attraction to her best friend Sara (Isabella Ragonese).

When the women start becoming a little more than friends, Angela's old fashioned father locks her away in a cellar, insisting she marry one of his male workers and wishes his daughter would have been born a boy so he wouldn't have to deal with the fact that she's gay.

This gives Angela's mother, upset about her daughter being locked up, a pretty great idea: Angela should just be trans — and become Angelo. Dad's problem solved!

Here's the trailer:

In a recent interview, Maiorca says Viola di Mare is about much more than sexuality:

It's not only a story about homosexuality, it's also a story of freedom and also a story on women identity.

What's perhaps most intriguing about the film, other than its beautiful Italian stars, is that it's based on a true story, adapted from the novel Minchia di Re by Giacomo Pilati.

"It's something important ... that this was a true story [in the] 19th-century," Maiorca said. "It has become a current topic today."

:wow:
Korisnikov avatar
By unic0rn
odgledao 13 going on 30..

ja stvarno nemam rechi.. evo, opisacu to smajlijem: :balerina:

:smeh: :smeh:

na/10
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by sense

Love and other disasters

Mnogo lep filmic :sweet:
jao sad sam se setila koji je to film - jeste, stvarno je sladak i donekle netipican :)

ONT: prvi film o Pink panteru iz 1963 :lol:
Peter Sellers rulz :D
Korisnikov avatar
By Torry
salt sam gledala u bioskopu, a sto se pirata tice, stigli su tek do ts verzije :(

gledala poslednje cheaper by the dozen, nista bolje nije bilo na tv

glupa komedija ali Piper Perabo :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Bicentennial Man

Odličan film. Priča o robotu koji postepeno dobija emocija i pokušava da postane čovek.

Vampires Suck

Parodija na Twilight. Gledljivo, ali ništa specijalno. Isti recept kao i za Mrak filmove.
Korisnikov avatar
By Srklet
no regret 6/10

bizarna juznokorejska socijalno-ljubavna gay drama s nasilnim raspletom.
Korisnikov avatar
By mOwbid
salt
jumper

ok su mi:veverica:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
devojka ( devojčica ) koja se igrala sa vatrom - drugi deo milenijum trilogije. triler. jako ostvarenje kao i prvi deo ( devojka sa zmajevom tetovažom ili muškarci koji su mrzeli žene ). jako ostvarenje u smislu akcionog naboja u filmu, nema tu nekog posebnog psihološkog portretisanja, te ne preporučujem onima koji vole isključivo dramu. sviđa mi se. sviđa mi se lik Lizabet Salander.
Korisnikov avatar
By IriS
Invictus

zašto se toliko retko rađaju tako veliki i divni ljudi poput Nelsona Mendele?

Slika
Korisnikov avatar
By Waldorf
Odgledah sinoć...
Slika

Nisam neki ljubitelj westerna i možda mogu da nabrojim 5 koje rado gledam, ali ovaj mi se baš svideo. Film je o Jesse Jamesu i njegovoj bandi, ali u fokusu je period pljačkanja i njihovog vrhunca, za razliku od novog filma, koji pokriva period od poslednje pljačke do ubistva.
Ono što je posebno interesantno za ovaj muvi je što raznoraznu braću igraju real life braća, pa imamo:

James Keach ... Jesse James
Stacy Keach ... Frank James

David Carradine ... Cole Younger
Keith Carradine ... Jim Younger
Robert Carradine ... Bob Younger

Dennis Quaid ... Ed Miller
Randy Quaid ... Clell Miller

Christopher Guest ... Charlie Ford
Nicholas Guest ... Bob Ford

Šmekerizam Davida Carradinea u ovom filmu, i pored sumnjive frizure, dostigao ranije nesanjane razine, a otkrila sam i da je Christopher Guest bio još smešniji kad je bio maji.

Mjuzu je radio Ry Cooder te je sinoćna uživancija bila apsolutna. :love:
Korisnikov avatar
By Srklet
sex and the city 2 2/10

kata faking strofa.
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!