Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Koliko pravih osoba ima za nas?

Nema ljubavi, postoje samo kite i gutanje istih.
6
14%
Samo 1
8
19%
>1
8
19%
>10
5
12%
= ∞
8
19%
= ∞
8
19%
Korisnikov avatar
By KiWi
Realno, idealna osoba ne postoji. Svako sa kim ćemo biti u vezi ima mane, samo je pitanje da li ćemo ih mi gledati "oooo, slatko ... sav se umusavi kad jede sladoled" ili "svinja jedna proždrljiva, ne ume da jede sladoled ko čovek već me blamira pred celim svetom" ..... Ima dosta potencijalno dobrih osoba za nas, samo je pitanje da li smo mi u trenutku da ih prihvatimo sa svim manama i vrlinama ...
Korisnikov avatar
By ns.happy
verujem pre u postojanje pravog trenutka, i da svaka osoba moze biti ''prava'' samo ako se poklope sve kockice. znam ljude koje sam voleo sada ne, i osobe koje sam pre hejtovao, a sada su mi jako drage. to sve zavisi od zrelosti, prioriteta, i vremena.:maji:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by bothways
Originally posted by unic0rn

znachi, Skup pravih = [0, ∞]
Ako cemo pravo, onda [0, ∞). Ne mozes da ukljucujes beskonacnost u interval. :P

Moja poanta je da nista u prirodi nije savrseno, pa tako ne postoji ni savrsen sklop dve osobe, pa samim tim ne postoji "prava" osoba koja nekome odgovara. Ako cemo da relaksiramo situaciju, i dopustimo da "pravo" nosi znacenje "skoro savrseno" ili "blizu savrsenog", onda je taj broj nepoznat. Prosto zato sto ne mozes da znas svih 7 milijardi ljudi na ovoj planeti i nemas predstavu koliko njih bi bilo "pravo". U tom slucaju, nekakav interval slican unijevom (naravno, u stvarnosti nema govora o beskonacnosti :P ) bi imao smisla.
Da, mada to mozda zavisi i od osobe...

Ja nikad nisam srela nikoga ko bi se savrseno uklapao sa mnom, ni kao poznanika, ni kao prolaznika, ni nesto blize... Mogu da prepoznam nesto od mene u drugim ljudima, u nekima malo vise, mogu nesto da nazovem zaljubljenoscu ili ljubavlju ali od nekog savrsenstva tu nema ni govora. I kad se to nije desilo dosad tesko da mogu da zamislim da bi moglo da se desi odsad, tako da meni nula odgovara. Sa druge strane s obzirom da ne poznajem svih 7 milijardi ljudi, to bi moglo da postoji ko zna koliko ljudi koji bi meni bili savrseni samo se nikad nismo sreli.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne verujem u prave osobe, nego u prave odnose.

Ali dobro, ima mnogo pravih osoba. Potrebno je poci od sebe. Da li smo mi prave osobe?

Ja verujem u princeve i princeze, verujem u tog boga ljubavi i dobra, eto. Polazim od sebe - ako zelim princa, bicu i sam princ. Zato volim Ameliju Pulen.
Korisnikov avatar
By m..
pa ima ih, sad u zavisnosti koliko je covek spreman na kompromise, ali da kazemo ako ces se s nekim naci 85-95%, ima ih sigurno stotinjak globalno, pa ko hoce da trazi i bunari. mada u sustini i kad nadjes savrsenu osobu nisi naso savrsenu osobu. al me to mrzi da elaboriram. u bg-u ili srbiji, do 1-2, ako bas kopas.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by ns.happy

verujem pre u postojanje pravog trenutka, i da svaka osoba moze biti ''prava'' samo ako se poklope sve kockice. znam ljude koje sam voleo sada ne, i osobe koje sam pre hejtovao, a sada su mi jako drage. to sve zavisi od zrelosti, prioriteta, i vremena. :maji:
:up:
S tim shto mislim da ipak ne moze to biti svako, ali da ih ima dosta, ima ih.
E sad, pitanje je koliko ce se puta poklopiti sve kockice i doci do tog pravog trenutka. Tu vec nisam siguran.
Bilo je ljudi koji su me voleli, bilo je ljudi koje sam voleo, ali samo za jednu osobu mogu da kazem pouzdano da smo se zaista voleli podjednako u istom trenutku, pa opet, ni to nije uspelo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sve ima kraj, uživaj dok traje.
By Kragi
Ovo gore navedeno je moj najveci problem da orihvatim :cupakosu: zapravo uopste ne verujem u to da sve ima kraj, a narocito kada pricamo o jednom takvom odnosu.
naravno sto sam stariji sve vise verujem u neki, nazovi, zdrav odnos a ne u srodne duse i sl stvari (iako neka zajednicka osnova mora da postoji)
koliko ih ima? ne znam, ali sam siguran da ih nema mnogo a opet dovoljno da ga pronadjete. nemojte samo oropustati prilike ;) nekad mi se cini da je to veci problem :neznam: koliko je 'pravih' propusteno do sad zbog onih za koje smo mislili da to jesu? :D
Korisnikov avatar
By Dzi
e svasta....Ljubav se izrazava u brojkama? :misli:
Korisnikov avatar
By Dzi
ma kakviiii.. ne znam ni o kojoj je pesmi rec :lol:
ali imam utisak da bi neka vise odgovarala tipaa

''

:smeh:

ps. sorry M.... za off :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by hlaefdige

neograniceno mnogo.
Slažem se.
Ranije, dok sam bio mlađi, zaluđivao sam se nekim maštanjima o jednoj osobi, sa kojom ću provesti život, dok nas smrt ne rastavi.
Kasnije sam shvatio da je to, ako ništa drugo, a ono jako dosadno, jer su dani dugi, a u mene živci kratki, tako da je u mom slučaju teško verovatno da sam uopšte sposoban da gledam jednu osobu svaki dan, iz dana u dan, do kraja života.
Zato, živelo istraživanje. Treba tražiti, tražiti, tražiti i na kraju se čovek negde nađe i uklopi.
:deni:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ko zna...

Ali sigurno nekoliko (moguce susreci za zivota if ur lucky)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ovog momenta dok ispijam jutarnju kafu sam sebi postavio jedno pitanje. Da li je moja savršena osoba bila savršena za mene i pre deset godina? I kao neko ko se neviđeno promenuo shvatio sam da bi bila.
Da uprkos mojim promenama na mentalnom planu, savršena osoba za mene ima identične atribute kao moj ideal partnera i puno godina.
Činjenica je da takvu osobu nisam upoznao niti sam čuo za istu.

Uprkos tome znam da postoji, i da je sve samo pitanje momenta.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Morgan Le Faye

Ovog momenta dok ispijam jutarnju kafu sam sebi postavio jedno pitanje. Da li je moja savršena osoba bila savršena za mene i pre deset godina? I kao neko ko se neviđeno promenuo shvatio sam da bi bila.
Da uprkos mojim promenama na mentalnom planu, savršena osoba za mene ima identične atribute kao moj ideal partnera i puno godina.
Činjenica je da takvu osobu nisam upoznao niti sam čuo za istu.

Uprkos tome znam da postoji, i da je sve samo pitanje momenta.
Sada malo da prospem ono sto svako zna:

sa nesavrsenom osobom tezi savrsenom odnosu, u tome je stos valjda - u teznjama.

Pogledati film Dobri Vil Hanting:

http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%94%D0 ... 0%BD%D0%B3
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Mislim da postoji puno osoba s kojima bi se moglo lepo vek vekovati, ali izgubi se taj entuzijazam isprobavanja vremenom. Što rekla mudra Dušanka, sa 20 imaš problem da se odljubiš, a sa 30 da se zaljubiš.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!