Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Kakva vam čuvstva izaziva primitak telegrama? Da li vas ostavlja hladnim? Da li vam uvijek digne emocije? Kakve su one, loše ili dobre? Uzbuđenje dok ne otvorite, strah? Što u vama izaziva primitak telegrama?
By faxsimil
Danas retko ko šalje telegram, era informacionih tehologija je učinila svoje. Međutim, ja često šaljem telegrame, već nekoliko godina se sa najboljom prjateljicom dopisujem pismima, (iako se čujemo preko fb ono što pišemo i šaljemo poštom nikada ne komentarišemo) ali ovo nema veze sa telegramom.

Kada dobijem telegram osetim neku trenutnu jezu, ne znam zašto, ali jednostavno osetim. Da, ne otvaram baš odmah, malo sačekam.
Korisnikov avatar
By bothways
Dobijam telegrame iskljucivo za rodjendan od pojedinih komsija ( :facepalm: ) i udaljenih rodjaka (kao da nisu culi za telefon). Prevazidjena tehnologija, if you ask me.
Korisnikov avatar
By unic0rn
teleshta?

:lol:

Poslednji sam dobio pre jedno 15tak godina, kad bi stiglo sada kontam da bi bilo da je neko ili nesto (samo ne znam ko ili sta) umro.

A poslao nikad nisam.
SMS je valjda moderni telegram a josh i chuva drvetje pride :pervert:
Korisnikov avatar
By KiWi
Dobio sam telegram poslednji put po diplomiranju. Od rođake iz Subotice. Ne znam zašto ga je slala kada mi je čestitala i putem telefona i preko facebooka.

A kakav je osećaj primiti telegram ... Paa ... Kada ti stigne i ti ga preuzmeš imaš osećaj da je nešto jako bitno, kao npr. da ti je tetka iz Amerike ostavila bogatstva ili tako nešto ... U svakom slučaju, neki bitan povod. Lepo mi je kada primim telegram ako na drugi način ne komuniciram sa tom personom (npr. sa pozanikom koji je u džunglama Amazona) ... ako imaš SMS, Facebook, email, fisknu telefoniju ne vidim zašto bi čovek slao telegram.
Korisnikov avatar
By Tungi
Sve je to ok...Ali telegram,nestrpljenje,cekanje...:love:
Korisnikov avatar
By Dina
Dobijala sam u dve prilike - kad mi je umrla baba i kad sam se udala... Posto je ovaj brak dosta za ovaj zivot to sam htela da napisem da mi nisu vise potrebni ni telegrami jer mogu da stignu samo jako losim povodom... A onda sam procitala Kiwijev post - nisam znala da se telegrami salju i za diplomiranje :nesiguran: Da sam znala poslala bih Mazi... ali sad posto sad znam javljam mu da on posalje meni... Neka se pripremi za slanje telegrama, valjda ce ce se i moje diplomiranje desiti u neko skorije vreme... :wink2: :lol: :diplomac:
By ginger
Ja sam skoro poslala svoj prvi telegram...Slogirala sma se kada su mi rekli cenu...Negde oko 400 din me je izaslo iako je slato isto u Bg :pljuje:
Bolje da sam poslala obicno pismo... :kragi:
Korisnikov avatar
By 2kune
ja bih želio primiti nabildani pjevajući telegram koji se skida... :sigh: ah, ta ajmerika... :sigh:
Korisnikov avatar
By deran
poslednji telegram koji sam primio je bio iz bolnice...hladan,surov,gde je pisalo da je preminuo pacijent pod imenom********

to je bio moj tata...od tad ih mrzim-nit ih pišem,nit ih dobijam...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by deran

poslednji telegram koji sam primio je bio iz bolnice...hladan,surov,gde je pisalo da je preminuo pacijent pod imenom********

to je bio moj tata...od tad ih mrzim-nit ih pišem,nit ih dobijam...

:( :( :(

:mazi:
Korisnikov avatar
By deran
fala singi-to je bilo pre 20 godina,al je osećaj i dalje mučan...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!