Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ima li ljubitelja Mafia-e??? :D

Ja sam je preshla min. 3 puta :D

Nego, uskoro izlazi MAFIA II :love:

TrejLeR mozete pogledati ovde:

MAFIA II

btw, ja necu moci da je igram... :sigh: ... komp mi je star 6 godina, pa vi vidite :sigh:

Ima li fanova Mafije?? Hoce neko da igra dvojku???

Evo par slika iz trejlera:

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Myself
Kada je izasla, odusevila me je. Muzika i atmosfera je skrooooooz super.
Cim izadje dvojka, obavezno cu da odigram. :klap:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
evo ja sad skidam, valjda se neću razočarati. a ove slike iz dvojke stvarno deluju fantastično, samo pitanje je na kojoj mašini se dobija takav rendering. :sigh:
Korisnikov avatar
By andjela
igra je extra!!

joj kada se setim one muzike dok vozas kola :D
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Release date FY 2009

Stvarno nije u redu da vec sad udaras po ceznji! Sadisto! :djavo:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
update: igrao sam jedinicu i nije baš da se nisam razočarao. checkpoint sistem prilično otežava pojedine misije i užasno frustrira. nije mi jasna ta potreba za veštačkim produžavanjem vremena igranja tako što će ga učiniti preteškim (i dosadnim), umesto da se malo potrude i naprave koji nivo i misiju više, a tako i igru učine zabavnijom.

inače sam stigao do onog dela sa vilom i sad nema šanse da uđem, pa sam odustao. doduše još nisam deinstalirao igru zbog free ride režima koji je izuzetno zabavan! :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ja sam opet pochela da je igram danas :love:

Nego.... Mafia II josh nije izashla.. :sigh: ... izlazi 2009. ... :sigh:

p.s. a nju ni ne bih mogla da igram... :lol: ... jedva i prvi deo igram :giggle: .. star mi komp u pm...
Korisnikov avatar
By Rei
znam kako se osecash :sigh:

tako ni ja necu moci da sigram Fable 2 kada izadje za PC :sigh:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
otvori mi preko vlc-a... ali nema slike.... zvuka ima...

codec neki ili...?! .... hm... idem da vidim shta cu :kupanje:
Korisnikov avatar
By Rei
Probaj Media Player Classic :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
probala... isto je...

evo skidam neke silne kodeke :cheer:
Korisnikov avatar
By andjela
samo da vam kazem unapred, za mafiju 2 ce trebati jaci kompjuter nego za GTA4 :)
Korisnikov avatar
By badu
Imam je u kolekciji, igrala sam. Nisam neki naročiti ljubitelj te tematike, ali moram priznati da je priča dobra, kao i grafika (kada je na "high").
Korisnikov avatar
By Rei
Odigrao sam malopre demo, bas mi se svidelo. Prvi utisak je grafika koja je super, igra izgleda bolje od GTA IV, uz to i radi bolje na mom kompu (dual core. 2gb rama, radeon 4730, for reference, imao sam stabilnih ~40 FPS, sasvim igrivo), mada koristi neko zamucivanje da valjda olaksa renderovanje koje izgleda prilicno neprijatno kada se obrati paznja. Video podesavanja izgleda da ne rade u demou (osim AA, koji mi prepolovi FPS). Uhvatio sam jedno 50 screenshotova, ali kad sam krenuo da ih trazim na disku, skontao sam da sam pre neki dan promenio keybind za hvatanje na Frapsu, i sve vreme sam stiskao pogresan taster :doh: Nijedan nemam, uhvaticu kasnije pa cu staviti ako neko hoce.

Misija je zabavna, mnogo je haoticno, okolo lete flase, papiri, kutije i td, zidovi pucaju, prasina na sve strane, super uradjeno. Voznja je ok. Ako me secanje dobro sluzi, kola su brza nego u prvoj Mafiji. I tako, sve u svemu, odlicni utisci.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
aj' prvo da ti odgovorim to za grafiku, posle ide hejt. mogu da se podese sve opcije, nego su to glupavo napravili da neke stvari se odmah refresh-uju, a neke ne. pa recimo ako menjaš AA, ništa se ne dešava dok ne izađeš u glavni meni. s druge strane vsync odmah reaguje. e sad, ako promeniš i AA i vsync, onda će igra refresh-ovati vsync, ali će skontati i novi AA. tako da podesi sve šta hoćeš, pa toggle-uj vsync. :)

meni je inače igra sa svim ultra settings prilično spucavala, iako su mi ista ta podešavanja u benchmarku davala prosečno 50 fps. posle sam isključio PhysX i AA i dobio sam solidan FPS (ne znam kako se meri u igri). a za blur vidim da se žale i na Steam forumima, mada ja to nisam primetio dok ne uključim AA. sa isključenim AA nemam blur. postuj neki ss, baš me zanima na šta to liči.

a sad hejt. :avalon:

eto, a mene je demo smorio. :sigh: ok, dobar deo lošeg utiska ostavlja checkpoint sistem (ako nešto mrzim, mrzim checkpoint saves) i to takav da su checkpoint-i pre cutscenes, dugih vožnji liftom itd, da uglavnom u svakom checkpoint section-u imaš neki deo gde umreš bezveze (tj. upadneš u zamku koju nema šanse da izbegneš ma koliko dobro da igraš). to je po meni jako loša izvedba. (od prve Mafie sam i odustao zbog toga.) drugo je onaj glupavi brojač od 10 minuta. em su dali užasno mali deo grada, em još imaš ograničenje. btw, na zvaničnim forumima stoji upozorenje da skidanje tog brojača predstavlja krađu. :lood: šta reći, ljudi hoće da još igraju, jer im se dopada demo, a ovi tako.

anyhow, sami elementi igre su jako zanimljivi. sviđa mi se što je okolina destructible, dinamika je zanimljiva, a vizuelno igra izgleda prelepo. vožnja nije neki adut, mada ja sam inače antitalenat za vožnju. ovde sam se skršio dok sam seo u kola.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
btw, igra izlazi za dve nedelje, tj. 27. avgusta.
Korisnikov avatar
By Rei
Evo jedan SS gde se vidi blur, nije toliko izrazeno na staticnoj slici, ali se vidi

Slika

obrati paznju na objekte u kuhinji... kao da se tope ili nesto slicno.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
ovaaaaaj.... instalirala sam onaj steam.... i kada sam kao skinula demo, kaze mi 'ready to play in approximately 3 hrs' ?????? molim????? :shok2:
Korisnikov avatar
By Rei
Downloaduje se, bez brige :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
@Rei: da, izgleda kao da curi gas u kuhinji. :smeh: nisam to primetio kod sebe.

@andjela: thanks. to bi moglo da pomogne, ali sam obrisao demo. btw, imao sam čitav problem sa instaliranjem PhysX na Win7 x64 sa HD4870 - jednostavno odbija da se instalira, jer nemam podržan hardver. :wtf:

@tinkerbell: demo je oko 1100 mb, tako da je to okej vreme da se skine igra. idi na library->downloads da vidiš kojom brzinom skida i koliko još MB ima.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ 2Q2Bstr8 - aahaaaaaa... ok :) .... evo josh 2 sata :D :D :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!